Yeme & İçme Fast Food zincirlerinden hangisi senin favorin? UnluckyLucy Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tercihin hangisinden yana Mc'Donalds KFC Burger King Tavuk Dünyası Popeyes Domino's Pizza Arby's Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Benim Fav KFC ve Mc Güncellemeler+1 yıl Arby's seven kimse yok mu la 😂 Fast Food zincirlerinden hangisi senin favorin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Mc'Donalds 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Tavuk dünyası diğerlerine bakarak bi tık daha sağlıklı 1 1 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Hangi menüyü seversin Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı. Eskiden burger king di şimdi hepsi bozdu favori yok 1 1 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl dogru diyon eski dadı yok artık Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Şimdilik Mc donalds oluyor ama birazcık da Burger king diyebilirim :) 1 2 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Hangi menüsü Yorumla MuammerCan2 +1 yıl Bilmiyorum ki :) Yorumla
Tolga_8934 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Salataların hepsini kaldırdılar hiçbirini sevmiyorum artık negüzel tavuklu salata yiyoduk 1 10 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl En iyisi hangisiydi Yorumla Tolga_8934 +1 yıl Popeyesin salatası çok süperdi Yorumla Tolga_8934 +1 yıl Mısırı bol attıroydum içine süper oluyodu Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Kaç liraydi usta Yorumla Tolga_8934 +1 yıl 80 /90 tl civarıydı Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Doyurucu muydu ben hiç yemedim Yorumla Tolga_8934 +1 yıl Ben seviyodum vallaha kaldırılmasına üzüldüm açıkçası Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Büyük ihtimal çok kişi almıyordu pek bilinmeyen bir menü olduğu için kaldırmış olabilirler Yorumla Tolga_8934 +1 yıl Söz konusu olan iey ne biliyomsuhn insanları psboğazlığa itiyolar hamburgerde pahalandı salatayla eşitti fiyatları o ürünleri ywşillikleri korumak muhafaza etmek zor geldi kaldırdılar Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Haklısın Yorumla
Babaabababbaabab Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Mc donalds biraz tuzlu ama en lezzetli ekmeklere sahip ardından Popeyes Wendys 1 1 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl En sevdiğin menü Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Md donalds çok yiyordum bir ara 1 2 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Hangi menüyü yiyordun Yorumla Suvenir +1 yıl Adını unuttum 😃 ama tavuk menü yiyordum hep Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bazı zamanlar Domino's pizza oda yılda 1 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl KFC favorim 1 1 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Benimde Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Tavuk Dünyası 1 1 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Hangi menüsü peki Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl KFC burgerkıng 1 2 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl En iyi menüsü hangisi Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Ben kfc kova but burgerkıngde double cheeseb alıyorum en iyi diye ayıramıyacağım Yorumla
gamzeeeeeeeee1 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl fark ederse kahrolam 1 19 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Kahrolma Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl tamam Yorumla UnluckyLucy +1 yıl tamam değil Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl taam Yorumla UnluckyLucy +1 yıl taam değil tamam düzgün kullanalım Türkçemizi Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl yooo Yorumla UnluckyLucy +1 yıl yooo değil yok Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl yuoooo Yorumla UnluckyLucy +1 yıl yuoooo kelimesi TDK da geçmiyor yani yanlış bir kullanım demektir onun yerine "YOK" kelimesi kullanılması gereklidir Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl benım dılımde yuooo dıye bır kelıme var turkce oldugunu kım söyledı Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Senin dilin nedir Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl gamzece dili Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Gamzece dilinde