Yeme & İçme Bimde satılan piliç dönerler pişirilmeden yenir mi? elifcknck Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bgrill markalı bu döneri yurt ortamında yaşadığım için pişirmeden direkt yedim acaba bişey olur mu? Tadı pişmiş tavuk tadıydı çünkü çiğ gibi değildi. Arkadaşlarım çiğ oluyo o pişirmeden yenmemeli dediler daha önce bunu pişirmeden yiyen oldu mu? Bimde satılan piliç dönerler pişirilmeden yenir mi? Cevapla Marka Soruları Satış Soruları Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Niewiedertilidin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bim’de satılan piliç dönerlerin pişirilmeden yenilmesi önerilmez. Piliç dönerlerin pişirilmeden tüketilmesi, içindeki bakterilerin çoğalmasına ve gıda zehirlenmesine neden olabilir. Bu nedenle, piliç dönerleri pişirerek tüketmeniz önerilir.Umarım yardımcı olabilmişimdir. 1 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Pişirmedende yenirde, mideni rahatsız edebilir. Sonuçta çığ onlar. Biraz pişirmek iyidir. 0 0 Yorumla
_arveles1n Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazen ben de pişirmeden önce yiyorum da umarım çiğ değildir 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Üzerinde pişir ye yazıyor 🙄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üstünde ne yazıyorsa odur pişmiş yazıyor mu sadece ısıtmak mı gerekiyormuş bak 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kocaman pişir 'ye yazıyor sence neden acaba 1 0 Yorumla