Yeme & İçme Hiç kelle paça yediniz mi ve seviyor musunuz? ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @ilginfulyaa ve soruma gelen üyeciklere teşekkür ediyorum sorum vitrine kaldırılmış Hiç kelle paça yediniz mi ve seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
damiismylife Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Yok ben iskembe sevmem. Haslama et de sevmedigimden yemem yani 1 2 Yorumla ChungCha +1 yıl Anladım Yorumla damiismylife +1 yıl <3 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. işkembe ve tuzlama severim ama kelle paça sevmem... hele beyin göz dil nefret ederim 1 2 Yorumla ChungCha +1 yıl Beyin çok lezzetli Yorumla pattadanak +1 yıl ağzıma sürmem görmek bile istemem... ama işkembe çorbası tuzlama çorbası kokoreç bayılırımmmm. mmmmm ciğerde yemem Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hiç yemedim, görüntüsünü beğenmedim o yüzden bana hitap edeceğini düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yedim ve sevmiyorum mümkünse benden uzak dursun. 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kelle paça ayak paça tırnak paça... Çeşit çeşit paça var bebisim. Hangisini sordun? 1 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yedim Maraş paçası var çok güzel oluyor valla içine sumak atarlar bol limonlu 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Dürümcü emmide yapıldıktan sonra içeriz, her yerde içilmez 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Yemedim yemem eve sokturmam eve sokan kişiyi camdan aşağı sallandırırım 1 0 Yorumla
panikatakkkkkk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sağlık deposu sırf onun için bile yerim 2 2 Yorumla ChungCha +1 yıl İçinde doğal kolajen var Yorumla panikatakkkkkk +1 yıl her şey var organik antibiyotik Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben daha çok ayak paça hastasıyım 2 6 Yorumla ChungCha +1 yıl Onlar çok güzel oluyor Yorumla hayalmee +1 yıl Evet şifa deposu Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Sen canlı mıydın apla Yorumla hayalmee +1 yıl @SeyyahÖküz1 eyvahh eyvahh sana yaşayan ölüyüm Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Hehe Seni çirkin ördek yavrusu 😀😃 Yorumla hayalmee +1 yıl @SeyyahÖküz1 🦢 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç yemedim ama dedem çok yerdi. 1 1 Yorumla ChungCha +1 yıl Denemelisin çok güzel Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Haftada 3 kere içer ve severim 🤤 1 2 Yorumla ChungCha +1 yıl Abiş çen tam bir gurmesin Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah Koreli kardeşim 😊 severim sakatat , et işlerini 🤤 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bayılırım :D sık sık tüketiyorum.. 1 2 Yorumla ChungCha +1 yıl Çen tam bir gurme olmalısın HeartofFire +1 yıl 😄👍
adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yemisimdir lüks restoranda güzel yiyom 1 1 Yorumla ChungCha +1 yıl Ooo çen tam bir gurmesin Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yemedim, yemeyi düşünmüyorum, sevmiyorummm 1 2 Yorumla ChungCha +1 yıl Örtmenim içinde doğal kolajen varmış hiç denemez misiniz? Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Hayır ksllsaaa Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hiç yemedim ve çok da önyargılıyım yiyemem. 1 1 Yorumla ChungCha +1 yıl Niden ön yargılısın tadı çok güzel dil, kelle, beyin çok lezzetli bence denemelisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Yedim ve bayılırım özellikle kış gecelerinde sarımsaklı ve limonlu harika oluyor ama herkes sevmiyor. 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Yedim ama yenilmez ya 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yemedim hiç de sevmem.. 1 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl ben bayılırım ya sevmez mi insan bunu 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Severim 1 1 Yorumla ChungCha +1 yıl Bende seviyorum
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yedim. Seviyorum 1 8 Yorumla ChungCha +1 yıl Abiş çen tam bir gurmesin Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Evet damak zevkim iyidir Yorumla ChungCha +1 yıl Pp deki bebek kim? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Bilmiyorum benim fotoğrafim değil Yorumla ChungCha +1 yıl Onu artık benim kuzenim olarak görüyorum çende benim dayımsın bende çenin yeğeninim timamm mı? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl 23 yaşına göre ne bileyim ya bu konuşma tarzın tuhafıma gitti. Ben mi abartiyorum fazla ciddiyim bilemedim ☺️ Yorumla ChungCha +1 yıl 23 diğilim Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Anladım ☺️ Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Yemedim yemem de 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. yemedim, sevmiyorum 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Yemedim sevmiyorum 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 ay Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yok ben iskembe sevmem. Haslama et de sevmedigimden yemem yani
Anladım
<3
işkembe ve tuzlama severim ama kelle paça sevmem... hele beyin göz dil nefret ederim
Beyin çok lezzetli
ağzıma sürmem görmek bile istemem... ama işkembe çorbası tuzlama çorbası kokoreç bayılırımmmm. mmmmm ciğerde yemem
Hiç yemedim, görüntüsünü beğenmedim o yüzden bana hitap edeceğini düşünmüyorum.
