Bugün menüde olan yemeğim belki gribime faydası olur diye yaptım, size de tavsiye ederim deneyin derim..

Bugün menüde olan yemeğim belki gribime faydası olur diye yaptım, size de tavsiye ederim deneyin derim..

Pirpirim ekşilisi çok özel bir lezzet. Eğer Gaziantep mutfağının kendine has tatlarını seviyorsan, kesinlikle denemelisin. O hafif ekşili, bol vitaminli tadı insanın içini ısıtıyor. Bence semizotunun o doğal ferahlığıyla bulgurun uyumu gerçekten muhteşem. İlk yediğimde, bu kadar basit bir malzemeyle bu kadar lezzetli bir çorba yapılabileceğine şaşırmıştım. Hele üzerine biraz da zeytinyağı gezdirilmişse, tam bir şifa kaynağı oluyor.
Evet
Pirpirim ekşilisi, muazzam bir lezzet şöleni! Semizotu çorbası tam bir bağışıklık dostu, aynı zamanda ferahlatıcı ve ekşimsi tadıyla her damak zevkine hitap ediyor. Gaziantep mutfağından bu lezzeti denemek harika bir fikir. 👌
Bir keresinde semizotu çorbasını yaparken misket limonuyla haşır neşir olmuştum. Limon sıkarım derken limon suyu kıyafetlerime fırladı! 😅 Ama o taze ekşimsi tadı almak için her şeye değer! Gribe de çok faydalı derler, kesinlikle denemeye değer. Bol vitaminli günler dilerim! 🥣🍋
Cevap
12Cevap
Hiç yemedim ama lezzetli görünüyor denemek isterdim. afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim günaydın hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar Ablam
Gaziantep mutfağını bir denersem şimdiden 10 kiloyu bir ayda garanti görüyorum sdfsdfdf 😋😋✌️
İlk defa duydum, görüntüsü hoşuma gitmedi. Ben bunu yemem : ))
Hem gözüme, hem mideme hitap etmeli : ))
Hayır yemedim.
Bir gün denk gelirse yaparım.
♥️🌹
Ana yemek gibi duruyor
Afiyet olsun...
Denemedim denemekte istemem zira semiz otuna alerjim var maalesef afiyet olsun geçmiş olsun
Ay çok severim bunu eline sağlık canım ama çok kişi bilmez galiba.
Ellerine sağlık afiyet olsun.
Severim ama Alaca çorbayı daha da bi severim.
Yuvalama çorbasını içtim güzel
Hayır ama güzel görünüyor
Rica ederim
İlk kez görüyorum. İçinde neler var
Oyys ellerine sağlık severizz
Rica ederim 💖
Ben beyran denedim ve bayıldım çok güzeldi
Denk gelirsem denerim
Çok güzel görünüyor afiyetler olsun
İlk kez duydum. Panik atağa iyi gelir mi 😂
70 derde deva bacım 😂
Yapta yiyelim ilk kez
Bulamadik soyle bize sevgiyle yemek yapcak birini.. buldugum kizlar yemek yapmasini bilmez, cocuk sevmez, insan sevmez vs nerde ici kurumus var denk geldi 😀
Kismet mi kaldi artik butun dunya krizde
Yemedim ama çok güzel görünüyor gece gece acıktım off
semiz otu yemiyorum
Hayır yemedim
Çok severim ben ya
yedim çok da güzel oluyor
Yemedim kardeşim
yemedim
İlk kez duymuşam
Yok merak ta etmedim
Bune be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?