AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
150 TL mi? KG fiyatı değildir umarım o? Az önce migrosun web sayfasından baktım aşye kadın kafuslye 59,90 KG fiyatı. Tabi bu da az değil ama 150 ne demek :S
Valla burada 100 liraydı. Akşamüstü pazarında 150 yapmışlar fiyatı.
Resmen soygun.
Millet alıyor demek ki. Yazık valla. Almasalar düşecek fiyatlar.
Yani almasalar düşecek demek yanlış düşmez. Mevcut hükümetin ekonomi yönetim politikası ülkenin içine etti ve acısı halktan çıkıyor. Fiyatlar artık düşmez bugüne göre pahalı dediğimiz şey yarına göre ucuz bence buna göre bakın artık önünüze. İnsanları bu duruma getirenlerinde allah belasını versin tez zamanda.
Pazar için durum bu bence. Sonuçta alan olmazsa elinde kalmasın diye fiyatı düşürmek zorunda kalacaklar. Yoksa çöp olacak adamın malı. Bak millet 100 liradan almış ki akşamüstü fiyatı 150 yapabiliyorlar. Yani o konuda haklısın. Hep daha kötüye doğru gideceğiz. Kaçış yok ne yazık ki.
Gerildim sabah sabah
Benimde nerden aklıma geldi bilmem. 4 gündür fasulye düşünüyorum gerçi😂
:D hahahaha biraz KS' de ki kullanıcıları örnek al ya sdjalkdjsalkd :D
Ne açıdan? 😁
Valla şekerim çok ciddi sorunları var bizim kadınlarımızın ve erkeklerimizin asdjhjaksdjka
Valla benim sorunlarım memleket sorunları. Hayat pahalı, çoluk çocuk elinde içkiyle dolanıyor, esrar çekiyor, motor yarıştırıyor. 13 yaşında çocuklar motorla kaza yapıp yoğun bakımlarda yatıyor, belki ölüyor bizde "aileleri bu çocukların eline motoru nasıl veriyor?" Diye hayıflanıyoruz. Birde bunu yapan çocuklar ilerde ebeveyn olacaklar. Çocuk büyütecekler. Ahlaksızlıklar diz boyu. Manevi değerlerimizi kaybediyoruz. Maddiyat dünyasında maneviyatımızla hayatta kalacağız diye çırpınıp duruyoruz. Hayat çok zor gerçekten.
İnsanların psikolojisi gerçekten çok bozulmuş durumda. O yüzden bunları görmek normal. Birde kimi insanlar çocuğu yaptıktan sonra kendi haline bırakıyor yani ''çocuk = sorumluluk '' duygusundan fazlasıyla yoksunlar.
Hayat pahalılığı konusuna gelecek olursak. Üzülerek söylüyorum ama müstahak diyeceğim. Seçimlerde bunu net bir şekilde gördük :/
Çocuk başından gitsin de nerde ne yapıyorsa yapsın mantığında çok insan var ne yazık ki. Neden çocuk yaptıklarını anlamış değilim. Takım tutar gibi parti tutulduğu sürece sonuç değişmeyecek. Bu bütün parti taraftarları için geçerli. Zaten oyu hak eden, ülkeyi içine düştüğü bataktan kurtarabilecek, en azından bunun için çabalayacak biri yok ne yazık ki.
Evet maalesef öyle...
almam o fiyata zaten çokta önemli bir yemek değil benim için
Ben severim fasulyeyi ama almadım.
sadece fasulye ile bitmiyor ki bunun içine kıyma ya da et olacak soğandı salçaydı bir fasulye 300 e gelecek
Kıyma mı? Fasulyeye kıyma koyacak zamanları geçtik artık. 😁
zevk meselesi ben mesela etsiz yemek yemem :D
Valla keşke benimde her yemeğimde et olsa ama nerde o bütçe? 😂
heee konu farklı :D allah herkesin yardımcısı olsun
E yani 😁 yine de şükür halimize valla ne diyim. Daha kötü durumda olanlar var. Amin inşallah.
her halimize şükür.
Fasülye haftaya 200 tl olacaksa yatırım için olabilir 🤫🤫
Ahaha ne yapacağız? Bu hafta alıp haftaya satacak mıyız? 😂
Olur neden olmasın 🙃
😂😂
Bahçede var ordan topluyirum sulayinca yapıyor baya
Ne güzel valla 😇
Kilosu mu 150 yoksa birkaç kilosu mu benim yaşadığım yerde 50 tl kilosu
Bizim burada neden bu kadar pahalı ya? Kilosu 100 liraydı akşamüstü 150ye çekmişler fiyatı
Yuh Ya 150 TL Olur Mu Daha 2 Hafta Önce 65 TL Miydi Neydi Aldığım
Başka yerlerde 150 olmamış sanırım. Ama burada alıyor millet demek ki o fiyata.
Kışa hazırlık hayatım normal ama fiyatlar çok acayip bu neyin zammı merak ediyorum hep
Allah sonumuzu hayır etsin
Öyle tabi alsan bi türlü almasan bi türlü
Ben almadım şahsen. 😁
Valla ben aldım evde 4 boğaz var sayılır alıyoruz artık şimdi almasan kışın fiyatlar uçuyor zaten
Valla kış fiyatlarını düşünemiyorum zaten.
Aynen öyle şimdiden al koy kenara
Yapıyoruz bir şeyler bakalım.
İyi bakalım 😊
30 liraya aldım nerde 150
Valla burada 100 liraydı akşamüstü 150ye çıkarmışlar. 😁
Yuh yaa
Bizde öyle dedik almadık. Patlıcan, kabak, patates aldık.
