Yeme & İçme 1 ay Her sabah kahvaltı yapıyor musunuz? izmirli_beyy Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Her sabah Her sabah kahvaltı yapıyor musunuz? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır çoğu zaman kahvaltı yapmak yerine hamburger, makarna tarzı şeyler yiyorum 1 0 Yorumla
ZorHayalllllll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% 1 ay Kesinlikle kahvaltı en önemli öğün 😉 3 2 Yorumla izmirli_beyy 1 ay Evet abla afiyet olsun Yorumla ZorHayalllllll 1 ay Sanada 😉 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 29 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haftada 5 gün yapıyorum 1 1 Yorumla izmirli_beyy 1 ay Diğer 2 gün Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her sabah yapmam 1 0 Yorumla
m Alessapl Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 467 cevap paylaştı. Yapmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,5b cevap paylaştı. Yapmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır çoğu zaman kahvaltı yapmak yerine hamburger, makarna tarzı şeyler yiyorum
Kesinlikle kahvaltı en önemli öğün 😉
Evet abla afiyet olsun
Sanada 😉
Haftada 5 gün yapıyorum
Diğer 2 gün
Mutlaka her sabah yumurtamı yerim.
Her sabah yapmam
Yapmaya çalışıyorum