Utanılacak bir şey mi yaptım?

Herkese merhaba 3 yıllık bir ilişkim var 3 yıldır sürekli gelgitler vardı fakat son 1 aydır çok kötü bir hal aldı. 3 yıldır geçimimi borsadan karşıladım yılda ortalama 1 milyon lira net kazanıyorum zararlarla beraber. 21 yaşımdan beri kız arkadaşım ile beraber yaşıyorum neredeyse tüm masrafları her zaman ben karşıladım, bunu söylememin nedenini söyleyeceğim. Arkadaşlar 4 ay önce büyük sıkıntılar yaşadım. Borsadan men edildim belirli bir süreliğine ve bu sırada da çalışmam gerekti, kuryelik yapmaya karar verdim. 3. gün kaza yaptım ve ayağımı kırdım. Kız arkadaşım ben bakarım burada kal dedi ve kaldım, 2. hafta akşam işten geç geldi. Dayanılmaz bir acı yaşıyordum ve kendi başıma hastaneye gittim. Hastaneye gittiğimi belirtmeme rağmen sürekli evden sıkıldığını evi sonra da toplayabileceğini söyleyip aramadı bile. İş yerinden bi kız ile oturmuş fotoğraf iletti. Herneyse, hesabım açıldı 1 hafta sonra ailemin yanına geldim kız arkadaşım ile beraber. O geri döndü 3 gün sonra ve gitmeden önce bana haftaya gel dedi. Kırık ayak ile tek başıma :) Dönemedim tabiki. Arkadaşlar tanıştığımızda 2 yıllık bir ilişkisi vardı ve onu bırakıp bana geldi. Ekim ayıydı fakat günü belirsiz, 1 hafta sonra değişti. Soğuk davrandı sebebini sorduğumda ise yıldönümünü kutlamamış olmam olduğunu söyledi. Kutladım tabiki hemen, çöpe attı hediyemi. İyice soğuk davranmaya başladı gelip konuşmak istediğimi söylediğimde sürekli reddetti istemediğini söyledi. Son 3 4 gündür aramız iyiydi fakat borsadan büyük bir kayıp yaşadım. Sabah olduğunda işe gidecekken bana yazdı bende yazdım, neden uyumadığımı sordu kaybım oldu maddi manevi pek iyi değilim dedim, o da klasik sen dedi. Çalışır toparlanırım dediğimde ne işten anlıyorsun yaşın kaç olmuş ne yapabildin gibi şeyler söyledi. Ben de kendisine 3 yılın 33 ayı sen ne yaptın diye sordum. Çalışmaya başlayana kadar tüm giderlerini ben karşıladım. 3 aydır çalışıyor. Sonrasında biraz tartışma ve ben yokken ailesinin olduğunu fakat benim ailemin ayağım kırık vaziyette orada kalırken ne yiyip ne içtiğimi bile sormadığını söyledi ve engelledi. Benim hiçbir iş başaramadığımı iddia eden kendisi, Kolunda ki 50 bin liralık saati alan ben, bileğinde ki altını alan ben, boynunda ki kolyeyi alan ben, kirasını telefon faturasını, önüne oturup oyun oynadığı konsoluna kadar alan ben, kedisinin mamasını, taşıdığı kabını alan ben. Telefondan tartışıldığı için aşırı bir anlaşmazlık olduğunu düşünüp bugün oraya gidip çalıştığı yerin önünde bekleyip ona sürpriz niteliğinde bişey düşünüyorum. En azından bu tartışmanın üzerine yüzyüze konuşma isteği duyuyorum. Tavsiyeniz nedir? Teşekkürler.

Güncellemeler
8 ay
utanılacak bir şey mi yaptım? Sorusuna gelince. Kendisi anladığı bir iş olduğunu, iş bulduğunu söyledi. Bende bundan önce ona işi bulana kadar ne yapmıştın çalışıyor muydun ki bana böyle davranıyorsun demiştim. Burada belirttiğim şey, benim sağladığım konfor alanında olduğun için iş arama gibi bir durumu erteledikçe erteledin demekti.
Güncellemeler
8 ay
Son söylediği cümle senin yediğini içtiğini sormayan ailenle yaşamaya devam et idi. Ailem geçen yıl bana 1.5 milyon lira gibi bir destekte bulundu, o para ile yaşıtlarıma göre oldukça lüks rahat bir dönem geçirdim. Ona da geçirttim.
Utanılacak bir şey mi yaptım?