En güzel yaptığım yemeği yazmayı unutmuşum. Ben fırında tavuğu çok seviyorum ve çokta güzel yaparım. Öyleki ne dışarıda nede başka bir yerde yapılan fırında tavuğu lezzetli bulamıyorum.
Ben ilk zamanlar kurabiye yapamıyordum dağılıyordu pişerken çöpe gidiyordu koca tepsi😂 Sonra yavaş yavaş fırını çözdüm elimin ayarına dikkat ettim azar azar kıvamına baka baka tutturdum😅
Bunu soracaktım, sen erken davrandin. Firin kullanmakta sikintim var, bir turlu tutturamiyorum. Ya ici cig kaliyor ya dengesiz pisiyor. Bakalim umarim olur. Seninki bayagi guzel gorunuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başına geçtiğim yemeği güzel yapmaya çalışırım ama pekte iyi sayılmaz.
En güzel yaptığım yemeği yazmayı unutmuşum. Ben fırında tavuğu çok seviyorum ve çokta güzel yaparım. Öyleki ne dışarıda nede başka bir yerde yapılan fırında tavuğu lezzetli bulamıyorum.
Vay süper bence çok lezzetli oluyordur çünkü hevesle ve istekle yapıyorsun belli☺️
Mutfakla aram harika çünkü şefim. Kötü yaptığım yemek yok. Bu arada malaga pastan harika gözüküyor ellerine sağlık.
Yaa süper keşke bende şef olsaydım. Beğenmene sevindim evde uğraşıyorum bende işte☺️
Tarifini verseydin keşke ya da adını söyle araştıralım 😀
Çok pardon bakamadım buraya🥺 Adı Malaga pasta
Selam, iyi valla mutfakla aram yumurta kırabiliyorum.
Vaauuvv🤓😅
Malaga pasta 😍severim de güzelde yaparım sizinki de çok enfes gözüküyor elinize sağlık 🌸
Çook teşekkür ederimm🥰❤️
Mutfakla aram çok iyidir ama sizin yaptığınız pastada çok güzel görünüyor emeğinize sağlık 😋👍👍
Bu yemek değilki tatlı
Ayrıyeten tatlı yazmak istemedim
😄 peki
😅☺️
Cok guzel olmus ya la. Benimkini ne sen son ne ben soylim.
Çok teşekkür ederim üstüne düş başarırsın ☺️
Degil mi? Annem de oyle diyor. Su ana kadar yaptiklarim eh yani.
Ben ilk zamanlar kurabiye yapamıyordum dağılıyordu pişerken çöpe gidiyordu koca tepsi😂 Sonra yavaş yavaş fırını çözdüm elimin ayarına dikkat ettim azar azar kıvamına baka baka tutturdum😅
Bunu soracaktım, sen erken davrandin. Firin kullanmakta sikintim var, bir turlu tutturamiyorum. Ya ici cig kaliyor ya dengesiz pisiyor.
Bakalim umarim olur. Seninki bayagi guzel gorunuyor.
Tatli cok guzel gorunuyor eline saglik. Benim aram iyi degil msa gidecegim
Çook teşekkür ederim yaptıkça öğreniyor insan ☺️
Çok güzel hazır pizza pişiririm 😂
Pek yok
İyidir