Yeme & İçme Sizce bu sıcak havada karpuz mu, dondurma mı daha iyi gider? idvadimela Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor sizce? Soğuk karpuz Dondurma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Karpuz daha sulu Sizce bu sıcak havada karpuz mu, dondurma mı daha iyi gider? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Dondurma. Bir top kavun, bir top limon, bir top da çikolata. Missss 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Normalde dondurmayı daha çok severim, ama nedense şimdi canım karpuz istedi. 1 0 Yorumla
birdumqn Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Ahh nerde eski karpuz lar ama karpuz çünkü karpuz insan gibi yuzde 70 i şu dur hazmı en zor meyvedir bağırsak dostudur daha nedesem anlat anlat bitmez olsada yesek 0 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Buz gibi karpuzu tercih ederim ben şahsen 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. İkisi birarada 1 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. karpuz hiç sevmem 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dondurma yedim iyi geldi 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karpuz en sevdiğim meyve onu seciyorum 😂 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dondurmaya da şans verdim o da iyi Yorumla
Çekilmez1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Gönül ister ki karpuzlu dondurma olsun 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. karpuz daha iyi 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dondurma 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Soğuk karpuz 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dondurma. Bir top kavun, bir top limon, bir top da çikolata. Missss
Normalde dondurmayı daha çok severim, ama nedense şimdi canım karpuz istedi.
Ahh nerde eski karpuz lar ama karpuz çünkü karpuz insan gibi yuzde 70 i şu dur hazmı en zor meyvedir bağırsak dostudur daha nedesem anlat anlat bitmez olsada yesek
Buz gibi karpuzu tercih ederim ben şahsen
İkisi birarada
karpuz hiç sevmem
Dondurma yedim iyi geldi 😄
Karpuz en sevdiğim meyve onu seciyorum 😂
dondurmaya da şans verdim o da iyi
Gönül ister ki karpuzlu dondurma olsun
Karpuzlu dondurma :D
Karpuz sıcak havalarda mükemmeldir.
karpuz daha iyi
Dondurma
Dondurma