Benim yaptığım ayıp olur mu?

Ben annemi kaybedeli bir sene oldu bende yemek yapmasını bilmiyorum annem öğretmedi bana anneme de çok kızıyorum çünkü beni zor durumda bıraktığı için Rabbime havale ediyorum annemi çünkü yemek öğrenmek herşeyden önemli olduğu için İnternetten de öğrenmek istiyorum ama ordaki tarifler yanlıştır diyede öğrenmek istemiyorum eğer ben evlenirsem bir eş yemek ister yoksa ben bulduğumu yerim kendim için sıkıntı etmiyorum ailem için sıkıntı ediyorum yemek öğrenemedim diye eğer benim kayınvalidem olursa ona sorsam bu yemek nasıl yapılır falan diye tarifini alsam ayıp olur mu eğer oda olmazsa anca arkadaşlarıma sorarım yani bir yemek için başkalarından yemek tarifi alsam ayıp olur mu ve sizdende Allah rızası içinde bir isteğim var çocuklarınıza yemek yapmasınıda öğretin lütfen herşeyi öğretin demiyorum sadece yemek yapmasını öğretin o bilgi çocuğa yeter hem sadakadır kim sevap işlemek istemez ki çok sevap birine bir şey öğretmek sevaptır doğurmak ile anne olunmuyor öğretmek ile anne olunur neyse o sizin bileceğiniz iş benim yaptığım ayıp olur mu birinden yemek tarifi istemem ayıp olur mu?

Benim yaptığım ayıp olur mu?