Benim oturduğum Semt iğrenç bir Semt burada Get gelmez farklı yemek yese sektörlerin ulaşımı yoktur sabit ve saçma sapan yemekler geliyor dün tekrar yediğinde çok kötü fenalaştım ve geçmedi midem bulandı halsizleşti halbuki evi annemin oraya taşımam gerekiyordu eve bile toplayamadım hala da aynıyım bu durumdayken tek başına olmak insanın çok zoruna gidiyor gerçekten insanlar her zaman tek başına ve kimsesi yok çok ağladım bu yüzden😔 şu an vücudum hala halsiz ayağa bile kalkamıyorum sanırım tek başına yaşamak buna göre değil bu tek başına yaşayan kadınları hiç anlamıyorum bu çok zor
Geçmiş olsun Gıda zehirlenmesi yaşamışsın Yaz aylarında hepimizin dikkat etmesi gerekiyor İyi yıkanmamış çiğ tüketilen sebzeler ve iyi pişmemiş et süt ürünlerinde bakteri birikimi olabiliyor. Sulara bile dikkat etmek gerekir. Sıvı ağırlıklı beslen bir süre vitamin almak faydalı olabilir. Yalnızlık zor çok iyi biliyorum Yaşamayan bilemez bunu Bazen insan insanlar için de bile yalnızdır. Tekrar geçmiş olsun
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
😭🤲🏻💐 evet ablamda öyle dedi yaz aylarında etten uzak dur dedi teşekkür ederim
Artı söylemeyi unuttum bir daha zehirlenme yaşarsanız Dr a hastaneye uzaksaniz bildiğimiz bir parça mangal kömürü yutun kömür karbondur ve midedeki zehirleri bakterileri temizler
Geçmiş olsun. Özellikle hastalık durumlarında tek yaşamak çok daha zor
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle o kadar bir de ben de anksiyete var geleceği düşünerek daha çok ağlıyorum yaşlanınca bana kim bakacak yaşlanınca ben ne yapacağımı bilmem ne
Kıyamam gelmemi istersen geleyim sana yemek yaparım çorba falan
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ay yok ben çekilecek bir kadın değilim vallahi çok titizim herkesten yemek yiyemiyorum o yüzden zaten babamın evine gideceğim mecbur geçici olarak binanın içi pis diye evde yemek yemeyen psikolojik sıkıntısı olan bir kadınım yani her yer jilet gibi tertemiz olacak illa mis gibi kokacak
Buraya gelen üç tane farklı restoran var hepsi birbirinden berbat oturduğum Semt problemli hiçbir şey gelmiyor ne getir ne Migros hiçbir şey yemekler bile kısıtlı
En İyi Cevaplar