Yeme & İçme Sabah kahvesini içtiniz mi? ɐqnnʇツ Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Benim olmasa olmazım sabah ☕️ kahvesi , ya sende içtin mi:)?❤️ Sabah kahvesini içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sabah kahvemi içtim 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Yok çay içtim gadası 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay içtim keyfe devam...😍 0 0 Yorumla
Ahmet-1992 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Sabah kahvesi içmedim içmem de. Lakin limon sıkılmış maydonoz suyu içtim şu an biraz oyalaniyorum 3-5 dk ya kahvaltı edip sonra da çıkacağım evden. 0 0 Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Nescafeyse o içmeyin gerçek kahve bile değil :( Gerçekten üzüldüğüm için yazdım bu arada yanlış anlaşılmasın. Kahve diye neler içiriyorlar bize ya :/ 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. öğle kahvesini şimdi bitirdim sabah kahvesi saat 06.30 geç kaldın :) 0 0 Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl sabahların değişmez tat ve kokusu kahve. Özellikle uyanmaya ihtiyacı olanlar için :) 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kahvemi içmeden yapamam, yardımcılarım her sabah 07.49'da kahvemi hazır ederler 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kahveye daha geçmedim. Meyveyle başlıyorum. Kahvem 2. Sirada 0 0 Yorumla
tutsikiyancheck Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İnsan bize de hazırlar. Yalnız içen yalnız ölürmüş 😅 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. noooo no no no sabahları kahve yerıne çay içiyorum 0 1 Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Afiyet olsun 😋 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Sabah çay içerim kahveyi sonra içerim şimdi içiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eğer fincanın markasının herhangi bir paketli kahvesini içtiyseniz boşuna kahve içtim demeyin. Çünkü o paketin içinde kahve yok.Soruya gelirsek evet 10 dk falan önce gerçek kahve içtim. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kahve içmedim mandalina yedim sayılır mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 8 ile 13 arası kahve stres gerginlik ve tansiyon yapıyor diye biliyorum 13ten sonra içiyorum ben 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. koca bır kupa turk kahvesı yaptım yudum yudum tuketyorum benımde olmazsa olmazım gune onla baslarım 0 0 Yorumla
Kararsız1982 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl İçtim hatta bardağı ortalık yere devirdim yarısı da boşa gitti😑 0 0 Yorumla
Testerparfumcom Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Aç karnımızı doyuramadık bide kahve mi içelim. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Henüz içmedim içsem iyi olur😃 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. Sabah çayını içiyorum. 0 0 Yorumla
jonathanstrange Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Unuttum ya ben. Gidip içeyim. Sağol. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. İçiyorum, afiyet olsun.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çayla başladım kahveye şimdi geçtim 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şu an içiyorum nescafe mi ☕️ 0 0 Yorumla
kusurlu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bir fırt versene 0 11 Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl 😂 Yorumla kusurlu1 +1 yıl Gözüm açılmıyor Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Yap işte ne duruyorsun 😬 Yorumla kusurlu1 +1 yıl Arabadayım yahu Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Ay napsam ki Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Hayali kahvesini iç sende😂 Yorumla kusurlu1 +1 yıl Uzat bakalım Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl İç iç afiyet 😋 olsun:) aman dikkat boğazında kalmasın Yorumla kusurlu1 +1 yıl Haram etme kalmasın Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Etmedim ki:) Yorumla kusurlu1 +1 yıl Ama direk öyle denir mi ☺️ Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. İçemedik 😑 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Naayiiir 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
MASÖRÜNÜZz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hayır ben kahveyi gece içerim gündüzleri caycıyım 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Şu an içiyorum 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 953 cevap paylaştı. İçtimm 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Sabah kahvemi içtim
Yok çay içtim gadası
Çay içtim keyfe devam...
Sabah kahvesi içmedim içmem de. Lakin limon sıkılmış maydonoz suyu içtim şu an biraz oyalaniyorum 3-5 dk ya kahvaltı edip sonra da çıkacağım evden.
Nescafeyse o içmeyin gerçek kahve bile değil :( Gerçekten üzüldüğüm için yazdım bu arada yanlış anlaşılmasın. Kahve diye neler içiriyorlar bize ya :/
öğle kahvesini şimdi bitirdim sabah kahvesi saat 06.30 geç kaldın :)
sabahların değişmez tat ve kokusu kahve. Özellikle uyanmaya ihtiyacı olanlar için :)
Kahvemi içmeden yapamam, yardımcılarım her sabah 07.49'da kahvemi hazır ederler
Kahveye daha geçmedim. Meyveyle başlıyorum. Kahvem 2. Sirada
İnsan bize de hazırlar.
Yalnız içen yalnız ölürmüş 😅
noooo no no no sabahları kahve yerıne çay içiyorum
Afiyet olsun 😋
Sabah çay içerim kahveyi sonra içerim şimdi içiyorum.
Eğer fincanın markasının herhangi bir paketli kahvesini içtiyseniz boşuna kahve içtim demeyin. Çünkü o paketin içinde kahve yok.
Soruya gelirsek evet 10 dk falan önce gerçek kahve içtim.
Kahve içmedim mandalina yedim sayılır mı
8 ile 13 arası kahve stres gerginlik ve tansiyon yapıyor diye biliyorum 13ten sonra içiyorum ben
koca bır kupa turk kahvesı yaptım yudum yudum tuketyorum benımde olmazsa olmazım gune onla baslarım
İçtim hatta bardağı ortalık yere devirdim yarısı da boşa gitti😑
Aç karnımızı doyuramadık bide kahve mi içelim.
Henüz içmedim içsem iyi olur😃
Çay ile başlangıç yaptım
Sabah çayını içiyorum.
üçüncüyü içiyorum şu an 😂
Ofisimde içtim evet. 😊
Unuttum ya ben. Gidip içeyim. Sağol.
İçiyorum, afiyet olsun.. Keyifli günler..
Tabi ki içtim kyk da odaya getiriyorlar
Çayla başladım kahveye şimdi geçtim
Daha yataktan kalkmadm ne kahvesi
Henüz kalkamadım yataktan.
Şu an içiyorum nescafe mi ☕️
kaç kilosun gacı
Hayır
Nedennn:)
Bir fırt versene
😂
Gözüm açılmıyor
Yap işte ne duruyorsun 😬