AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hamarat becerikli biri olduğunu düşünüyorum her iş gelir böyle kızın elinden
Beni tarif etmiş olabilir misiniz?
Aa tane tane yapabiliyor musun? Valla helal olsun hamarat birisin demek ki seni alan yaşadı
Yaptığım için sordum beyefendi. Öven ben değilim, pilavımı yiyen insanlar. Çok güzel ve tane tane yaparım. Alan yaşar da hayalimdeki gibi biri yok maalesef... Hayalimdeki kişiyi bulursam pilavımla tavlayacağım...
Pilavı yapan kız Her işi yapar hamarattır her yemek gelir elinden bana da öğretir misin
Ölçülü yapmıyorum ki, göz kararı... Nasıl öğreteyim?
Göz kararı öğretirsin
Nasıl öğreteceğim onu da söyleyin?
Buluşalım nerede yaşıyorsun
Ankara 'da yaşıyorum
Ben de Ankara’dayım buluşalım mu bir ara
Aynen aynen buluşuruz
Geçiştirme be ciddi dedim 😁
Ay burdan biriyle buluşacak kadar delirmedim. Üstünüze alınmayın ama değişik insan çok yani burada
Haklısınız özür diliyorum böyle bir teklifte bulunduğum için 😔
Lütfen alınmayın, sizin için özellikle demedim ki. Özür de dilemeyin. Ben öyle ciddi olduğunuzu düşünmedim sadece şakasına yazdınız diye düşündüm...
Saygı duyuyorum sizin açınızdan düşününce buradan biriyle buluşmak çılgınlık, bağışlayın beni lütfen 🙏🏻
Ay siz böyle yazınca bir garip oldum ya 😂 bağışlanacak bir durum yok, estağfurullah. Ben öylesine yazıyoruz sandım...
Tabii buluşanlar vardır bir şey diyemem ama ben hukuk okuyorum da bölümümden kaynaklı olarak biraz daha kapsamlı ve ayrıntılı düşünüyorum...
Hak verdim ben size yanlış anlamayın kızların böyle çekinceleri olması gayet normal. Umarım karşınıza iyi insanlar çıkar iyi akşamlar diliyorum size
Teşekkür ederim, umarım sizin de karşınıza çok iyi insanlar çıkar. İyi akşamlar.
Teşekkür ediyorum allah razı olsun
Sizden de Allah razı olsun.
Pirinç pilavını şans eseri ya da basmati pirinç kullanmadan tane tane yapabiliyorda gerçekten bir yeteneği var diyebiliriz 😂
Tane tane yapamadığım bir pilav bile olmadı yaptıklarımdan, basmati kullanmıyorum. Yani şans işi değil bence 😂😂
Demek ki yeteneklisin
Teşekkür ederim 😂
Bir şey düşünmem. Büyük yetenek değil , ben de tane tane yapıyorum
Afiyet olsun o zaman size
Pilav muhabbeti 100 yıl öncesinde kalsın artık ya onca sorun varken
O zaman siz de gidin 100 yıl öncesinde kalamayacak kadar önemli sorunlara cevap verin hanımefendi. Pilav muhabbeti dediğiniz konu da öylesine bir soru 🙄😒
Ay alkışlayın. Tane tane pilav yapabiliyormuş.
Herkes işini gücünü bıraksın, ayağa kalkıp alkişlasın😄
Övünmek gibi olmasında malzeme önümde olduğu sürece her yemeği yaparım.😘 İnternet'e her şey var çünkü.
Sorudan gerçekten bunu anladıysanız ben sizi tüm işimi gücümü bırakıp alkışlayayım hanımefendi 😒 Yapın zaten de ben el lezzeti diye bir gerçek olduğuna inanıyorum. Yoksa malzeme ve tarif olunca herkes yapar zaten...
pilav da amma abartıldı bu ülkede
Öyle mi olmuş?
bişey mi düşünülüyor 🙄 bende tane tane yaparım
Her yemeği yapar diye düşünülmesi hoş olmaz mı ki 🙄 ellerinize sağlık
Benim de pilavım iyidir dostum :D
Tane tane mi
Evet
Tebrik ederim o zaman dostum 😃
Teşekkürler
Rica ederim
Maşaallah derim.
Allah razı olsun
Rica ederim.
Yoktur
Ben varım
Tabi efendim
Yapabilen kızlar var beyefendi
İnekler de uçuyor
Hayır uçmuyor ama pilavı tane tane yaparım
🙋♂️🙋♂️
Sizce o kadar mı imkânsız ya güzel pilav yapmak?
İmkansız olan o değil. İmkansız olan, öyle birinin bana pilav yapması.
Niye ki? Gayet imkânlı bir durum bu.
Ayrıca size mi pilav yapacağım yazmışım beyefendi? Genel soru sormuşum... Ufacık bir yanlış anlama olmuş.
