Mesela ben değilim🙄 Ben daha çok pasta tatlı işlerinde iyiyimdir. Yani bir dükkan açıcak olsak siz karın doyurursunuz bense yemekten sonra ki zevki tattırırım. Bence tatlı yemekten daha önemli😝😂
Neyse söyleyin bakalım kimin eli daha lezzetliymiş bilelim de belki hep beraber ona yemeğe gideriz🤝😂
Oldu canım ben yapmam o yapsın😂 şaka bir yana bir chefle evlensem iyi olur. Diğer türlü yemeği ben yaparsam ilk günden boşanmak isteyebilir enişteniz🥺🥲😂
bende bir kızı sevdim zor gününde yanında oldum tek isteğim mutlu olmaktı ama yaptığı bir şey gururuma dokundu suçlu benmişim gibi davrandı doğru dürüst cevap bile veremedi terk etti zor günümde bir yarada o açmıştı keşke sadece yara bandı olarak kalsaymışım senin gibi kadınlar nedense en azından karşıma çıkan öyle idi değer verince sevince kaçıp gidiyor
bende akıllandım en azından öyle hissediyorum duygusallıktan kör olmuşum hanımefendiyi öyle sevmişim ki yaptıklarını görmemişim bir gün bana kızın biri mesaj attı tabi gören herkes anlıyordu onu sevdiğimi onun hakkında yazdı sen sal*k mısın o kız bir sürü erkekle samimyet kuruyor sende acı çekiyorsun gösterdi hepsini bana biz acı çekerken o başkalarıyla gülüp eğleniyormuş meğerse eğlence olmuşum haberim yokmuş sevda kapımızı 40 yılda bir çaldı tam çaldı kapısız köyden gelmiş gibi olduk
Sos da bana kaldı aç kaldık galiba 😅 ama gel sen bize sana şöyle bir yemek yapayım tabii seversen sevmessen bu defa sen aç kalırsın sonra da senin tatlılara yumuluyoruz 😄 Enfes Bir Kuru Fasulye Nasıl Yapılır? ↗