Diğer Kim bana kahve ısmarlıyor? ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar bugün sizler bana kahve ısmarlayınKim nerede kahve ısmarlayacak?😱🥳😂🤣Hep ben ısmarlıyorum sıra sizde 😂 Güncellemeler10 ay Ya kim ısmarlarsa ısmarlasın parasını ben ödeyeceğim ohoooo🥳🤣🥴 Kim bana kahve ısmarlıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. afiyet olsun. 0 2 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Teşekkür ederim kahvem nerede kanka?🤣🤣 u Barış_LonelyForever 10 ay alırım birazdan :D
GoRGeOuSS Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Çikilatlar senden olursa kahvede benden olur😂 1 16 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Tamam çikilatalar benden geliyorum 😂 Yorumla GoRGeOuSS 10 ay Fıstıklı olsun 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Ohooo ama ya aldım ben çikilatayı şimdi geri dönersem geç kalırım ama yani sen bilirsin 🤷♂️🤪😂 Yorumla GoRGeOuSS 10 ay Neyse hadi bidahakine fıstıklı olur 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Tamam geliyorum ben az kaldı🤪🤣 Yorumla GoRGeOuSS 10 ay Pikiiii😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Birde bir dahaki varmış aa😱🤣Bir dahakine ama bende kahve istememBaşka şeyler ısmarla bana Bende fistikli çikilata artı beyaz çikilata getiririm 😂 Yorumla GoRGeOuSS 10 ay Yemek olaar mı 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Oooo çok iyi bak şu an kalbime doğru bir yol açıldı 🤪😂Yemeği duyabilir miyim neler var?😂🤔🤪 Yorumla GoRGeOuSS 10 ay Makarna 🤣🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Yapmayı beceremediğim tek yemek olduğu için tamamdır kabul ediyorum 😂🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Makarna yapmayı hakikaten beceremiyorumNe yemek istersen yaparım ama makarna yapamam 😂 Yorumla GoRGeOuSS 10 ay Yaaa şans benden yana 😂😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Bugün şanslı günündesin evetVe şansın devam etsin Her zaman şanslı ol 🙏🏻😂 Yorumla GoRGeOuSS 10 ay Sormaa çok şanslıyımdır 😂😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Maşaallah Maşaallah😂😂 Yorumla
BirEsintii Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Şu an çay var içersen 1 3 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Olur çay severim ben Geliyorum Yorumla BirEsintii 10 ay Tiimam Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay 😂 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 713 cevap paylaştı. Sen nerde istersen orada 1 7 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Bana farketmez.Kimse soruyu cevaplamamış be vay🤦♂️😱😂 Yorumla Perikızı0007 10 ay Para yok galiba ondan maaşları almadılar 😀 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Ya tamam ücretleri ben ödeyeyim ya😂 Yorumla Perikızı0007 10 ay Hep ben ısmarlıyorum sıra sizde dedin yaa ondan 😀 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Evet sıra bu defa onlarda değil mi ama hep ben ısmarlıyorum 😂 Yorumla Perikızı0007 10 ay Sen de haklısın yaa 😀 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Evet😂 Yorumla
KaranlığınKızı Takip Et Guru Yaş: 33 10 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana hiç ısmarlamadınız ☕️ 1 5 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay O halde ilk önce ben size ısmarlayayım 😂 Yorumla KaranlığınKızı 10 ay Teşekkür ederim:) 🦋 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Rica ederim 😇 Yorumla KaranlığınKızı 10 ay ☕️🙂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay ☕️ 🙃🙃 Yorumla
Hayanasınıya Takip Et Guru Yaş: 31 10 ay Diğer konusunda 934 cevap paylaştı. Ben kahve sevmiyorumm 1 6 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Tamam 😂 Yorumla Hayanasınıya 10 ay Gülme Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Ben gülmeyi severim ve her zaman her şartta gülerim Yorumla Hayanasınıya 10 ay Tamam gül Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Tabikide güleceğimHayat ağlanmaya ve üzülmeye değecek bir şey değil 😂 Yorumla Hayanasınıya 10 ay Evet tabiki öyle Yorumla
__Cutiepie__ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 10 ay Sende sürekli bir şey istiyorsun bizden birazda sen bize ver 0 7 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Hayda 🤦♂️😮😱Ama her zaman ben davet edip ısmarlıyorum ya aşk olsun🤣 Yorumla __Cutiepie__ 10 ay Hı hı kesin öyledir 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Tamam maden seni kahve içmeye davet ediyorum metrobüs durağında bekle hangisindesin?🤪🤣 Yorumla __Cutiepie__ 10 ay En pahalı kahve alıp hesabı sana kitliyecegim 😂😃 Yorumla __Cutiepie__ 10 ay Sonra yanından kacacam Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Kopi luwak içecek halin yok ya😂🤣Ne istersen iç sorun yok😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Çok mantıklı kahveyi al git, bende gideceğim 🤣🤣 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur gel 1 2 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Geliyorum😂 Yorumla Gezelimmaksat 10 ay Gel gel Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Ne zaman ismarladin 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 10 ay Seni hatırlamıyorum sanırım sana ısmarlamadım😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
afiyet olsun.
