Yeme & İçme Güne pizza ile başlanır mı? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Chef olursa bir insan başlar 🤣Biraz yamuk oldu ama neyse 😀 Güne pizza ile başlanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kahvaltılık şeyler daha iyi.. öğle yemeği olarak yenebilir pizza.. hamur işleri sabah mideye ağır gelir 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kalvaltı günün en önemli öğünü olduğu için pizza mantıksız geliyor bana 1 0 Yorumla
hedwigisdead Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl sabah sipariş verecektim sonra vazgeçtim tavuk dünyasından söyledim 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Başlanır. Kokoreçle kahvaltı yapmışlığım çoktur. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hangi mekandayız Şefim gelelim pizzalarınızın lezzetine bakalım 0 0 Yorumla
aydelirdimaytenkos Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Oo şefim ellerinize sağlık. Başlanır bu arada bence 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
yavrrumbabannereli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu pizza degil 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Ne peki? Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Başlanabilir, ellerine sağlık.. 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öyle bir başlanır ki hem de 😃 0 0 Yorumla
ᏦuᏒᎪᏞsıᏃ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kahvaltı her zaman gün başlangıcımdır klasik 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bana fark etmiyor. Maksat mideye bir şeyler girsin 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. En sevdiğim 🥲 birde mantarsız..🤩 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. başlanır 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Başlanmaz 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Başlanabilir.. 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Balsanmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kokteyl ile başladım😀
Kahvaltılık şeyler daha iyi.. öğle yemeği olarak yenebilir pizza.. hamur işleri sabah mideye ağır gelir
Kalvaltı günün en önemli öğünü olduğu için pizza mantıksız geliyor bana
sabah sipariş verecektim sonra vazgeçtim tavuk dünyasından söyledim
Başlanır. Kokoreçle kahvaltı yapmışlığım çoktur.
Hangi mekandayız Şefim gelelim pizzalarınızın lezzetine bakalım
Oo şefim ellerinize sağlık. Başlanır bu arada bence
Teşekkür ederim
Bu pizza degil
Ne peki?
Başlanabilir, ellerine sağlık..
Teşekkür ederim
Başlanabilir niye olmasın
Öyle bir başlanır ki hem de 😃
Kahvaltı her zaman gün başlangıcımdır klasik
Bana fark etmiyor. Maksat mideye bir şeyler girsin
Başlanır çok da güzel olur