KFC ve Mc gibisi yok bence. Popeyes’ın da fiyatları uygun ama KFC’ninki daha tavuksu sanki
Mc Donalds
Burger King
KFC
Popeyes
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
McDonald's gibisi yokkkkk🍔 🍟 Çocukluğumdan beri favorim her zaman McDonald's oldu bundan sonra da değişeceğini pek sanmıyorum. Her ne kadar birçok kişi Burger King'i tercih etse de McDonald's tan aldığım hazzı hiçbirinden almıyorum. Big Mac'in yerini hiçbir şey tutamaz benim gözümde😂
Çok haklısınn

En sevdiğim fast food markası şıklar arasında Burger King en sevdiğim menüsü ise Big King hem güzel şişiriyor adamı hem de bana göre çok lezzetli bir burger. Lakin ben daha çok Pizza House tarafındayım çünkü arkadaş ortamında falan pizza yemek burger yemekten her zaman daha kolay oluyor.
hiç birini yemedim daha önce fastfood alacak param yok
Deme öyle
Zaten Azerbaycan ‘da helal kesim deyil
KFC dışındakiler beş para etmez
eig için teşekkürlerrr
Cevap
15Cevap
Az önce popayes den yedim patatesler kabuklu hoşuma gitmedi. KFC en iyisi. Burger çöp zaten. McDonald's da piyasada çok az var.
Doğru😂😂
Ok
Burger king ve Mc donalds gitmiştik sadece. Mc donalds 1 menü almıştım güzeldi. Genelde burger king gidiyoruz tabi ama ayda 1-2 kez tabi.
Gahaha
KFC en iyisi ama menülerini beğenmiyorum coklu hamburger olan menü hic göremedim. Bu yüzden popeyesdan sasmiyorum.
Kfc acı olmasa daha iyi
Ajhsshshshshs o zmn Popa git
mc danııııılts gibisi yooooook
Kesinlikle
E hiçbiri sağlıksız yemek tuketmem
Kskskss
Hepside aynı endüstriüel yemek
Kfc daha iyi bana göre
Bence kardeşler döner.
Hic biri
Bruh
Köfteci ramiz