Teşekkür ederim kahvem nerede kanka?🤣🤣
alırım birazdan :D
Çikilatlar senden olursa kahvede benden olur😂
Tamam çikilatalar benden geliyorum 😂
Fıstıklı olsun 😂
Ohooo ama ya aldım ben çikilatayı şimdi geri dönersem geç kalırım ama yani sen bilirsin 🤷♂️🤪😂
Neyse hadi bidahakine fıstıklı olur 😂
Tamam geliyorum ben az kaldı🤪🤣
Pikiiii😂
Birde bir dahaki varmış aa😱🤣
Bir dahakine ama bende kahve istemem
Başka şeyler ısmarla bana
Bende fistikli çikilata artı beyaz çikilata getiririm 😂
Yemek olaar mı 😂
Oooo çok iyi bak şu an kalbime doğru bir yol açıldı 🤪😂
Yemeği duyabilir miyim neler var?😂🤔🤪
Makarna 🤣🤣
Yapmayı beceremediğim tek yemek olduğu için tamamdır kabul ediyorum 😂🤣
Makarna yapmayı hakikaten beceremiyorum
Ne yemek istersen yaparım ama makarna yapamam 😂
Yaaa şans benden yana 😂😂
Bugün şanslı günündesin evet
Ve şansın devam etsin
Her zaman şanslı ol 🙏🏻😂
Sormaa çok şanslıyımdır 😂😂
Maşaallah Maşaallah😂😂
Şu an çay var içersen
Olur çay severim ben
Geliyorum
Tiimam
😂
Sen nerde istersen orada
Bana farketmez.
Kimse soruyu cevaplamamış be vay🤦♂️😱😂
Para yok galiba ondan maaşları almadılar 😀
Ya tamam ücretleri ben ödeyeyim ya😂
Hep ben ısmarlıyorum sıra sizde dedin yaa ondan 😀
Evet sıra bu defa onlarda değil mi ama hep ben ısmarlıyorum 😂
Sen de haklısın yaa 😀
Evet😂
Bana hiç ısmarlamadınız ☕️
O halde ilk önce ben size ısmarlayayım 😂
Teşekkür ederim:) 🦋
Rica ederim 😇
☕️🙂
☕️ 🙃🙃
Ben kahve sevmiyorumm
Tamam 😂
Gülme
Ben gülmeyi severim ve her zaman her şartta gülerim
Tamam gül
Tabikide güleceğim
Hayat ağlanmaya ve üzülmeye değecek bir şey değil 😂
Evet tabiki öyle
Sende sürekli bir şey istiyorsun bizden birazda sen bize ver
Hayda 🤦♂️😮😱
Ama her zaman ben davet edip ısmarlıyorum ya aşk olsun🤣
Hı hı kesin öyledir 😂
Tamam maden seni kahve içmeye davet ediyorum metrobüs durağında bekle hangisindesin?🤪🤣
En pahalı kahve alıp hesabı sana kitliyecegim 😂😃
Sonra yanından kacacam
Kopi luwak içecek halin yok ya😂🤣
Ne istersen iç sorun yok😂
Çok mantıklı kahveyi al git, bende gideceğim 🤣🤣
Olur gel
Geliyorum😂
Gel gel
Ne zaman ismarladin
Seni hatırlamıyorum sanırım sana ısmarlamadım😂