Yeme & İçme Hangi ülkenin mutfağı favoriniz? AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Benim İtalyan ve Meksika kesinlikle.🍕 Sizin favori Dünya mutfağınız hangisi? Hangi ülkenin mutfağı favoriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Türk mutfağı her zaman favorimdir ancak bunun dışında İtalyan ve Meksikan mutfağı da favorimdir.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. İtalya ve amerika 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl burgerciyiz diyosun :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet :D
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Başka ülkelere gitmedim. Çin mutfağı denedim. Türk deyip geçeyim. 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Türk mutfağı üzerine tanımam ben de Yorumla
secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İtalyan zaten dünya genelinde herkesin damak tadına uyabilecek mutfak İtalyan mutfağı. 😂 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl bence de öyle Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Çin, Hint mutfağından başka bir ülkenin mutfağını tadamadım. 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl italyan mutfağı hamur bence mutfak sayılmaz, lübnan diyorum 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. walla yemekte tc mutfağı üstüne hiç bi ülkeyi tanımam hepsi leş yemek yapmasını bilmiyolar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay İtalyan mutfağı favorim çünkü sade malzemelerle harika lezzetler yapıyorlar. Makarnalar pizzalar ve taze otlar bana hep iyi gelir. 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Fransız mutfağı ve Türk mutfağı. 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Türk mutfağı en iyisi ya Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Türk mutfağını hiçbirine değişmem. 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl ben de öyle Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Ülkeye Geek yok Gaziantep mutfağını tek geçerim 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl hahaha evet harika Yorumla arasreis02 +1 yıl Dünya bir ev olacaksa mutfağı Gaziantep olmalı bence Yorumla
kristal_kalp Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Türk mutfağını hiç bir şeye değişmem. 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl tabii ki öyle ben de değişmem Yorumla
Yabancıpanda2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl yunan ve ukrayna mutfağı 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Yunan mezeleri der susarım.. Yorumla
karanlık_cozmosss Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Italya ve türk temekleri 0 2 Yorumla karanlık_cozmosss +1 yıl İtalyan ve türk yemekleri 🤦♂️ Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Favorim benim de Yorumla
Miyawsuuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Türk mutfağı doğu yemekleri 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Çok severim ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ay Asya Mutfağı çok az onun dışında her yer 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Asya mutfağıyla benim de pek aram yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani güzel şeyler yenir de orada az güzel şey var bana göre Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl İtalyan ve Yunan. Türk mutfağına benzediği için. 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Evet severim ben de Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Türk mutfağından başkasına kapalıyım 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl ahhaha çok iyi Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Türk ve İtalyan 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl aa Türk mutfağı ilk başta zaten Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Her zamann😂 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İtalyan ve Rus 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Rus mutfağında neler var Yorumla kumralbirisi +1 yıl Karabuğday pilavı, lorlu pankek tarzı hamur işleri var. Türk mutfağına göre biraz hafifler Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl türk mutfağı 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl en iyisi ya Yorumla sohbetcidede +1 yıl teşekkürler sen de en iyisin Yorumla
PuhTerbiyesiz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Türk mutfağını seviyorum. Boş çeşitli miss. 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl ay evet en güzeli Yorumla
ozturk__04 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Turk diyarbakirlin yemegi 🤤❤️ 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl ayy canım çekti Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl İtalya 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl güzel baya ya ben de severim Yorumla Beyefendi61 +1 yıl Birğün Senin. İçin Yemekle Hazırlayabilirim kimbilir Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Lübnan 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Denemedim hiç Yorumla единорог +1 yıl Manakeesh yemenizi tavsiye ederim Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl O kadar tecrübem yok 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl denemedin mi hiç Yorumla Kafkas001 +1 yıl Hayır denemedim, gerek görmüyorum aslında 🙂 Yorumla
LeventB Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Türk ve Alman 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl alman mutfağını bilmiyorum Yorumla LeventB +1 yıl Epeyi güzel neden kilo aldıklarını anlamıştım Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Türk mutfak. 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl benim de favorim Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hint ve Kore mutfağı 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Denemedim hiç
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Türk/Osmanlı mutfağı 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl ben de severim Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. İtalya 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Kendi mutfağımız 😂 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl en iyisi bence de Yorumla
GençMatematikçi Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Meksika tek geçerim 0 2 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl ay evet ben de severim Yorumla GençMatematikçi +1 yıl 👍😊😊 Yorumla
yalnizbirruh Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl amerikan 0 1 Yorumla AyTanrıçasıHekate +1 yıl Burgerciler belli ediyo kendini :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Türk mutfağı her zaman favorimdir ancak bunun dışında İtalyan ve Meksikan mutfağı da favorimdir.❤️
İtalya ve amerika
burgerciyiz diyosun :D
Evet :D
Başka ülkelere gitmedim. Çin mutfağı denedim. Türk deyip geçeyim.
Türk mutfağı üzerine tanımam ben de
İtalyan zaten dünya genelinde herkesin damak tadına uyabilecek mutfak İtalyan mutfağı. 😂
bence de öyle
Çin, Hint mutfağından başka bir ülkenin mutfağını tadamadım.
italyan mutfağı hamur bence mutfak sayılmaz, lübnan diyorum
walla yemekte tc mutfağı üstüne hiç bi ülkeyi tanımam hepsi leş yemek yapmasını bilmiyolar
İtalyan mutfağı favorim çünkü sade malzemelerle harika lezzetler yapıyorlar. Makarnalar pizzalar ve taze otlar bana hep iyi gelir.
Fransız mutfağı ve Türk mutfağı.
Türk mutfağı en iyisi ya
Türk mutfağını hiçbirine değişmem.
ben de öyle
Ülkeye Geek yok Gaziantep mutfağını tek geçerim
hahaha evet harika
Dünya bir ev olacaksa mutfağı Gaziantep olmalı bence
Türk mutfağını hiç bir şeye değişmem.
tabii ki öyle ben de değişmem
yunan ve ukrayna mutfağı
Yunan mezeleri der susarım..
Italya ve türk temekleri
İtalyan ve türk yemekleri 🤦♂️
Favorim benim de
Türk mutfağı doğu yemekleri
Çok severim ya
🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Ay Asya Mutfağı çok az onun dışında her yer
Asya mutfağıyla benim de pek aram yok
Yani güzel şeyler yenir de orada az güzel şey var bana göre
İtalyan ve Yunan. Türk mutfağına benzediği için.
Evet severim ben de
Türk mutfağından başkasına kapalıyım
ahhaha çok iyi
Türk ve İtalyan
aa Türk mutfağı ilk başta zaten
Her zamann😂
İtalyan ve Rus
Rus mutfağında neler var
Karabuğday pilavı, lorlu pankek tarzı hamur işleri var. Türk mutfağına göre biraz hafifler
türk mutfağı
en iyisi ya
teşekkürler sen de en iyisin
Türk mutfağını seviyorum. Boş çeşitli miss.
ay evet en güzeli
Turk diyarbakirlin yemegi 🤤❤️
ayy canım çekti
İtalya
güzel baya ya ben de severim
Birğün Senin. İçin Yemekle Hazırlayabilirim kimbilir
Lübnan
Denemedim hiç
Manakeesh yemenizi tavsiye ederim
O kadar tecrübem yok
denemedin mi hiç
Hayır denemedim, gerek görmüyorum aslında 🙂