Portakal Çiçeği Karnavalında bazı işletmeler tescilli ürünlerde hile yaparken bazı işletmelerin de hijyen kurallarına uymadığı tespit edildi. Hindistan sokak lezzetlerini aratmayan manzaralar sonrası 168 bin TL ceza kesildi.

Portakal Çiçeği Karnavalında bazı işletmeler tescilli ürünlerde hile yaparken bazı işletmelerin de hijyen kurallarına uymadığı tespit edildi. Hindistan sokak lezzetlerini aratmayan manzaralar sonrası 168 bin TL ceza kesildi.

Adana'da normalde de öyle. Sokak başlarında mangalda kebap yapıp satanlar mı dersin, bicibiciyi çıplak elle kesen dolduran dayılar mı dersin. Çok da şaşırtmadı açıkçası...
Bir gün Adana'ya özel meşhur bir tostçuya gittik, tosta yumurta kırıyor filan. Dayının tezgahtaki yağ 2cm olmuş artık, tezgahı bi temizlese kimse tost yemeye gelmez, tostun en büyük özelliği ve tadı pislik :))
Bu arada Adanada normalde öyle değil suriyelilerin yaşadığı bölgeleri bilmem ama normal Adanalı Türklerin olduğu bölgeler düzgün
@LYCANvsWAMPIRE Adanalı Türkler dediğin azınlık kesim. Kürt arap ve canolar ağırlıklı kesim zaten
Azınlık derken? Adana hakkında hiç bir şey bilmiyorsun dostum emin ol azınlık değil ama örneğin kürtler farklı bölgelerde Türkler farklı bölgelerde yaşıyor genellikle ama Türkler azınlık değil bu arada Adanayı savunmuyorum Adana cidden güzel bir şehir değil ama normalide öyle değil emin ol
@LYCANvsWAMPIRE Hiç bir şey bilmiyorsun dediğin noktada benim muhabbetim bitmiştir :)
Tamam iyi günler Beyefendi.
Hindistan'daki kokuyu duymam gitmemem için beni ikna etmeye yeter de artar xhdbhd normalde baharatlı şeyleri severim ama onlarınki bir başka ya hijyenin lüks olduğu bir ülke maalesef
Festivaller, hem eğlence hem de lezzetli yemeklerle anılıyor ama hijyen ve kalite çok önemli. Bu tarz yerlerde yemek yemeden önce işletmelerin temizliğine dikkat etmek gerekiyor. Portakal Çiçeği Karnavalı gibi organizasyonlarda yaşanan bu tarz olaylar, eğlencenin tadını kaçırabilir. Eğer güvendiğin bir işletme bulursan, tadına bakabilirsin, ama her ihtimale karşı temkinli olmakta fayda var. Sen festivallerde yemek yemeyi tercih eder misin? 😊
Ben yemem Barizma. Çok seçiciyim.
Cevap
8Cevap
böyle durumlarda oralardan yemek yemem asla
Evet o an canım çekerse yiyebilirim
Türkiye'de esnaflar hrr hileyi yapar müşteriyi kazıklar cuma namazında günah çıkarıır...
Amen😂
😂😂
Çoook eskiden 10 yaşındayken falan yerdim ama onda bile annem pimpiriklenirdi. Queen yine haklı çıktı..
Yiyiyorum ya özellikle çubukta patates 😂
Et ve türevini yeme Aşkom. Gerisi tolere edilebilir😂😂
Ayy yok aşkım yemem öyle şeyler festivallerde
😘😘
Ayak mantarı yoksa yiyilmez :D:D
Evladım oralardan yemek yeme aa😂😂
Ehehehe annecim sırf yemek ve kültür mevzlarından hindistana hiç gitmeyeceğim sanırım. Bizim orada bir faruk usta var kebaplarının sırrı ağzında ki sigaradan düşen bir kaç tutam sigara külünde :D Böyle yerler yaşatılmalı ama ayağa karşıyım hahaha
Haha 😂😂 anneciğinin yemekleri neyine yetmiyor😑😑😂😂
Anneciğim hep yanımda olup yemek yapsa başkasının pişirdiğini yemem ki...
Demi demi sen de haklısın evladım😕
Her seyi yemem ya midesiz degilim😬
Hindistanla aynı olması mümkün değil
Hindistandan gerisini okumadım ıyyy 🙄🤣
Hijenik olmasına dikkat ederim yenir tabikide
Önünden bile geçmem..
Hindular gurur duyardı
Korkunç bir tablo asklarım
Hayırn
Hayır
yemem
Yemiyorum