Yeme & İçme Sevgiliniz mutfakta hamarat mıdır🌸✨? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor ✨💟 Güncellemeler+1 yıl @livaneli süper soru 🥳💫 teşekkürler 🌷 Sevgiliniz mutfakta hamarat mıdır🌸✨? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Sevgilim yok maalesef 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevgilim yok ama olsaydı hamarat olmasını isterdim istediğim yemekleri yaptırırdım falan çok güzel olurdu :d 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahha ne güzel fikir 🌸 Yorumla Boavistaa +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok ama ben mutfakta gayet iyiyim😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Süperr 🌸💗 Yorumla primadonna_girl +1 yıl 💕 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Ben öyleyim zaten onun olmasına gerek yok arkamı toplasın yeter 😅 1 0 Yorumla
Quratex Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl sevgilim olsun mutfağım olsun cevap vericem beklemede kalın 1 0 Yorumla
Kriskras Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sevdigin birinin yaptigi yemek extra lezzetlimidir? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence evett✨🌸 Yorumla
Runnur12 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hayır değildir anca meyve kesin kendine her şey biz kadınlardan bekleniyor çok acı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum size ☺️ Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. Sevgilim yok ama eşimin temizlik, yemek vs her türlü işte becerikli olsun isterdim. 0 0 Yorumla
gzmsnnr Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Evet çok güzel mantı yapar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Woww Yorumla gzmsnnr +1 yıl 🫠😚 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hamarattır elinden her yemek geliyor neredeyse☺️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Woww çok iyi 😊🌸 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bil bakalım ne eksik 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaş mı shhshs😂 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl İnş hamarat olur o kişi 😂 Yorumla Soran +1 yıl İnş olur 😀😀 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Sevgilimi mutfağa sokmam 😌 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen yaparsın yanii ☺️🌸 Yorumla everkeğii +1 yıl Tabiki 💅😌 Yorumla Soran +1 yıl İşte hamarat diye buna derimm 💗💗😊 Yorumla everkeğii +1 yıl Öyleyimdir 😊 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ortada hamarat olucak birisi yok 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzell bı cevap jsjsj😀 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ay hiç değil beceriksiz benim müstakbel nişanlım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya adına çok sevindimm hep mutlu olunn 😂💗🌸 Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Teşekkür ederimmmm darısı başına inşallah 🥰💗 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim inşallah ☺️❤️ Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yok ya hep hazır yiyor görgüsüz ayım benim 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl Vallahi tam bir görgüsüz😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. son sevgilim mutfakta iyiydi 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hamarat 🤤 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Yok ki 1 0 Yorumla
Kıvırcık738 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çooookkkkk ❤️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sevgilim yok 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Hamarattır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sevgilim yok maalesef
Sevgilim yok ama olsaydı hamarat olmasını isterdim istediğim yemekleri yaptırırdım falan çok güzel olurdu :d
Hahha ne güzel fikir 🌸
Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Sevgilim yok ama ben mutfakta gayet iyiyim😄
Süperr 🌸💗
💕
Ben öyleyim zaten onun olmasına gerek yok arkamı toplasın yeter 😅
sevgilim olsun mutfağım olsun cevap vericem beklemede kalın
Sevdigin birinin yaptigi yemek extra lezzetlimidir?
Bence evett✨🌸
Hayır değildir anca meyve kesin kendine her şey biz kadınlardan bekleniyor çok acı
Katılıyorum size ☺️
Sevgilim yok ama eşimin temizlik, yemek vs her türlü işte becerikli olsun isterdim.
Evet çok güzel mantı yapar
Woww
🫠😚
Hamarattır elinden her yemek geliyor neredeyse☺️
Woww çok iyi 😊🌸
Bil bakalım ne eksik 😂
Kız arkadaş mı shhshs😂
İnş hamarat olur o kişi 😂
İnş olur 😀😀
Sevgilimi mutfağa sokmam 😌
Sen yaparsın yanii ☺️🌸
Tabiki 💅😌