Kusura bakmayın ama sağlığımı kaybettim öyle kilo verdim çok acı şekilde siz geç kalmayın diye dedim yoksa haddim değil ben gece yarısı pasta türleri ya da tavuk et pişirip yerdim pişman ettiler
Bende tansiyon var şu an zaten , aşırı sinirlenince kafamam bir şey takarsan direk dolaba sarılıyorum kendimi yemeğe veriyorum benim sorunum stres beni sürekli yemeğe teşvik ediyor canım sıkıldıkça ağzım boş durmuyor maalesef.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Peynir ekmek ya da karpuz falan yesen daha iyi bu çok ağır dikkat edin afiyet olsun ne diyim
Olmuşum 120 kilo daha zayıflayamam ipin ucu kaçtı artık
Öyle deme ama kolestrol şeker diyabet tansiyon gelir çokta güzel zayıflarsın sağlık gidince geç kalma kafada bitiyor hepsi nefis ve irade olayı
Haklısın :)
Kusura bakmayın ama sağlığımı kaybettim öyle kilo verdim çok acı şekilde siz geç kalmayın diye dedim yoksa haddim değil ben gece yarısı pasta türleri ya da tavuk et pişirip yerdim pişman ettiler
Bende tansiyon var şu an zaten , aşırı sinirlenince kafamam bir şey takarsan direk dolaba sarılıyorum kendimi yemeğe veriyorum benim sorunum stres beni sürekli yemeğe teşvik ediyor canım sıkıldıkça ağzım boş durmuyor maalesef.
Onu yenebilirsiniz başka şeyler düşünüp bir uğraş bulun insan isteyince dağı aşar sporla yakın mesela yediğinizi taktir yinede sizin
Ay ben severim onu , kolit peyniri , tereyağ canım çekti mısır unu eksik evde ,😂
Lahmacun , iskender .. . aklıma ne geliyosa düşünürüm artık ama geceleri yemem.
O kadar canım çekti kiii anlatamam ya 😢😢😢
Yemek değil de aklıma direk çiğköfte gelir ve hemen sipariş veririm :))
kesinlikle makarna bol soslu olacak ama yanında kola bir de film varsa uff
Gece acıkırsam en fazla meyve yerim.
kelle paça, şırdan :)
Cicibebe süt :)
Bana da yap
Ellerine sağlık nasıl güzel görünüyor yaa
Makarna
protein
Yogurt