Yeme & İçme Çaycı mısın Kahveci mi? Sabahları kahve içmeden kendime gelemiyorum klişesi var mı? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yalan mi ;) Güncellemeler+1 yıl Sloooo Güncellemeler+1 yıl Kahveciler :) Çaycı mısın Kahveci mi? Sabahları kahve içmeden kendime gelemiyorum klişesi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çay insanıyım. Kahveyi keyfi ve güzelliğine içerim 0 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Evet benim gibi ne güzel :) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. kahve severim. 1 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İkisini de çok severim. Kahveyi daha çok severim ama çayı daha çok içerim. Doğrudur uyanır uyanmaz kafein ihtiyacı duyuyorum damardan alıcam yakında 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Offf bağımlısı bro Yorumla Rakıtürküdeniz +1 yıl Reis inşaat sektöründeyim tüm gün şantiyede iki litreye yakın çay içiyorum napiyim😂 sabah kahveyle ayılıyorum akşam yemeğinden sonra da kahve içiyorum 😅 Yorumla ironman57 +1 yıl Oh oh en iyisi :) Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Yalan değil, yıllardır uyanır uyanmaz kahve içerim. 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Fazla abarttma :) Yorumla TheLaady +1 yıl Günde iki, üç.. Yorumla ironman57 +1 yıl Himm iyimis o zaman Yorumla
TravisBicle Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çayında kahvenin de her türlüsünü severim ama bir bardak çay olmadan da kahvaltıyı mı yapamam 1 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Şu yaz günlerinde ikisici de değilim 😂 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Evet bende :) limonata varken hele :) Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Soguk kahve olablr 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl En güzeli galiba :) Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ikisi de degil 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Ne peki :) Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Portakal suyu taze sIkIlmis Yorumla ironman57 +1 yıl Vay vay entele bak :) Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kahve her zaman 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Yaaa bu zararlı ve :) Yorumla
Gönülleresorrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kahvee 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Filtre mi :) Yorumla Gönülleresorrr +1 yıl Her türlüsü Yorumla ironman57 +1 yıl Pis bağımlı :) Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl cayciii 1 2 Yorumla ironman57 +1 yıl İyimiş ;) Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl evet Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. Çay kahve sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben çay insanıyım. Kahveyi keyfi ve güzelliğine içerim
Evet benim gibi ne güzel :)
kahve severim.
İkisini de çok severim. Kahveyi daha çok severim ama çayı daha çok içerim. Doğrudur uyanır uyanmaz kafein ihtiyacı duyuyorum damardan alıcam yakında
Offf bağımlısı bro
Reis inşaat sektöründeyim tüm gün şantiyede iki litreye yakın çay içiyorum napiyim😂 sabah kahveyle ayılıyorum akşam yemeğinden sonra da kahve içiyorum 😅
Oh oh en iyisi :)
Yalan değil, yıllardır uyanır uyanmaz kahve içerim.
Fazla abarttma :)
Günde iki, üç..
Himm iyimis o zaman
Çayında kahvenin de her türlüsünü severim ama bir bardak çay olmadan da kahvaltıyı mı yapamam
Şu yaz günlerinde ikisici de değilim 😂
Evet bende :) limonata varken hele :)
Soguk kahve olablr
En güzeli galiba :)
Ikisi de degil
Ne peki :)
Portakal suyu taze sIkIlmis
Vay vay entele bak :)
Kahve her zaman
Yaaa bu zararlı ve :)
Kahvee
Filtre mi :)