Bana pilav yapar mısın demek istemiştim Hiç de anlamıyorsun
Ben tane tane pilav yaptığımı kabul etmediğiniz için sinirlendim, çok azıcık. Anlayamamışım o ara... Kusura bakmayın beyefendi. Hayatınızda yediğiniz en güzel pilav olur ama sonra nasıl diğer pilavları yersiniz? Bir kere yemek sizin açınızdan ne kadar da üzücü...
Hep yaparsın sen de
Tamam yaparım o zaman. Siz yeter ki isteyin. Üzmeyin kendinizi
Banada yapsın
Evlenebiliriz hemen
Bir pilav için evlenmek...
Bu yorumu ciddiye almak…
Yaptığım yorumu ciddiye almak...
Çevir kazı yanmasın tabii değil mi? Pilavı tane tane yaptın ama kaz yandı şekerim… 😏
Bu arada benim de pilavım meşhurdur…
Yoo hiçte çevir kazı yanmasın değil vallahi... İnanayım mı yani meşhur olduğuna? Yaptığın pilavı tek yiyen sen değilsin, değil mi?
Yaptığım pilavı şimdiye kadar kaç kişi yedi sayamam bile. Elbette tek yiyen ben değilim, buyur gel senin için de yapayım bol tereyağlı. 😏
İnandım o zaman😂 Teşekkür ederim. Ben pilavımı kendim yaparım, siz hiç zahmet etmeyin beyefendi.
O zaman siz kendiniz yapın, ben kendim yapayım ve oturup karşılıklı pilavımızı yiyelim. Herkes kendi pilavını yesin, muhabbet ortak olsun. 😂
Tabii olur 😂 Veya benim pilavımı yerseniz bende sizin pilavınızı azıcık tadarım. Objektif olarak da yorum yaparız, mis gibi bence 😂
Harika bir fikir, nerede buluşuyoruz o halde? Pilavı piknik örtüsüne sarmadan gelmeyin ama. Hem adettendir, hem de malum soğur… 😂
Harika bir fikir tabii de buluşamıyoruz maalesef 😂 Soğuk pilav hiç sevmem ya
Aa niye, İstanbul’da yaşamıyor musun? 😂
Ankara 'da yaşıyorum...
Hızlı tren var…
Hızlı trenle gelme ihtimalini değerlendireceğim kadar güzel bir pilavdır inşallah. Yoksa kötü olur, incinirim.
Bunu benim söylemem gerekiyor aslında, ben gelmeyecek miyim? Hahaha
Belirtseydiniz o zaman. Öyle yazınca kendimi düşündüm bir an yazmış bulundum. Gülmeyin ayrıca lütfen, rica ediyorum.
Aaa lütfen hanımefendi, kızmayınız. Ben sizi hiç buralara kadar yorar mıyım? Belirtmedim çünkü, tahmin edemedim böyle düşüneceğinizi. :((
Kusura bakmayınnn
Karşımdaki kişi yorulmasın diye bu kadar ince de düşünen biriyim, maalesef... Ne kusuru beyefendi, estağfurullah.
Hislerimiz ne kadar da karşılıklı, ben de aynısını düşünüp gelmek istemiştim. O halde kim gidiyor ve kim geleni istasyonda karşılıyor? 😂
Geldimsimdigidiyom siz olduğunuza göre gelin sonra da gidin madem beyefendicim. Ben sizi karşılarım 😂
O zaman detayları ve adresi konuşmaya geçelim hanımefendicim. 😂
Buluşmayı gerçekten düşünmediğinizi bilerek yazdım biliyorsunuz değil mi 😂
Elbette biliyorum. Ama sohbet edip, dost olmaktan ne zarar gelir? 😂
Bilmem ama şu yaşıma kadar dostlardan çok zarar geldi 🙄
Bu yaşından sonra gelmez.
Yaş şartı mı varmış? Bilmiyordum...
Evet benimle tanıştıktan sonra geldi…
İşte böyle biriyim ben, insanların hayatlarına yeniliklerle geliyorum…😂
Acaba artık özelden mi yazışsak hanımefendiciğimm. 😂
Selam
Selam, bu ortamdan arkadaş edinmek maalesef ki tercihlerim arasında değil 😔
Ama ama kötü biri değilim ki
Ay hiç öyle düşünmeyin lütfen. Ben kötü birisiniz demedim ki zaten. Sadece bu ortamdan arkadaş edinmek pek benlik değil. Hem kişiliğimden dolayı hem de okuduğum bölümün katkısı galiba biraz... Sizlik hiçbir sorun yok ki.
Ne okuyorsun?
Hukuk okuyorum... Her şeyi çok ayrıntılı düşünmeme sebep olan bir bölüm... Belki de sadece ben böyleyim, bilemiyorum tabii.
Oha tahmin etmiştim, düşüncelerine ve hassasiyetine saygı duyuyorum. Sen nasıl istersen öyle olsun, daha fazla ısrarcı olmayacağım ama çok kafa dengi ve eğlenceli bir insan olduğunu düşünüyorum, o yüzden değerli dostluğunu isterdim.
