Yeme & İçme En son aldığın m&ms hangisi? Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Görsel alarak şeettirebilirsin..😏😝😅Tadı muazzam ötesiii.. tavsiye ediyoree😍😋😘#m&mssevdasıçikolatamikolatayinegeldilerr...🤭😂😂😂 En son aldığın m&ms hangisi? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Vay en sevdiğim abur cubur arada denk geldikçe alıyorum gadası 🙃 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Hiç denemedim :D tadı nasıl güzel mi :P :D 1 2 Yorumla Sinirrr +1 yıl Mmm nefiss😋😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Afiyet olsun o zaman abla :P 😍😅
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Vallaha henuz almadim ama en cok sevdigim kahvrengi paketli 1 4 Yorumla Sinirrr +1 yıl Mutlaka almalısın, mutluluğa birebirrr🤪😂 Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Tamam kuzum denerim🤗😘 Yorumla Sinirrr +1 yıl 🤗😘 Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl ❣❣🤗🍫🍫☕ Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Migros ta var mı bunlardan, ilk defa görüyorum 😅 1 3 Yorumla Sinirrr +1 yıl Her ülkéde mevcuttur😅 Yorumla Fearless10 +1 yıl Çok cahilim yaa🙈 ama hiç görmedim, görürsem mutlaka alacağım, tadarken de tavsiyenizi anımsayacağım hanımefendi 😊 Yorumla Sinirrr +1 yıl Estafurullah...İnşallah😊 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Keçiboynuzlu 1 9 Yorumla Sinirrr +1 yıl Aaa yenisi keçi boynozlumuymuşş..🤪😂😂 Yorumla Pipetpipet +1 yıl Tabii göğermiş peynirlisinden sonra en iyisi keçiboynuzlu ve pehmezli Yorumla Sinirrr +1 yıl Küf tutmuş peyniiirr yanii hmm... 😉😅 Yorumla Pipetpipet +1 yıl Nerelisin Yorumla Sinirrr +1 yıl 38gayserliiii @nordun_gadasi gibii😏😅 Yorumla Pipetpipet +1 yıl He bende dadaşım Yorumla Sinirrr +1 yıl Ben sana sormadım ki nirelisin diye.. 🤭😅olsun yinede m. o😂 Yorumla Pipetpipet +1 yıl Sinir Yorumla Sinirrr +1 yıl Pipetpipet Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yememişim bunlardan 1 1 Yorumla Sinirrr +1 yıl Arada iyi geliyoo Yorumla
tostyapar Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl MMF yok mu 😋😄 1 11 Yorumla Sinirrr +1 yıl O ne dimek🤔😅 Yorumla tostyapar +1 yıl Sen bunu bilmiyorsan ben hiçbir şey bilmiyorum 😄 Yorumla Sinirrr +1 yıl Söylrsen biyerin eksilirrr üşengenç seniii hıhhh😌😂😂 Yorumla tostyapar +1 yıl Hayır üşenmiyorum da buradan söylemek zor :) yoksa hiç üşenmeden tüm detayları ile söylemek içni can atıyorum :D :D Yorumla Sinirrr +1 yıl Amannn hemen dm atmasyonn... o değil birgün bu abaza sendromunuzun yüzünden başınıza öyle bir felaket gelecek ki zevk almak gerine acı çekeceksiniz... benden söylemesi😏😂 Yorumla tostyapar +1 yıl Neden sen felaket tellalı mısın 🤪 Ayrıca hemen de kaçmaca.. Biraz cesaret ;) Yorumla Sinirrr +1 yıl Kaçan kim önce bi soruma cvp ver ondan sonra manipüle etmeye çalış tabi d*tün varsa😈😂 Yorumla tostyapar +1 yıl Manipülasyon yapan sensin :) Soruna cevabı da buradan vermek istemediğimi söyledim ki özel için bahanem olsun😄😄 Yorumla Sinirrr +1 yıl dm ye bakmiyo evlat ;) :D Yorumla Sinirrr +1 yıl zzz... :))) Yorumla tostyapar +1 yıl Kim bakmıyorsa baksın 🤪😄 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. hicbiri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vay en sevdiğim abur cubur arada denk geldikçe alıyorum gadası 🙃
Hiç denemedim :D tadı nasıl güzel mi :P :D
Mmm nefiss😋😅
Afiyet olsun o zaman abla :P 😍😅
Vallaha henuz almadim ama en cok sevdigim kahvrengi paketli
Mutlaka almalısın, mutluluğa birebirrr🤪😂
Tamam kuzum denerim🤗😘
🤗😘
❣❣🤗🍫🍫☕
Migros ta var mı bunlardan, ilk defa görüyorum 😅
Her ülkéde mevcuttur😅
Çok cahilim yaa🙈 ama hiç görmedim, görürsem mutlaka alacağım, tadarken de tavsiyenizi anımsayacağım hanımefendi 😊
Estafurullah...
İnşallah😊
En son fıstıklısını aldım
Keçiboynuzlu
Aaa yenisi keçi boynozlumuymuşş..🤪😂😂
Tabii göğermiş peynirlisinden sonra en iyisi keçiboynuzlu ve pehmezli
Küf tutmuş peyniiirr yanii hmm... 😉😅
Nerelisin
38gayserliiii @nordun_gadasi gibii😏😅
He bende dadaşım
Ben sana sormadım ki nirelisin diye.. 🤭😅olsun yinede m. o😂
Sinir
Pipetpipet
Yememişim bunlardan
Arada iyi geliyoo
Bunun mavisi
MMF yok mu 😋😄
O ne dimek🤔😅
Sen bunu bilmiyorsan ben hiçbir şey bilmiyorum 😄
Söylrsen biyerin eksilirrr üşengenç seniii hıhhh😌😂😂
Hayır üşenmiyorum da buradan söylemek zor :) yoksa hiç üşenmeden tüm detayları ile söylemek içni can atıyorum :D :D
Amannn hemen dm atmasyonn... o değil birgün bu abaza sendromunuzun yüzünden başınıza öyle bir felaket gelecek ki zevk almak gerine acı çekeceksiniz... benden söylemesi😏😂
Neden sen felaket tellalı mısın 🤪 Ayrıca hemen de kaçmaca.. Biraz cesaret ;)
Kaçan kim önce bi soruma cvp ver ondan sonra manipüle etmeye çalış tabi d*tün varsa😈😂
Manipülasyon yapan sensin :) Soruna cevabı da buradan vermek istemediğimi söyledim ki özel için bahanem olsun😄😄
dm ye bakmiyo evlat ;) :D
zzz... :)))
Kim bakmıyorsa baksın 🤪😄
hicbiri