Yeme & İçme Geceleri yemek sipariş etmek istediğinde ilk aklına gelen yiyecek ne? cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Islak hamburger ya da Goralı. bayılıyorum saat 11-12 arası bu büfe lezzetlerini yemeye. 😂 Geceleri yemek sipariş etmek istediğinde ilk aklına gelen yiyecek ne? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nedense aklıma hep kumru menü geliyor ama 65 TL olmuş döner daha ucuz 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ekmek arası her şey aklıma geliyor 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Aynen öyle. 😂 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Geceleri birşeyler yiyip içmem su hariç tabiki o yüzden de siparişte vermiyorum 0 2 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl En sağlıklısı o tabii. Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gece çok acıkmışsam sandviç hazırlar yerim dışardan söylemem 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Helal olsun. Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kardeşimle genelde pizza ya da hamburger söylüyoruz… 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Mantıklı. Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gece sipariş vermem ama aklıma çiğ köfte geliyor ya 0 0 Yorumla
Bsrcltk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Hamburger veya pizza gibi şeyler oluyor ama gece genelde sipariş etmiyorum evde bir şeyler yapıyorum 0 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geceleri makarna yaparım çok açsam dışardan sipariş etmem. Edersem de büyük ihtimal dürüm olur 0 0 Yorumla
ÜçYapraklıÇiçek Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Kesinlikle pizza ve hamburger... 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Pizza tam gece işi. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,7b cevap paylaştı. Pizza ve hamburger 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yemek gelse bile üşeniyorum elma falan yiyorum 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Gece pizza ya da kumpir söylerim genelde 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Çiğ köfte dürüm patso ıslak hamburger 0 0 Yorumla
nefesalanvarlık Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl iskender adana çıtır tavuk mantı 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Gece iskender ağır gelir ya. Yorumla
Nzlliii Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kokorec sensiz olmaz😅 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Süper tercih. Yorumla
cilemideirj Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hamburger dürüm noodle sushi 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Dürüm olayına katılıyorum. Yorumla
Ilke_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kumpir, donas dürüm 0 2 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Donas tavuk döner di mi? Yorumla Ilke_x +1 yıl Evet 🤤 Yorumla
Aishaidan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Gece yemem ben 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl En mantıklısı o aslında. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,3b cevap paylaştı. Çiğ köfte 0 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hamburger 0 0 Yorumla
Dalya56 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Döner 😂 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Gider o da. 😂 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ekmek arası sandivic 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Nedense aklıma hep kumru menü geliyor ama 65 TL olmuş döner daha ucuz
Ekmek arası her şey aklıma geliyor
Aynen öyle. 😂
Gece yemek sipariş etmem, uyurum
Geceleri birşeyler yiyip içmem su hariç tabiki o yüzden de siparişte vermiyorum
En sağlıklısı o tabii.
Aynen öyle
Gece çok acıkmışsam sandviç hazırlar yerim dışardan söylemem
Helal olsun.
Kardeşimle genelde pizza ya da hamburger söylüyoruz…
Mantıklı.
Gece sipariş vermem ama aklıma çiğ köfte geliyor ya
Hamburger veya pizza gibi şeyler oluyor ama gece genelde sipariş etmiyorum evde bir şeyler yapıyorum
Geceleri makarna yaparım çok açsam dışardan sipariş etmem. Edersem de büyük ihtimal dürüm olur
Kesinlikle pizza ve hamburger...
Pizza tam gece işi.
Pizza ve hamburger
Kesinlikle komagene çiğköfte
Yemek gelse bile üşeniyorum elma falan yiyorum
Gece gece en iyisi kokoreç
Gece pizza ya da kumpir söylerim genelde
Çiğ köfte dürüm patso ıslak hamburger
iskender adana çıtır tavuk mantı
Gece iskender ağır gelir ya.
Kokorec sensiz olmaz😅
Süper tercih.