Arkadaşım bu yaptığın iş mi şimdi haa söyle banaaaaaa 😍😍😉😉 genelde bayram günlerimde yaparlar antepliler çok severim evettt afiyet olsun ellerine sağlık mükemmel görülüyor hemen gelmek istiyorum yemeye 😋😋🫣🫣
112 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılnedennn komşum değilsinnnnn neden yanımda berimde az ilerimde değilsinnn 😔 neden ayakkabılarımı giyip ben bunu yemek için sana gelemiyorummmm 🥺 havarrr havarrr 🥺 çorba içmem ben gerçi ama içinden köfte ve nohutları ayıklardım 😂
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 kız Allah seni
- +1 yıl
hep çok sevsin ve bütün dualarımı kabul eylesin 😬
- +1 yıl
Amin cumlemizin
Gaziantep yuvarlama yemeğini duymuştum ama hiç denemedim malzemeleri de çok güzel ve bol. Çok güzel yapmışsın ve görüntüsü harika olmuş bu sunumu beğendim ellerine sağlık çok güzel olmuş.
11 Yorumla
+1 yılOo bizim eski komşumuz antepliydi her gittiğimde yuvarliyonuz mu nerden diye Latife yaptığım için yemeğe gittimizde yasin, senin için taaa tepeden yuvarladım derdi djdjd
Bir de içli köfte yapıyorlar üff19 Yorumla- +1 yıl
Bu çorbada abla bulgurda oluyordu ben sırf onun için yiyordum
- +1 yıl
Bide bulgurlu soganli falan sade oluyor oda efsane
- +1 yıl
Bilmiyom abla yuvarlak bulgur oluyordu ona simit mi diyonjz bilmiyom
- +1 yıl
Abla bir de bı atasözü anı kaldı.
Atasözü şöyle;
'' Arsızın yüzüne tukurmusler Nisan yağmuru yagıyor sanirmis ". Djdj - +1 yıl
Biraz çok konuştum kusuruma bakma Antep diyince aklıma geldiler bende böyle yazdım djdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEllerine sağlık evet yedim çok güzel.
11 Yorumla Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Daha önce yemedim ama muhtemelen severim.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEllerine sağlık afiyet olsun Gaziantep yuvarlaması daha önce yememiştim ama Gaziantep yemeklerini severim genelde güzel olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce hiç yemek nasip olmadı ama eminim seveceğim bir lezzettir doğu yöresinin yemeklerini beğeniyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Bir ara muhakkak denicem😋
+1 yılBir seni bir de şu hemşerin affetmeyeceğim Gaziantep’te yemek artı olsa bile güzel ben sırf Gaziantep’e yolum geçip giderken sırf yemek yemek için Gaziantep’in içine giriyorum
118 Yorumla- +1 yıl
Ne niye manyak deli :))) hemşon beni reddetti yeterli sebep değilmi :)) sende hiç yardım etmedin Buda sebep fare zehirli ile zehirleyecem :))
- +1 yıl
Sen anca gülücük saç hemşon sopa ile kovaladı :) ama sana bir itirafta bulunayım mi grupta gerçekten ender insanlardan bir tanesi yani oturaklı normal reel hayatını bilmiyorum ama yazdıkları çizdikleri gerçekten oturaklı
- +1 yıl
Uyuza bak hele ben hemşerinu övüyorum senin dediğine bak :)
- +1 yıl
Belki cilve yapıyor Allah Allah ben yanlış anlamış olamaz mıyım ama olamam hiç öyle cilve yapar bir hali yoktu direk net kesti attı :))))
- +1 yıl
Şimdi bak ben akrep burcuyum böyle zor işler aslında benim çok hoşuma gidiyor ama içinde bulunduğum durum zaten yurtdışındayım o yüzden çok üstüne düşmedim yoksa normalde reel bir ortamda olsak her sabah kapının önüne kırmızı halı serer ayağını kaldırımda üstüne deydi etmezdim de mesafeler içinde bulunduğumuz şartlar
- +1 yıl
Sen beni daha tanımıyorsun 20 sene sonra gör beni nasıl caddede yürürken bastonu yere vura vura gidiyorum neyse işin şakası bir tarafa ben hayatta değerli dost biriktirmeyi hep sevdim keşke olaydı ama olmadı yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Ben hayatta insanları bir şey için zorlamadım çünkü konu canlı bir varlık olduğunda yani bu insan olsun hayvan olsun istemediği bir şeye zorladığında hep ters teper hayvan bile olsa kediyi köşeye sıkıştır biraz zorla ya yüzünü tırmalar o yüzden canlı varlıklara benim şeyim farklı yaklaşım biçimi gel sen de çok değerli insansın takip ettiğim kadarıyla ama Hemşerin daha kıymetli bana göre :))
- +1 yıl
Mutlaka bana göre böyle çünkü benim bakış açımla başkasını bakış açısı Parti ben biraz böyle yan bakıyorum başkası düz bakıyor :)))
- +1 yıl
Sabah sabah ne dedikodu yaptık ha :))))
- +1 yıl
S teşekkür ederim başka bir yorumda görüşmek üzere
+1 yılHadi beee bu bana yapilirmi yaaa
Ask olsun antep fistigim yaa 😄😄😄
Ellerine saglik cok guzel görunuyor
Daha önce yemedim
Olsada yeseydik simdi 💗💗🌸🤗14 Yorumla- +1 yıl
Hay hay biletleri alip geliuorumm
Ordanda guzel bir tatli keyfi yapalim😄😄🤗 - +1 yıl
Caneeey bu yogurt çorbasi degilmi kiz
Bizim orada buna bulamaşi derler boyle karisik olur hatta nohut atarlar icine fasulye bunuda yarmayla yaparlar yoksa benmi yanlis hatirladim
- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce hiç yemedim ancak görüntü itibarıyla benim sevebileceğim bir lezzete sahip diye düşünüyorum ellerine sağlık afiyet olsun
11 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet yemiştim tadı güzeldi
afiyet olsun eline sağlık
22 Yorumla
+1 yılEllerine sağlık güzel görünüyor afiyet olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBir tabak isterim isterim bende birde tabak isterim
12 Yorumla- +1 yıl
Tşkrlr💕
+1 yılYaaaa çok severim. yengem Antepli onun elinden yedim birçok kez ve bayıldım 😻
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. içi baharat dolu sanki ben bunu yiyemem. Bizdeki boraniye benziyor biraz.
