Moda & Stil Giyim eşyası olarak en son ne aldın, hangi markaydı? Blackg903 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet hangi markadan ne aldınız kaç para verdiniz aklınıza gelen giyimle alakalı her şey olur Güncellemeler+1 yıl ? evet Giyim eşyası olarak en son ne aldın, hangi markaydı? Cevapla Marka Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yesil tsört 0 2 Yorumla Blackg903 +1 yıl Ne kadara almıştın Yorumla birsuskuncicek +1 yıl 50 tl Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sütyen fbm 0 9 Yorumla Blackg903 +1 yıl Kaç paraydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İndirimden 60 gibi biseydi ama rahat değil param boşa gitti 🥺 Yorumla Blackg903 +1 yıl Neden rahat değil diycem demiyorum sakın cevap yazma burada herkes üşüşür başımıza 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam. 🥺. zaten az param vardı boşa gitti Yorumla Blackg903 +1 yıl Hediye yollayım sana üzüldüm şimdi 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥺olur Yorumla Blackg903 +1 yıl Hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Delimisin yazsana bı saatir bekliyotum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yesil tsört
Ne kadara almıştın
50 tl
Pantolon aldım markasına bakmadım.
Sütyen fbm
Kaç paraydı
İndirimden 60 gibi biseydi ama rahat değil param boşa gitti 🥺
Neden rahat değil diycem demiyorum sakın cevap yazma burada herkes üşüşür başımıza 😀😀
Tamam. 🥺. zaten az param vardı boşa gitti
Hediye yollayım sana üzüldüm şimdi 😀😀😀
🥺olur
Hemen
Tkp attım
Delimisin yazsana bı saatir bekliyotum