Yeme & İçme Kim bana kahve ısmarlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Öylesine sordum ama ısmarlarım diyenlere kalpp ❤❤ Kim bana kahve ısmarlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 442 cevap paylaştı. Adanadaysanız buyrun ismarlayayim size bir kahve... 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Para yok maalesef bacım 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,8b cevap paylaştı. Gel ben yapayım 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. gel Ankara'ya bakarız 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sen gel bana ısmarla shsh 0 1 Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Tamam ikinizde gelin hadi kahvesiz güne başlamayın Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. Buyur gel haydi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başka bir şey versem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anneni mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok babamı 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Adanadaysanız buyrun ismarlayayim size bir kahve...
Para yok maalesef bacım
Nasıl kahve seversin
Gel ben yapayım
Annene söyle yapsın bi kahve
gel Ankara'ya bakarız
Sen gel bana ısmarla shsh
Tamam ikinizde gelin hadi kahvesiz güne başlamayın
Buyur gel haydi
Buyur gel 😉
Param olsa ısmarladım
gel boğazdayım şu an
Ben ısmarlarım