Yeme & İçme Çoktandır para vermek istemediğiniz ama tadını özlediğiniz bir şey var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bu yıl ilk kez Magnum yiyorum.Ekonomi iyi diyen Allahsizlari pistten atalimm Çoktandır para vermek istemediğiniz ama tadını özlediğiniz bir şey var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Eğonomi çok iyi yiğenimbak magnum yiyorsunavrupada ki yaşırın ülke ülke geziyoraraba alıyor senin ki lüks sanki 0 0 Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Ekonomi çok iyi başkanım başkanım ıh neyseDöner dürümü xd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 25 lira verip magnumu canın istediğinde alamıyorsan ekonomik olarak batmışsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşsizim 10 aydır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim canın istediği zaman bana söyle ben alırım. Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Gel benden olsun her gün alayım sana ne istersen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allaaaah tuttugunu altın etsin abeem Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 25 liranda mı yok ekonomi kotu ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 25 TL yi bir dondurmaya neden vereyim? Yorumla herhangibir1 +1 yıl Hersey pahalı şu an neye cersen enayilik olacak Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19,1b cevap paylaştı. Kuruvasan yemedm ne zamandr ya 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 1 ay önce pizza yedim bidaha canım çekti 0 2 Yorumla herhangibir1 +1 yıl Ben ısmarlarım Yorumla Boavistaa +1 yıl Sağ ol incesin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En son yıllar önce yemiştim kaç tl oldu magnum ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakmadan aldım toplu alisveriste Bakarsam veremem o parayı diye agsgwhwhw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zjsndkdkfk en iyisi valla Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı. Yok kanka ne çekerse yiyorum 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Zenginsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorma çok Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canim cekti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Askim 8 aydir ilk kez yiyom lütfen boğazıma dizmek Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Magnum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eğonomi çok iyi yiğenim
bak magnum yiyorsun
avrupada ki yaşırın ülke ülke geziyor
araba alıyor
senin ki lüks sanki
Ekonomi çok iyi başkanım başkanım ıh neyse
Döner dürümü xd
25 lira verip magnumu canın istediğinde alamıyorsan ekonomik olarak batmışsın
İşsizim 10 aydır
Kardeşim canın istediği zaman bana söyle ben alırım.
Gel benden olsun her gün alayım sana ne istersen
Allaaaah tuttugunu altın etsin abeem
25 liranda mı yok ekonomi kotu ama
25 TL yi bir dondurmaya neden vereyim?
Hersey pahalı şu an neye cersen enayilik olacak
Kuruvasan yemedm ne zamandr ya
1 ay önce pizza yedim bidaha canım çekti
Ben ısmarlarım
Sağ ol incesin
En son yıllar önce yemiştim kaç tl oldu magnum ya
Bakmadan aldım toplu alisveriste
Bakarsam veremem o parayı diye agsgwhwhw