Yeme & İçme Böğürtleni seviyor musunuz? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Orman yolunda tır yan yatmış onu kurtarmaya gittik baktım etrafta böğürtlen var. Ekşi ekşi yedim valla enerji topladım yahu. Reçelini sevmem ama 😃 Böğürtleni seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Böğürtleni seviyorum evet çilek kadar severim hatta ikisini de seviyorum 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Reçelini çok seviyorum böyle labne peyniri taze ekmeğe süreceksin üzerine biraz böğürtlenli reçel offf 😋 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Severim kirmizilarj özellikle birde böyle bu renk dut var o da harika 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Evet dut da çok iyi oluyor kara dut deriz burada ona Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. toplamaya başladım İzabella üzümü ile karıştırıp bu sene şarap deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mmmekşi şeyler avuç dolusu yerim ama elbiseye bir değdi mi aldın başına bela 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Ekşi ekşi şeyleri sevmiyorum 😒 0 17 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sevme ne güzel bana kalır ekşi olan 😂 Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Kalsın tatlıları bana gönder reçeli olur bak 😅 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sana yağmurlu havada su bile yok 😂 Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Yazıklar olsun bak ayaklarıma ters değil jsjsje Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl 45 numara ayakların ile şov yapma bee xdxd Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl 10 numara fazla söyledin ne sallıyon bee boğazında kalsın böğürtlenler sjdjdj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çoktan midemdeler 3 saat önce söyleseydin belki tutardı ejjd Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Midem ağrısın cırcır ol o zaman peri büyüsü tutarsjdjdj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Senin edeceğin beddua tutmaz bana 😂 Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Tuttuğunda korkma ama djdjdj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Herkesin tuttuğu tutturduğu düşman başına o zaman sdjdjd Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Önce sana sonra düşmana jsjsj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bence zararlı çıkarsın bak 😂 Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Kar bana zarar sana 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yazık ya kendini avutma şekline bak vaahh ajdjd Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Aaa acıdı 😂 sabaha kadar wcde kalınca bende sana vah vah yapıcam jsjdjd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Güzellik uykumdan sana mektuplar yazarım merak etme ajdjd Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bayılırım bayılırım bayılırım benim yerimede ye 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Severim ama çokta aramam... 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Hem kendisini hem de reçelini severim.. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çok güzel oluyor bunun tadı 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Seviyozz 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Bayılırm 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cok severim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Böğürtleni seviyorum evet çilek kadar severim hatta ikisini de seviyorum
Reçelini çok seviyorum böyle labne peyniri taze ekmeğe süreceksin üzerine biraz böğürtlenli reçel offf 😋
Severim kirmizilarj özellikle birde böyle bu renk dut var o da harika
Evet dut da çok iyi oluyor kara dut deriz burada ona
toplamaya başladım İzabella üzümü ile karıştırıp bu sene şarap deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
Mmmekşi şeyler avuç dolusu yerim ama elbiseye bir değdi mi aldın başına bela
Ekşi ekşi şeyleri sevmiyorum 😒
Sevme ne güzel bana kalır ekşi olan 😂
Kalsın tatlıları bana gönder reçeli olur bak 😅
Sana yağmurlu havada su bile yok 😂
Yazıklar olsun bak ayaklarıma ters değil jsjsje
45 numara ayakların ile şov yapma bee xdxd
10 numara fazla söyledin ne sallıyon bee boğazında kalsın böğürtlenler sjdjdj
Çoktan midemdeler 3 saat önce söyleseydin belki tutardı ejjd
Midem ağrısın cırcır ol o zaman peri büyüsü tutarsjdjdj
Senin edeceğin beddua tutmaz bana 😂
Tuttuğunda korkma ama djdjdj