Bu görmüş olduğunuz menü sadece 6,50 ve Üniversiteye sadece ucuza yemek yemek için gidiyorum 😄

Bu görmüş olduğunuz menü sadece 6,50 ve Üniversiteye sadece ucuza yemek yemek için gidiyorum 😄
Ya nasıl 6.5 kyk yemeği mi yoksa üniversitenin kendi yemekhanesimi ben kıbrısta okudum bilenler bilir ögrencilere hersey daha pahalı bildiğin öğrenci düt. Doğu Akdeniz kendi yemekhanesinde yemek o zamanın parasıyla en son gittiğimde 50 tlydi kaç yıl önce tabi şimdi 150 değilse bu yemek ben başka birsey bilmiyorum
Ben ege Üniversitesinde okuyorum oranın yemekhanesinde yiyiyorum ve devlet üniversitesi olduğu için tüm devlet üniversitelerinde yemek fiyatı öğrenciye uygundur. Kıbrıs’ta Üniversitelerin hepsi özel olduğu için özel üniversiteler kafalarına göre fiyat belirliyorlar.
Bizim yemekhaneye daha zam gelmedi ama en fazla 15 tl olur ki bu ekonomide oda normal. Üstelik Üniversitem yaşadığım şehirde ve evime yarım saatlik mesafede olduğu için rahatlıkla gidip geliyorum.😄
Cevap
5Cevap
Hangi üni
Ege
O demir kokusu yemeği yedirtmez bilirim
Demir kokusu yoktu 😄
Nasıl gidiyosun
Üniversite yemekhanesi yazın da açık
Öğrenci misin
Evet
Hakkındir afiyet olsun
Sağol
6.50 mi
Evet daha zam gelmedi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?