Yedim ve sevmiyorum mümkünse benden uzak dursun.
Kelle paça ayak paça tırnak paça... Çeşit çeşit paça var bebisim. Hangisini sordun?
Yedim Maraş paçası var çok güzel oluyor valla içine sumak atarlar bol limonlu
Dürümcü emmide yapıldıktan sonra içeriz, her yerde içilmez
Yemedim yemem eve sokturmam eve sokan kişiyi camdan aşağı sallandırırım
Sağlık deposu sırf onun için bile yerim
İçinde doğal kolajen var
her şey var organik antibiyotik
Ben daha çok ayak paça hastasıyım
Onlar çok güzel oluyor
Evet şifa deposu
Sen canlı mıydın apla
@SeyyahÖküz1 eyvahh eyvahh sana yaşayan ölüyüm
Hehe
Seni çirkin ördek yavrusu 😀😃
@SeyyahÖküz1 🦢
Hiç yemedim ama dedem çok yerdi.
Denemelisin çok güzel
Haftada 3 kere içer ve severim 🤤
Abiş çen tam bir gurmesin
Eyvallah Koreli kardeşim 😊 severim sakatat , et işlerini 🤤
Bayılırım :D sık sık tüketiyorum..
Çen tam bir gurme olmalısın
😄👍
Yemisimdir lüks restoranda güzel yiyom
Ooo çen tam bir gurmesin
Yemedim, yemeyi düşünmüyorum, sevmiyorummm
Örtmenim içinde doğal kolajen varmış hiç denemez misiniz?
Hayır ksllsaaa
hiç yemedim ve çok da önyargılıyım yiyemem.
Niden ön yargılısın tadı çok güzel dil, kelle, beyin çok lezzetli bence denemelisin
Yedim ve bayılırım özellikle kış gecelerinde sarımsaklı ve limonlu harika oluyor ama herkes sevmiyor.
Yedim ama yenilmez ya
Denemedim.
Çok aramam arada bir yerim
Yemedim hiç de sevmem..
ben bayılırım ya sevmez mi insan bunu
Çok yedim, çok seviyorum.
Severim
Bende seviyorum
Yedim. Seviyorum
Abiş çen tam bir gurmesin
Evet damak zevkim iyidir
Pp deki bebek kim?
Bilmiyorum benim fotoğrafim değil
Onu artık benim kuzenim olarak görüyorum çende benim dayımsın bende çenin yeğeninim timamm mı?
23 yaşına göre ne bileyim ya bu konuşma tarzın tuhafıma gitti. Ben mi abartiyorum fazla ciddiyim bilemedim ☺️
23 diğilim
Anladım ☺️
Hiç sevmem yemem de.
Yemedim yemem de
Bayılıyorum
Yemedim yemem
Kokusunu hiç sevmiyorum
Güzel
miş
Ama yemedim
Of hyr
Yedim çok severim.