merhaba nasıl denir hanfendi Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl sana asıgım demen yeterlı daha gelısım asamasında da dılım dfklsdflks Yorumla UnluckyLucy +1 yıl sana asigim hanfendi Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl DKLJFSKL saol saol bende sana Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Gelişim aşaması demek ha kaç kelime var dilinizde anlaşmak için yeterli sözcük kriteri var mı Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl cok cıddıye alıyosun baydı Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Baymasin tamam az tasak geciyim Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Popyes 1 2 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Hangi menü usta Yorumla Cetin3240 +1 yıl Kovaaa Yorumla
ezmatheyargimachine Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl KFC😬💗 1 3 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Hangi menü Yorumla UnluckyLucy +1 yıl En sevdiğin hangisi yargıç @ezmatheyargimachine Yorumla ezmatheyargimachine +1 yıl ay bilemedim simdi Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hiç biri 1 0 Yorumla
ndnxeiej Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Tavuk dünyası 1 6 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Hangi menü en sevdiğin Yorumla ndnxeiej +1 yıl Barbeküs🙂 yanına da karadutlu limonata Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Üfff ağzının tadını biliyon Yorumla ndnxeiej +1 yıl Tabii😀😁 Yorumla ndnxeiej +1 yıl 😃😃* Yorumla UnluckyLucy +1 yıl 😊 Yorumla
_Genç_Adam_ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl McDonald's 1 4 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Hangi menü usta Yorumla _Genç_Adam_ +1 yıl Chicken McNuggets favorim. Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Oyy biliyon işi he Yorumla _Genç_Adam_ +1 yıl Bence de. 😃 Yorumla
Akifcan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl KFC çok iyi bişey 1 3 Yorumla UnluckyLucy +1 yıl Aynen usta hangi menüyü seversin Yorumla Akifcan34 +1 yıl Ziyafet menüsü Yorumla UnluckyLucy +1 yıl 😋 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Popeyes 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mc'Donalds
Tavuk dünyası diğerlerine bakarak bi tık daha sağlıklı
Hangi menüyü seversin
Eskiden burger king di şimdi hepsi bozdu favori yok
dogru diyon eski dadı yok artık
Şimdilik Mc donalds oluyor ama birazcık da Burger king diyebilirim :)
Hangi menüsü
Bilmiyorum ki :)
Salataların hepsini kaldırdılar hiçbirini sevmiyorum artık negüzel tavuklu salata yiyoduk
En iyisi hangisiydi
Popeyesin salatası çok süperdi
Mısırı bol attıroydum içine süper oluyodu
Kaç liraydi usta
80 /90 tl civarıydı
Doyurucu muydu ben hiç yemedim
Ben seviyodum vallaha kaldırılmasına üzüldüm açıkçası
Büyük ihtimal çok kişi almıyordu pek bilinmeyen bir menü olduğu için kaldırmış olabilirler
Söz konusu olan iey ne biliyomsuhn insanları psboğazlığa itiyolar hamburgerde pahalandı salatayla eşitti fiyatları o ürünleri ywşillikleri korumak muhafaza etmek zor geldi kaldırdılar
Haklısın
Mc donalds biraz tuzlu ama en lezzetli ekmeklere sahip ardından Popeyes Wendys
En sevdiğin menü
Md donalds çok yiyordum bir ara
Hangi menüyü yiyordun
Adını unuttum 😃 ama tavuk menü yiyordum hep
McDonald's ve Burger King
Bazı zamanlar Domino's pizza oda yılda
KFC favorim
Benimde
Tavuk Dünyası
Hangi menüsü peki
KFC burgerkıng
En iyi menüsü hangisi
Ben kfc kova but burgerkıngde double cheeseb alıyorum en iyi diye ayıramıyacağım
fark ederse kahrolam
Kahrolma
tamam
tamam değil
taam
taam değil tamam düzgün kullanalım Türkçemizi
yooo
yooo değil yok
yuoooo
yuoooo kelimesi TDK da geçmiyor yani yanlış bir kullanım demektir onun yerine "YOK" kelimesi kullanılması gereklidir
benım dılımde yuooo dıye bır kelıme var turkce oldugunu kım söyledı
Senin dilin nedir
gamzece dili
Gamzece dilinde merhaba nasıl denir hanfendi
sana asıgım demen yeterlı daha gelısım asamasında da dılım dfklsdflks
sana asigim hanfendi
DKLJFSKL saol saol bende sana
Gelişim aşaması demek ha kaç kelime var dilinizde anlaşmak için yeterli sözcük kriteri var mı
cok cıddıye alıyosun baydı
Baymasin tamam az tasak geciyim
Popyes
Hangi menü usta
Kovaaa
KFC😬💗
Hangi menü
En sevdiğin hangisi yargıç @ezmatheyargimachine
ay bilemedim simdi
Hiç biri
Tavuk dünyası
Hangi menü en sevdiğin