14 YorumlaÇok güzel görünüyor hiç yapmadım kulağıma tarifini söylermisin 😍
13 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet yedim ben bu tarz yöresel çorbaları severim.. elinize sağlık afiyet olsun…
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Süpersin becerikli arkadasim seni alan yaşadı. Afiyetler olsun
11 Yorumla
+1 yılGaziantep yuvarlaması önceden hiç yemedim bir fikrim yok tadı hakkında. Her yörenin kendine has lezzetleri var hepsi birbirinden güzel eminim, Gaziantep’in de bir sürü güzel yemeği vardır imkan oldukça tatmak gerekir.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYemedim ama merak ettim süper görünüyor. Ellerine sağlık
11 Yorumla Antepli olarak en sevdiğim yemeklerden biridir 😋 ellerine sağlık güzel görünüyor
12 YorumlaEyi geceler acı yanına zeytinyağlı dolmada yapsayıdın ya
116 YorumlaÇok güzel olmuş ellerine sağlık ayyy bir ara bende yapam yaa özledim
14 YorumlaTopalak küçük hali içine biraz nohut yayla çorbasına at yuvalama güzel olmuş yenir bu.
12 YorumlaYeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yiyip yemediğimi bile hatırlamıyorum :D Eline sağlık
14 YorumlaYeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yedimm kışın çok güzel oluyor sıcak tutuyor insanı.
10 Yorumla
+1 yılNasıl oluyor ya çok özledim bizim yemekleri burnumda tütüyor.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir şey sabah sabah canım çekti ahahahhha
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım kebepçı dükkanında yapar. Gider sık sık yerim
10 Yorumla
+1 yılAfiyet olsun nasıl bir yemek merak ettim 😋😋
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sanırım yedim ben. Çook geldim Antep’e bir çok yemegı yemiştim esmer
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbi antepli olarak bende çok severim ayy aklima gelmişken yapayim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaparım severim de Antepli olarak en sevdim yemeklerden biri 😂 ama topalakları biraz daha büyük yapabilirsin ginede güzel olmuş afiyet olsun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek ☺️kız valla gizli kalmayı tercih ediyorum
ayıpsın hemşo😋😋
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayran çorbası gibi dimi
11 Yorumla
+1 yılBayılırım, bi gün ben de yapsam keşke
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYedim daha önce eline sağlık güzel görünüyor
11 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılSeverim eline sağlık cınım
11 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha önce hiç yemedim. Eline sağlık
11 Yorumla
+1 yılBayılıyorum eline sağlık
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç yemedim ama güzel gözüküyo afiyet olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılHiç yemedim eline sağlık.
11 YorumlaBayılırım
Ellerine sağlık11 Yorumla
+1 yılNanesi fazla olmuş sanki. Eline saglık
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Afiyet olsun
12 YorumlaBogazinda kalmasin gözümüz yok🙄
12 YorumlaYeme & İçme konusunda 574 cevap paylaştı. Severim. Elinize sağlık.
11 YorumlaEllerinize saglik guzel gorunuyor
11 YorumlaDenemedim ama çok mersk ettim doğrusu
12 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılSeverim, afiyet olsun.
11 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemedim ama harika görünüyor
12 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çorba mı oluyor bu?
17 Yorumla
+1 yılBir defa yedim tadı damağımda kaldı. Kesinlikle Antep'de
10 Yorumla
+1 yılHayır yemedim ne olduğu hakkında bir fikrimde yok ama ikram edilirse denerim
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç duymadım afiyet olsun.
11 Yorumla Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hiç yemedim hocam yaparsan yeriz :)
15 YorumlaYeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Of of bol yağlı olmuş. Misss gibi gözüküyor
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Denemek isterim
10 Yorumla
+1 yılEvət bir arkadaşım yaptı ve çok lezzetliydi.
10 YorumlaOnu şimdi yuvarlamak vardı...
10 Yorumla
+1 yılÇok yuvarladiysan başı döner
10 YorumlaHiç bilmiyorum sma isterdim yemek
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Hayir yemedim @fesfs bilir bunu :)
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat