Yeme & İçme Karpuz sıcakken mi yoksa soğukken mi tatlı? kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Oda sıcaklığında bekletip kesilince daha lezzetli ve tatlı dolaba girince tadı, balı gidiyor gibi. Yanılıyor muyumm? Güncellemeler+1 yıl Karpuz pirlerini soruma davet ediyorum sjfjdjf Karpuz sıcakken mi yoksa soğukken mi tatlı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Soğuk ken çıkartıp, oda sıcaklığında 10 dk bekletip yemen gerek. 0 2 Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl Bu da bir alternatif Yorumla joeblack18 +1 yıl Öyle😇 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Soğukken 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karpuz iyiyse soğuk olmalıda bazen şeker gibi sıcak karpuzda iyi 1 1 Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dereye ya da havuza akan bir suya koycan yanına bir mangal ve biraz rakı of diyorum 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fincana koy öyle ye karpuzu 💅 0 2 Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl Tamam knk seninle beraber deneriz shsjdjdh Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Kavunda istiyem Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sıcak karpuzu ne yapalım 🙄 0 2 Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl Tabii ki sıcacık olmayacak ama buz gibi olunca asla tatlı olmuyor, lezzeti azalıyor Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Soğuk olmalı buz gibi olacak 🙃 Yorumla
ThomasAngelo Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Soğuk karpuzdan nefret ederim 0 3 Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl Evet yaa anlatamıyorum karın ağrısı yapıyor ama oda sıcaklığında daha lezzetli ve ağrı yapmıyor Yorumla ThomasAngelo +1 yıl Karnım ağrımıyor ama ısıra ısıra buz yesem ağzım öyle donmaz. Yiyemiyorum sinirlerim bozuluyor. Oda sıcaklığındayken bi kilo karpuz yerim Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl 😂😂 1 kilo mu Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Soğukken daha güzel 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Soğuk olsun da tadı pek fark etmez :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Soğuk ken çıkartıp, oda sıcaklığında 10 dk bekletip yemen gerek.
Bu da bir alternatif
Öyle😇
Soğukken
Karpuz iyiyse soğuk olmalıda bazen şeker gibi sıcak karpuzda iyi
Evet kesinlikle
Dereye ya da havuza akan bir suya koycan yanına bir mangal ve biraz rakı of diyorum
Fincana koy öyle ye karpuzu 💅
Tamam knk seninle beraber deneriz shsjdjdh
Kavunda istiyem
Sıcak karpuzu ne yapalım 🙄
Tabii ki sıcacık olmayacak ama buz gibi olunca asla tatlı olmuyor, lezzeti azalıyor
Soğuk olmalı buz gibi olacak 🙃
Soğuk karpuzdan nefret ederim
Evet yaa anlatamıyorum karın ağrısı yapıyor ama oda sıcaklığında daha lezzetli ve ağrı yapmıyor
Karnım ağrımıyor ama ısıra ısıra buz yesem ağzım öyle donmaz. Yiyemiyorum sinirlerim bozuluyor. Oda sıcaklığındayken bi kilo karpuz yerim
😂😂 1 kilo mu
Mesaja bak bi
Soğukken daha güzel
Soğukken bana göre))))
Soğuk olsun da tadı pek fark etmez :D
Yanılıyorsun bal sadece balda vardır
Soğukken
Soguk daha guzel
Soğukken daha tatlı
Soğukken
Soğukken