Diğer Kim bana kahve ısmarlıyor? ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar bugün sizler bana kahve ısmarlayınKim nerede kahve ısmarlayacak?😱🥳😂🤣Hep ben ısmarlıyorum sıra sizde 😂 Güncellemeler4 ay Ya kim ısmarlarsa ısmarlasın parasını ben ödeyeceğim ohoooo🥳🤣🥴 Kim bana kahve ısmarlıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Diğer konusunda 75,5b cevap paylaştı. afiyet olsun. 0 2 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Teşekkür ederim kahvem nerede kanka?🤣🤣 u Barış_LonelyForever 4 ay alırım birazdan :D
GoRGeOuSS Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Çikilatlar senden olursa kahvede benden olur😂 1 16 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Tamam çikilatalar benden geliyorum 😂 Yorumla GoRGeOuSS 4 ay Fıstıklı olsun 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Ohooo ama ya aldım ben çikilatayı şimdi geri dönersem geç kalırım ama yani sen bilirsin 🤷♂️🤪😂 Yorumla GoRGeOuSS 4 ay Neyse hadi bidahakine fıstıklı olur 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Tamam geliyorum ben az kaldı🤪🤣 Yorumla GoRGeOuSS 4 ay Pikiiii😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Birde bir dahaki varmış aa😱🤣Bir dahakine ama bende kahve istememBaşka şeyler ısmarla bana Bende fistikli çikilata artı beyaz çikilata getiririm 😂 Yorumla GoRGeOuSS 4 ay Yemek olaar mı 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Oooo çok iyi bak şu an kalbime doğru bir yol açıldı 🤪😂Yemeği duyabilir miyim neler var?😂🤔🤪 Yorumla GoRGeOuSS 4 ay Makarna 🤣🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Yapmayı beceremediğim tek yemek olduğu için tamamdır kabul ediyorum 😂🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Makarna yapmayı hakikaten beceremiyorumNe yemek istersen yaparım ama makarna yapamam 😂 Yorumla GoRGeOuSS 4 ay Yaaa şans benden yana 😂😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Bugün şanslı günündesin evetVe şansın devam etsin Her zaman şanslı ol 🙏🏻😂 Yorumla GoRGeOuSS 4 ay Sormaa çok şanslıyımdır 😂😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Maşaallah Maşaallah😂😂 Yorumla
BirEsintii Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 4 ay Şu an çay var içersen 1 3 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Olur çay severim ben Geliyorum Yorumla BirEsintii 4 ay Tiimam Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay 😂 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 4 ay Diğer konusunda 592 cevap paylaştı. Sen nerde istersen orada 1 7 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Bana farketmez.Kimse soruyu cevaplamamış be vay🤦♂️😱😂 Yorumla Perikızı0007 4 ay Para yok galiba ondan maaşları almadılar 😀 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Ya tamam ücretleri ben ödeyeyim ya😂 Yorumla Perikızı0007 4 ay Hep ben ısmarlıyorum sıra sizde dedin yaa ondan 😀 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Evet sıra bu defa onlarda değil mi ama hep ben ısmarlıyorum 😂 Yorumla Perikızı0007 4 ay Sen de haklısın yaa 😀 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Evet😂 Yorumla
KaranlığınKızı Takip Et Guru Yaş: 33 4 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana hiç ısmarlamadınız ☕️ 1 5 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay O halde ilk önce ben size ısmarlayayım 😂 Yorumla KaranlığınKızı 4 ay Teşekkür ederim:) 🦋 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Rica ederim 😇 Yorumla KaranlığınKızı 4 ay ☕️🙂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay ☕️ 🙃🙃 Yorumla
Hayanasınıya Takip Et Guru Yaş: 31 4 ay Diğer konusunda 891 cevap paylaştı. Ben kahve sevmiyorumm 1 6 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Tamam 😂 Yorumla Hayanasınıya 4 ay Gülme Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Ben gülmeyi severim ve her zaman her şartta gülerim Yorumla Hayanasınıya 4 ay Tamam gül Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Tabikide güleceğimHayat ağlanmaya ve üzülmeye değecek bir şey değil 😂 Yorumla Hayanasınıya 4 ay Evet tabiki öyle Yorumla
__Cutiepie__ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 4 ay Sende sürekli bir şey istiyorsun bizden birazda sen bize ver 0 7 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Hayda 🤦♂️😮😱Ama her zaman ben davet edip ısmarlıyorum ya aşk olsun🤣 Yorumla __Cutiepie__ 4 ay Hı hı kesin öyledir 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Tamam maden seni kahve içmeye davet ediyorum metrobüs durağında bekle hangisindesin?🤪🤣 Yorumla __Cutiepie__ 4 ay En pahalı kahve alıp hesabı sana kitliyecegim 😂😃 Yorumla __Cutiepie__ 4 ay Sonra yanından kacacam Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Kopi luwak içecek halin yok ya😂🤣Ne istersen iç sorun yok😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Çok mantıklı kahveyi al git, bende gideceğim 🤣🤣 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur gel 1 2 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Geliyorum😂 Yorumla Gezelimmaksat 4 ay Gel gel Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Ne zaman ismarladin 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Seni hatırlamıyorum sanırım sana ısmarlamadım😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
afiyet olsun.
