Yeme & İçme Yoğurdunu meyveli mi, sade mi tercih ediyorsun? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Akşam serininde de ne güzel gidiyor ha🙂, insanın içini rahatlatıyor👍🏻Geceniz sevgi dolu geçsin✌🏻 Yoğurdunu meyveli mi, sade mi tercih ediyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sade yoğurt içine meyve doğrarım ben. Kendinden meyve aromalı yoğurt sevmem, şekerli oluyor 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Doğal yoğurdu tercih ediyorum :) Afiyet olsun nefiss :P 1 7 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl En iyisini yapıyorsun, bu yediğim organik mayayla hazırlanmış ev yoğurdu😋, 🙂teşekkür ederim. Yorumla Sinirrr +1 yıl ☀️Her zamanki gibi en doğal lezzetlerle günlerini huzurlu ve kaliteli bir şekilde geçirdiğin için senin adına mutlu oluyorum harbiden; herşeyin en iyisini hak ediyorsun🥰😇 ben teşekkür ederim🙏🏻 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Sağolasın, sende her şeyin en iyisi hak ediyorsun ve bundan eminim sende benim gibi kaliteli yaşıyorsun👍🏻 Yorumla Sinirrr +1 yıl Rica ederim; her halimize bin şükür👍🏻 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 🙏🏻 Yorumla Sinirrr +1 yıl <3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl ❤️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. meyveli 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde meyveli yoğurt seviyorum ama pekmez de tercih ediyorum 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Meyveli 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sade 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar