Yalnız Meksika mutfagı cidden soslarıyla , baharatlarıyla , ekmeğiyle , atıstırmalıklarıyla, etin kullanılış şekliyle nefis. Tek mesele acı. Fasulyelerini de sadece salatada seviyorum normalde tacoda falan sevmem zaten o bildigim Brezilya mutfagında daha sık kullanılıyor
Yunan mutfağı da harikadır bu arada güzel seçim. Sağlıklı yaşam diyosun yani :) Amerikanın mutfağı nasıl olmaz biftekler marinasyondan geçen tava yemekleri burgerler ohooo. Hep akla burger geldiği için bilinmiyor ama mazzam ya Amerikan mutfağı
Ne diyosun ya gözünü seveyim Türk mutfağında ne var ki? Döner iskender cağ kebap dürüm bunların hepsi istisnasız hepsi aynı şey. Hiç bir fark yok besin şeyi açısından. Döneri yan çevir cağ kebap, dönerden et kes üstüne tereyağı yoğurt al sana iskender bu mu yani
Ne diyosun ya gözünü seveyim Türk mutfağında ne var ki? Döner iskender cağ kebap dürüm bunların hepsi istisnasız hepsi aynı şey. Hiç bir fark yok besin şeyi açısından. Döneri yan çevir cağ kebap, dönerden et kes üstüne tereyağı yoğurt al sana iskender bu mu yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türk mutfağı dışında İtalyan mutfağı favorimdir.❤️
Amerika bence. türkiye de yemekler güzel de çok yağlı ama gaziantep mutfağını çok severim.
Türk mutfağı tabikide
Özbek pilavı (özbeklerde türk ) , yaprak sarma , mantı , karnıyarık , biber dolma , pilav , kuymak , banduma , sütlaç , döner , lahmacun , iç pilav , ayva dolması , kebap , imam bayıldı , hanım göbeği , musakka , hünkar beğendi , perde pilavı ve daha niceleri...
Ve tatlılardan da baklava , soğuk baklava , sütlaç , künefe
Ve çok daha fazlası var
Meksika mutfağı ama baharat alsam acıyı atsam
Sevmez misin acı :)
Aslında cok severdim mideme iyi gelmiyor artık
Ne seviyosun en çok
Quasedilla cok severim. Taco, nachos , burrito ama dana etli olsun , offf yine acıktım
Beni de acıktırdın
Taco canım istiyor bir haftadır da sıcak diye söylemiyorum
Olsun ye ya yanında buz gibi bişeyler iç
Yalnız Meksika mutfagı cidden soslarıyla , baharatlarıyla , ekmeğiyle , atıstırmalıklarıyla, etin kullanılış şekliyle nefis. Tek mesele acı. Fasulyelerini de sadece salatada seviyorum normalde tacoda falan sevmem zaten o bildigim Brezilya mutfagında daha sık kullanılıyor
Evde yapıyor musun kendin
Hayır
Aa bak seneler önce sevgiliye iyi yemek yapıyorum diye quasedilla yapmıstım
Güzel olur ya severim ben de
aynen
Amerikanın mutfağı yok ki onlarınki anca mikrodalga falandır shdjd. Yunaniki diyim de köylü deme
Yunan mutfağı da harikadır bu arada güzel seçim. Sağlıklı yaşam diyosun yani :) Amerikanın mutfağı nasıl olmaz biftekler marinasyondan geçen tava yemekleri burgerler ohooo. Hep akla burger geldiği için bilinmiyor ama mazzam ya Amerikan mutfağı
Kore mutfagı
Noddle
Kimbap
Yaaaaa :)
İtalyan mutfağını ayrı bir seviyorum
Türkiye tabii ki buranın yemeklerini değişmem
Evet shwbs türk yemekleri bence en iyisi
Yok ya değil be Türk yemeği yenmez
Sen ne yemekleri yiyon Türkiye'de yasamion sanırım
Arada yurtdışındayım arada Türkiye'de
Anldm belki bizde yurt dışına çıksak yeriz hala Türkiye'den cikamadim
İnş çıkarsın. Bölüm ne
Türk
Mantı , içli pilav , hünkar beğendi , karnı yarık , perde pilavı , kuymak sevmezmisin? Baklava , soğuk baklava , sütlaç , künefe
@Herhangibirinsanım aşko sen bırak onu türk mutfağın nesi güzel diyen adam sadece Fast fooddan ibaret olan amerikan mutfağını savunuyor
Amerikan mutfağı sadece fast foodtan mı ibaret jdudndhjr
Türk mutfağı sadece senin yukarıda sandıklarından mı ibaret zösllxlslşd
Amerika
Japon mutfağı demedin :)
Değil çünkü sjsj
Turkiye
Mnehfhrbrb yalanını senin
Italya jahahahaha