Böyle bir sofra vardı da biz mi gelmedik tatlım. 😍 Bilsem böyle bir masa kurulmuş, kahvaltıdan iki saat önce uyanır iyice kendimi aç bırakırdım 😅

Böyle bir sofra vardı da biz mi gelmedik tatlım. 😍 Bilsem böyle bir masa kurulmuş, kahvaltıdan iki saat önce uyanır iyice kendimi aç bırakırdım 😅

her sabah yapmam aslında hiç yapmam. eskiden yapardım ama zaten diyorum ki öğlen yiyeceğim bu yüzden de iki defa uğraşmayayım. sabah kahve ve sigara yeterli oluyor :)
Kahvaltı olmassa olmazım -28 kilo verince maalesef
Geçiştirecek kadar birşeyler yerim işte..
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌸💙
Cevap
8Cevap
Yani şöyle diyeyim; bir şeyler atıştırmadan evden çıkmam. :-)
If there is destiny, why is there worship, the place you will go is already clear. Or is there no hereafter?
@Derindüşlerr There is destiny, but not as you say. So we choose and we will bear the consequences.
well you mean that it is not in our hands to sin? or does Allah not know that we will sin? If God knows that we will sin, why does he not prevent us? Doesn't she like us? Does he want us to go to hell?
@Derindüşlerr No no. The exact opposite. We live our choices. God knows this, but he himself does not intervene. So it is our responsibility to go to heaven or hell.
@KIZILİNKA, Orada mısın? @derinduslerr adlı kullanıcıyla biz ne yaşıyoruz şu an acaba? Soru senin. Konu ve dil bambaşka. Müdahale edecek misin? Et yani. 😅
You're just giving polemical answers, and I'm not polemic.
I'm just asking questions, looking for answers, not because I know a lot, I'm looking for logical answers. I'm not mean you are right, I'm not mean you are wrong, I'm trying to find the right one that makes sense.
Why is there a test? What need for that? Can't everyone be good people? or if everyone was in heaven on begining born it? Who will enjoy when you go to hell? God? Why would he punish the man he created?
@Derindüşlerr Why are we having this discussion under this question and in this language?
because I * originally Greek and even though I know Turkish, I express myself more effectively in English on such deep topics. anyway. What is your thesis against what I wrote above? Don't polemic. explain lol
@Derindüşlerr Follow my profile.
@Derindüşlerr Are worshipers suckers? You eat like animals and see your sexual needs, and then say why does Hell exist? a. g yunann gavuru seni
@Karizmamaker Kardeş sen neden coştun birden yahu? Büyük ihtimalle trol zaten. Baksana nick Türkçe ve takip isteğimi de kabul etmedi zaten. Çünkü o zaman tüm profili, yazdıkları görünecek. Sakin ol. :-)
@beyazmamba talk yourselves, don't involve me 🙂
KIZILİNKA sorry honey. pls dont made at me <3
@Derindüşlerr I don't get mad anyone. make urself comfortable sweetie ❤️❤️
BeyazMamba Herşeye maydanoz olma bakalım sen uza burdan
@KIZILİNKA Aşkolsun. Bir soru sordun, ben de cevapladım. Sonra sevgili "Yunan Asıllı" ve "Duygularını İngilizce olarak daha iyi ifade eden" @derinduslerr gelip, alakasız bir konuda İngilizce mesaj yazdı. Sen de senin sorunun altında gerçekleşen bu durum karşısında "beni karıştırma" diyorsun. :-(
Şimdi de senden yüz bulan @derinduslerr, bana ( tabii birden öğrendiği Türkçesi ile ) çekip gitmemi söylüyor. 🤔
Senin soruna cevap vermek kabahat mi @KIZILİNKA? Doğru tarafı desteklediğine emin misin gerçekten? 😮
olur mu canım ya yorumlarından rahatsız olsaydım takipten çıkarırdım. Beni karıştırma derken sen beni etiketleyince sizin sohbetinize girmek istemedim. Eminim derindusler de benden yüz bulmuyor kendi gibi davranıyor. Konunun bir şekilde buraya gelecegini tahmin ettiğim için söyledim
Kimseden yana bir şikayetim yok alinmasaydin iyiydi
Sen de soruna sahip çıkıp, @derinduslerr'in bundan bir saat önce "BeyazMamba Herşeye maydanoz olma bakalım sen uza burdan" şeklinde yaptığı yoruma itiraz etsen, "Kimin sorusundan kimi kovuyorsun, sen uza" gibilerinden bir yorum yazsan iyiydi.
İkiniz tartışırken ben ara girmek istemedim daha önce de başıma geldi. tartışan sizsiniz yani beni de duruma dahil etmeyin. Sadece yukarıdaki senin yorumu okudum cevapların hiç birini okumadim. O sizin aranızda beni karıştırmayin. Bmm cevabin buydu
Peki :-)
@BeyazMamba Sende okuduğunu anlamakla ilgili ciddi problemler var. Türkçe bilmesem bu sitede işim ne? öyle bir şey söyledim mi? ancak derin konularda ve uzayan cümlelerde hala sıkıntı çekiyorum. o gün sana yazdıklarım için türkçe dil kullansam o kadar açık anlam olmazdı sana ne anlattığımda yani anlamazdın büyük ihtimal ben ne demek istiyorum ingilizce dilim çok daha gelişmiş bu arada nasıl bir mantık sistemi var sende de sen yalan söyleyeceğim ben düşünüyorsun? aslen doğma ve büyüme Kıbrıs Rumuyum ve 10 senedir Türkiye de yaşıyorum çünkü babamın iş nedeni buraya geldik..
@BeyazMamba Ayrıca bana hakaret söyleyen birinin takip isteğini ben neden kabul edeceğim? tamamern toxic bir insansın iyi niyetli değilsin @ KIZILİNKA Kesnlikle tatlım konunun bu kadar uzayacak olması ben tahmin etmedim. I'm sorry for all again. I'll be just stop the topic.
şu an her sabah kahvaltı yapıyorum
ama biraz kilo alırsam direk bırakıyorum kahvaltı işini :D
Hyr yapmam nadiren
En son ne zaman yaptığımı unuttum
Geç de olsa yaparım.
Ulan 17 yıl evli kaldım da bir kez bile şöyle bir sofranın onda birine uyandırılmadım. Hatta hiç uyandırılmadım çünkü uyuz, lanet, Allah'ın belası karı bir kez bile benden önce uyanmadı. Tembel uykucu pislik... Or. pu.
Şimdi de erken uzanamadığı için çocuklarına kahvaltı hazırlamadan okula gönderiyor. Neden? Çünkü artık enayi kocası yanında değil.
*erken uyanamadığı için
Görseldekilerden doğranmış domates ve biber, zeytin, peynir dışındakilerden hiç birini de zaten hazırlayamazdı. Beceriksiz or. pu.
42 yaşında ve halen yemek yapmayı öğrenmiş değil. Or. pu anası geberip gittiğinde ne bk yiyecek merak ediyorum.
Yaparım tabiki
Evet yaparım
Hayır..
Her sabah değil
Hayır yapmam
Yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?