Teşekkür ederim kahvem nerede kanka?🤣🤣
alırım birazdan :D
Çikilatlar senden olursa kahvede benden olur😂
Tamam çikilatalar benden geliyorum 😂
Fıstıklı olsun 😂
Ohooo ama ya aldım ben çikilatayı şimdi geri dönersem geç kalırım ama yani sen bilirsin 🤷♂️🤪😂
Neyse hadi bidahakine fıstıklı olur 😂
Tamam geliyorum ben az kaldı🤪🤣
Pikiiii😂
Birde bir dahaki varmış aa😱🤣
Bir dahakine ama bende kahve istemem
Başka şeyler ısmarla bana
Bende fistikli çikilata artı beyaz çikilata getiririm 😂
Yemek olaar mı 😂
Oooo çok iyi bak şu an kalbime doğru bir yol açıldı 🤪😂
Yemeği duyabilir miyim neler var?😂🤔🤪
Makarna 🤣🤣
Yapmayı beceremediğim tek yemek olduğu için tamamdır kabul ediyorum 😂🤣
Makarna yapmayı hakikaten beceremiyorum
Ne yemek istersen yaparım ama makarna yapamam 😂
Yaaa şans benden yana 😂😂
Bugün şanslı günündesin evet
Ve şansın devam etsin
Her zaman şanslı ol 🙏🏻😂
Sormaa çok şanslıyımdır 😂😂
Maşaallah Maşaallah😂😂
Şu an çay var içersen
Olur çay severim ben
Geliyorum
Tiimam
😂
Sen nerde istersen orada
Bana farketmez.
Kimse soruyu cevaplamamış be vay🤦♂️😱😂
Para yok galiba ondan maaşları almadılar 😀
Ya tamam ücretleri ben ödeyeyim ya😂
Hep ben ısmarlıyorum sıra sizde dedin yaa ondan 😀
Evet sıra bu defa onlarda değil mi ama hep ben ısmarlıyorum 😂
Sen de haklısın yaa 😀
Evet😂
Bana hiç ısmarlamadınız ☕️
O halde ilk önce ben size ısmarlayayım 😂
Teşekkür ederim:) 🦋
Rica ederim 😇
☕️🙂
☕️ 🙃🙃
Ben kahve sevmiyorumm
Tamam 😂
Gülme
Ben gülmeyi severim ve her zaman her şartta gülerim
Tamam gül
Tabikide güleceğim
Hayat ağlanmaya ve üzülmeye değecek bir şey değil 😂
Evet tabiki öyle
Sende sürekli bir şey istiyorsun bizden birazda sen bize ver
Hayda 🤦♂️😮😱
Ama her zaman ben davet edip ısmarlıyorum ya aşk olsun🤣
Hı hı kesin öyledir 😂
Tamam maden seni kahve içmeye davet ediyorum metrobüs durağında bekle hangisindesin?🤪🤣
En pahalı kahve alıp hesabı sana kitliyecegim 😂😃
Sonra yanından kacacam
Kopi luwak içecek halin yok ya😂🤣
Ne istersen iç sorun yok😂
Çok mantıklı kahveyi al git, bende gideceğim 🤣🤣
Olur gel
Geliyorum😂
Gel gel
Ne zaman ismarladin
Seni hatırlamıyorum sanırım sana ısmarlamadım😂