Afiyetle yiyin
Açlıktan ölürüm yine almam
Büyükte konuşma. 😁 Bende almadım.
Valla almam kız , az daha verir et alırım
alınır neden alınmasın
Pahalı diye? Sen aldıkça daha da pahalanır diye? Kimse almazsa fiyatı düşürmek zorunda kalacaklar diye?
insan onu almasın bunu almasın sunu almasın nereye kadar gidecek bu durum
Peki insanlar onu alsın, bunu alsın, fiyatlar aldıkça artsın. Peki bir gün alamayacak duruma geldiğinde ne olacak?
farkındamısın sadece 1 üründen bahsetmiyoruz hepsinden bahsediyoruz 1 ürün 2 ürün olsa haklısın ama hersey artiyor bende memnun degilim pahali ülkede yasamaya ama kendimizi hangisini ve ne zamana kadar kısabilecegiz
Farkındayım ama tek çözüm bu. Almaya devam ettiğimiz sürece bir gün alamayacak duruma geleceğiz. Tabi bu dediğimi kimse yapmadığı ve yapmayacağı için felakete doğru hızla yol alıyoruz.
ama insanlarda haklı kendi yaşantılarından kısmak istemiyorlar
Evet ama sonunda alamayacaklar zaten. Bugün fasulyeye 150 lira verenler yarın fiyatlar iyice uçtuğunda alamayacak duruma gelecekler zaten.
ee bazılarıda paramız varken alalım belki yarın daha kötü olacak bugün yiyebildiğimizi yiyelim diyor
Yanlış bir düşünce bence. Bencilce. Ama boşa konuşuyoruz aslında. Zaten sonumuz felaket.
evet her şey aslında mazot ve dolar insanlar arabalara binmesin 1 2 ay her şey düser
ee dolar euro cikacak diye kredi cekiyorlar nakit avans aliyolar dolar euro altin aliyorlar asıl kısılması gereken mazot ve dolar
Herkes kendini düşünüyor. Asıl sorun da bu zaten.
evet öyle
benim durum gayet iyi ben dolar altın yatırimı yapmıyorum kendi işimi buyutuyorum herkes boyle yapsa sorun olmaz
Ne diyelim ki? Allah sonumuzu hayır etsin.
amin 😊😊 sohbetin güzel kutuyada beklerim 😊
O kadar olmuş mu ya🥲 annem verir de ben sevmem
Başka yerlerde olmamış anladığım kadarıyla. Bide küçük bir ilçede yaşıyorum. Köyden getiriyorlar pazara. Uzaktan da gelmiyor ki sonuçta.
Kazık ya küçük yerlerde biri beşe geçiriyorlar
Sorma ya. Haksız kazanç resmen.
46tl den aldım en pahalı. 150ye almam
Bende almadım. Yazık günah. Para da kolay kazanılmıyor.
aynen öyle
150 lirami nerde bu fasuyle 😃
burada 😂 sabah 120 demişler ben pazardayken 100 diyorlardı akşamüstü 150 yapmışlar fiyatı 😁
Yani burada kime denk gelirse artik diye düşünmüşler 😂
Millet 100 liraya almış ki akşamüstü 150 liraya çıkarabilmişler. Pahalı diye almasalar mecbur düşecek fiyatlar. Ama alıyor millet işte 😡
Almaz o fiyata almam sahsen hemde tam fasulye zamani yemem daha iyi
Bende almadım valla. Keşke kimse almasa.
Var boyle parası bol olan manyaklar alır
Bilinçsiz insanlar alır tabi.
Aynen kimse almasa fiyat duser zaten
Ne yapalım patates, patlıcan yeriz bizde 😂
Sogan ekmeğe dusmeyelimde😂😂
Ona da düşeceğiz elbet ama bakalım ne zaman 😁
Ona kadar soganda zamlanir su ya ekmek banariz😂
Ekmekte kaç para olur kim bilir 😂
Suya bile zam gelir😂
Bizim su bedava 😂😂
Nersesi ora oraya tasinayim 😃
Her yerde içme suyu vardır ya sadece burası değil ki😂 alın damacanayı doldurun 😂
Nerde oyle bedava dag başına cikmak lazim ordada kuyruk var😃
Bizim burada bedava valla. Dağdan geliyor su mis gibi. Gidip dolduruyoruz. En azından suya para vermiyoruz 😂
O dag nerde ya banada de her ay 500 tl su parası veriyorum
O kötüymüş ya 😂 ama çoğu yerde var aslında çeşme. Sen nerde yaşıyorsun ki 😂
Sakarya da anca karasuda tuzlu su icerim😂😂
Ahaha Sakarya'yı bilmiyorum 😂
Uzaksin bana o zaman baya😂
Evet😂
Ne olcak canim ferhat dağlar için şirini delmiş😂
fakirleri almayaın şu siteye ya
hep ağlıyorlar
Asla o parayı vermem
Bende vermedim. Patlıcan, kabak, patates alabiliyoruz sadece.
Sebze çok sevmem zaten :)
Ben çok severim. Zaten artık sadece sebze yiyebiliyoruz. Ama hepsini değil. 😂
Ben sporcu olduğumdan et ağırlıklı beslenmek zorundayım :(
Sporu bırak bence. 😂😂
Bağımlısıyım ya artık çok geç ahaaha
Allah başka dert vermesin. 😂😂
Off off ne dertlerim var bilsen ahhaha
Allah yardımcın olsun.😂
Ağzından Allah düşmüyor maaşallah ahahah
Ahahha elhamdülillah 😁
Ekle ya burayı meşgul etmeyelim :)