En güzel yaptığım yemeği yazmayı unutmuşum. Ben fırında tavuğu çok seviyorum ve çokta güzel yaparım. Öyleki ne dışarıda nede başka bir yerde yapılan fırında tavuğu lezzetli bulamıyorum.
Ben ilk zamanlar kurabiye yapamıyordum dağılıyordu pişerken çöpe gidiyordu koca tepsi😂 Sonra yavaş yavaş fırını çözdüm elimin ayarına dikkat ettim azar azar kıvamına baka baka tutturdum😅
Bunu soracaktım, sen erken davrandin. Firin kullanmakta sikintim var, bir turlu tutturamiyorum. Ya ici cig kaliyor ya dengesiz pisiyor. Bakalim umarim olur. Seninki bayagi guzel gorunuyor.
antepirpirim | Yeme & İçme konusunda 292 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Mutfakla aram çok iyidir ama sizin yaptığınız pastada çok güzel görünüyor emeğinize sağlık 😋👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
75En güzel yaptığım yemeği yazmayı unutmuşum. Ben fırında tavuğu çok seviyorum ve çokta güzel yaparım. Öyleki ne dışarıda nede başka bir yerde yapılan fırında tavuğu lezzetli bulamıyorum.
Vay süper bence çok lezzetli oluyordur çünkü hevesle ve istekle yapıyorsun belli☺️
Yaa süper keşke bende şef olsaydım. Beğenmene sevindim evde uğraşıyorum bende işte☺️
Çok pardon bakamadım buraya🥺 Adı Malaga pasta
Vaauuvv🤓😅
Çook teşekkür ederimm🥰❤️
Çok teşekkür ederim üstüne düş başarırsın ☺️
Degil mi? Annem de oyle diyor. Su ana kadar yaptiklarim eh yani.
Ben ilk zamanlar kurabiye yapamıyordum dağılıyordu pişerken çöpe gidiyordu koca tepsi😂 Sonra yavaş yavaş fırını çözdüm elimin ayarına dikkat ettim azar azar kıvamına baka baka tutturdum😅
Bunu soracaktım, sen erken davrandin. Firin kullanmakta sikintim var, bir turlu tutturamiyorum. Ya ici cig kaliyor ya dengesiz pisiyor.
Bakalim umarim olur. Seninki bayagi guzel gorunuyor.
Çook teşekkür ederim yaptıkça öğreniyor insan ☺️
Ayrıyeten tatlı yazmak istemedim
😄 peki
😅☺️