Yeme & İçme Ne yapsam ne yapsam ? maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Selamm 😃Bugün menüde ne varr? 😋 Kabak yemeği yapıyorum yanına ne yapsam bilemedim 🤒. Bir seyler önerin bana , yemek çeşidi kıtlığı gelmiş sanki 😄 Ne yapsam ne yapsam ? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kabak yemeğinin yanına en çok semiz otu salatası, köfteli yoğurt çorbası, patates salatası, yoğurtlu makarna salatası, patates püresi, yoğurt gibi yemekler çok yakışır ve çok lezzetli olur. 0 1 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Offff canım çekti 😋😋😋😋 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 65b cevap paylaştı. Afiyet olsun :D bence en sevdiğin yemekleri yap. ben daha karar vermedim 9 da kalktım ama hala yemek yemedim 0 2 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Ay ay teşekkürler. Tek yaşamıyorum ki 🥲 maviayyyyy +1 yıl Aaa nedenn
ThisİsOnly Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ya ben o minnoşu öperim. Cok mu güzelsin sen oyyy 1 2 Yorumla ThisİsOnly +1 yıl @KadınDüşmanı0 ? Yorumla maviayyyyy +1 yıl Gereksiz yorum yapıyor boş ver. Çok tatlı demiiii Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Yanına pilav gider ya da yoğurtlu makarna olur 0 7 Yorumla maviayyyyy +1 yıl 🤒 yapmadım daha bir şey zaten ellerim soyuldu hep Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Aa niye ki Yorumla maviayyyyy +1 yıl Bilmiyorum derim renk değişti 😂😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Kabak biraz yapar öyle şeyler geçer bişey olmaz 😃 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Güzelim eller gitti 🥹 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl O yemeğin bulaşıklarını yıkarken geri gelir 😃 Yorumla maviayyyyy +1 yıl 😂😂 Hee tabi Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Helaaal kızımız hamarat 0 1 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Tabii 🥳🥳 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben sarma yaptım bugün. Aklıma bir şey gelmiyor 😅 0 3 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Hani banaa 🥹 Yorumla primadonna_girl +1 yıl Hepsi senin olsun😄 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Ayyy canım teşekkür ederim 🥰💖 Yorumla
HΔLIL_ƁΣΨ Takip Et Xper 5 Yaş: 76 +1 yıl Kabak hiç sevmem canım tost çekiyor 0 7 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Tost yemek değil 🥲 Yorumla HΔLIL_ƁΣΨ +1 yıl Yiyince yemek oluyor bana göre yemek gideyimde kaşar alayım geleyim Yorumla maviayyyyy +1 yıl Canım çekerse işte kahvaltıda felan Yorumla HΔLIL_ƁΣΨ +1 yıl Benim için farketmez gece gündüz yerim, keşke kuru fasulye pilav yapsaydın yemek olarak Yorumla maviayyyyy +1 yıl Fasulye koymamıştım suya önceden Yorumla HΔLIL_ƁΣΨ +1 yıl Bugün koyup yarın yapabilirsin Yorumla maviayyyyy +1 yıl Olabilir evet teşekkür ederim 😃 Yorumla