Yeme & İçme Sabah kahvesi içtiniz mi? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben sade turk kahvesi yaptim. Tvde dizi izlryerek iciyorum.😊 Sabah kahvesi içtiniz mi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet içtim afiyet olsun 0 0 Yorumla
prensbey_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Günaydın şu anda makinaya kahveyi koydum telefonu elıme aldım bu soruyla karsılastım tesaduf :D 5dk sonra içmiş olacagım evde oldugum için Türk kahvesi tercih ettim bugun.. siz hangısını sevıyor ıcıyorsunuz? 0 7 Yorumla Aslı306 +1 yıl Ben her gun 3 4 fincan sade turk kahvesi icerim Yorumla prensbey_1 +1 yıl afıyet olsun bir tık fazla ıcıyorsun sanırım birsaglıkcı olarak fazlası da zarar dıyecegım ama bende bazen aynı seyı yapıyorum :D Yorumla Aslı306 +1 yıl Depresyona bir bu iyi geliyor Yorumla prensbey_1 +1 yıl benım depresyonda oldugumu herkes nerden bılıyor daha öncekı yorum yaptıgım yerde de aynı konu gectı :D Yorumla prensbey_1 +1 yıl bana yazar mısın? tesekkurler Yorumla Aslı306 +1 yıl Bence sitenin cogu depresyonda kime yazsam oyle ben evden dahi cikmiyorum Yorumla prensbey_1 +1 yıl Ben hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım Konuşmak paylaşmak isterim dinlersen Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 961 cevap paylaştı. Valla ofise özel olarak filtre kahve makinesi aldım. Columbia kahvede aldım ama içmek kısmet olmadı. Bu sıcaklar da kahve içemiyorum 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla Catutigernos +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. şu an hem kahvemi içiyorum hem KS ye takılıyorum desem 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 409 cevap paylaştı. filtre kahve yaptım ölüyü bile diriltece ksertlikte 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Jsndndidi afiyet olsun Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bende soğuk kahve yapmıştım onu içtim 1 3 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Teşekkürler sanada Yorumla Aslı306 +1 yıl Rica ederim sağol Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Güzelmiş 😊 1 3 Yorumla Aslı306 +1 yıl Tesekkurler🥳☺️🐼 Yorumla everkeğii +1 yıl 😘😘 Yorumla Aslı306 +1 yıl 🌸💕 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Sade Türk kahvesi yaptım kendime 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun
Düzgünbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ya bu bardak ne çok tatlı 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Bence de int gordum Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Diamond Tema eşliğinde filtre kahve içiyorum 0 4 Yorumla Aslı306 +1 yıl Diamond tema ne oluyor Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Youtube kanalı, din, felsefe, tarih üzerine Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Sana da pampa:) Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. birazdan gidip çay felan icecem 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Henüz içmedim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. şu an içiyorum ☕ 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. 3. bardağı içiyorum 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Hazırlanıyor. 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 469 cevap paylaştı. Şimdi içiyorum 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl afiyet olsun Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. İçmedim 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Kahveyi bıraktım 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. yok içmedim :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet içtim afiyet olsun
Günaydın şu anda makinaya kahveyi koydum telefonu elıme aldım bu soruyla karsılastım tesaduf :D 5dk sonra içmiş olacagım evde oldugum için Türk kahvesi tercih ettim bugun.. siz hangısını sevıyor ıcıyorsunuz?
Ben her gun 3 4 fincan sade turk kahvesi icerim
afıyet olsun bir tık fazla ıcıyorsun sanırım birsaglıkcı olarak fazlası da zarar dıyecegım ama bende bazen aynı seyı yapıyorum :D
Depresyona bir bu iyi geliyor
benım depresyonda oldugumu herkes nerden bılıyor daha öncekı yorum yaptıgım yerde de aynı konu gectı :D
bana yazar mısın? tesekkurler
Bence sitenin cogu depresyonda kime yazsam oyle ben evden dahi cikmiyorum
Ben hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım Konuşmak paylaşmak isterim dinlersen
Valla ofise özel olarak filtre kahve makinesi aldım. Columbia kahvede aldım ama içmek kısmet olmadı. Bu sıcaklar da kahve içemiyorum
afiyet olsun
teşekkür ederim
şu an hem kahvemi içiyorum hem KS ye takılıyorum desem
afiyet olsun
filtre kahve yaptım ölüyü bile diriltece ksertlikte
Jsndndidi afiyet olsun
Bende soğuk kahve yapmıştım onu içtim
Afiyet olsun
Teşekkürler sanada
Rica ederim sağol
Güzelmiş 😊
Tesekkurler🥳☺️🐼