Nasıl tahmin ettiniz, çok merak ettim 😂 Siz okuyor musunuz? Hassasiyetime saygı duyduğunuz için çok teşekkür ederim. Ay bende sizin için öyle düşünüyorum ❤ Bu ortamda değil de normalde tanışabilecek olsaydık bende sizin dostluğunuzu isterdim, nasip.
Okuduğum bölümün katkısı dediğin için. 😅😅
Elbette saygı duyacağım, bunun için zorlayacak değilim, yani olabilir çok normal. 🌸 Yerinde olsam ben de aynı hassasiyeti gösterirdim muhtemelen, bazen ben bile tedirgin oluyorum birileriyle muhabbetimi biraz daha ileri boyuta taşırken. Ben hem okuyorum, hem de çalışıyorum, okulu “biraz” uzattım. Evet normalde tanışmak imkanımız olsaydı, dostluk baki olurdu muhakkak.
Çok düşüncelisiniz ❤❤ tekrardan teşekkürler. Okulunuz için başarılar diliyorum, işiniz işin de kolaylıklar. Nasip diyelim, hayırlısı 💕
Yahu inanılmaz tatlı bir insansın, bu konuşmanın bu şekilde sonlanacak olması çok üzücü gerçekten ama yapacak bir şey yok maalesef. 🥹
Bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim, belli ki pamuk şekeri gibi bir kalbin var, eminim ki sen de öylesin. Hayatının geri kalanında ben de sana başarılar ve bolca şans diliyorum. Umarım bu berbat ülkenin sayılı avukatlarından biri olursun. ❤️❤️❤️
Ay siz de çok tatlısınız vallahi böyle yazdıkça kararlarımı sorgulatacaksınız ama bu ortamdan arkadaş edinmek benim için çok zor 😔
Rica ederim, size de bolca başarı ve güzel bir hayat diliyorum. Avukat olmak da güzel tabii ki ama öncelikli hedeflerim arasında savcı, hakim veya kaymakam olmak var. Elimden geleni yapacağım, olmazsa da avukatlık için güzel dileklerinizi icraata geçirmeyi umuyorum. ❤💕❤
Avukat, savcı, hakim… İdealleri ve ilkeleri olan güçlü bir adalet, cumhuriyet kadını olman dileğiyle. ❤️❤️
Bazı kararları esnetmekten zarar geleceğini düşünmüyorum kiii. 🥹
Dilekleriniz için teşekkürler ❤
Bir kere esnettim, sonuçları çok ağır oldu benim için. Her hafta sonum biletlerle, yollarla, uçakla geçiyordu... Arkasına bile bakmadan gitti. 1 yıl boyunca kendime gelemedim, teşekkürler 😂😂 Sizinle de öyle olur demiyorum ama aynı hatayı iki kere yapacak biri değilim maalesef, sizinle alâkalı değil asla bu benim sorunum...
Benim niyetim bu şekilde değildi açıkçası, ama hassasiyetini çok iyi anlıyorum. Geçmişte aynı şeyleri ben de yaşadım şimdi ve o günden sonra yolumu öyle bir kaybettim ki bir daha asla bulamadım. Durum hala aynı, serseri mayın gibiyim. :)
O yüzden bu tür şeylere karşı çok temkinli yaklaşırım, gerçekçi düşünmeye çalışırım. Geçmişte öyle yapmamış olmanın pişmanlığını yaşıyorum…
Rica ederim bu arada. ❤️
Niyetinizi bilemem ki... Üzüldüm. Umarım yolunuzu bulursunuz. En azından çabalayın lütfen. "Serseri mayın" gibi olmadığınız bir vakitte yine konuşalım o zaman 😅
Bende çok pişmanım vallahi, aklım neredeymiş Allah bilir.
Bak işte söyledim niyetimi. 😂😂
Serseri mayın gibi olmam, konuşamayacağımız anlamına mı geliyor? :(
Evet çabalıyorum, büyük ölçüde toparladım doğrusu, hayatım son birkaç aydır büyük ölçüde düzene girdi ve yaşam kalitem kesinlikle arttı. Aldığım terapiler ve geleceğim hakkında verdiğim önemli kararların da bunda çok büyük etkisi var. Son bir adım kaldığını düşünüyorum, ondan sonra her şey benim için güzel olacak bence.
Pişman olmamak elde değil ki yani, fakat acı da olsa bir tecrübe. Bak nasıl da temkinli olunuyor…
Ya uf, konuştukça konuşasım geliyor. Hahaha
Niyetinizi söylemekle bitmiyor ki... Sorunluyum, güven problemi falan arşa çıkmış bende. Kendime bile güvenmem siz düşünün. Yoksa konuşmayı tercih etmeme sebebim sizinle alâkalı değil, laf olsun diye yazdım ayrıca. Hemen de ciddiye aldınız... 😅
Çabalamanıza ve aldığınız olumlu sonuçlara çok sevindim. Umarım hep bu şekilde devam edersiniz hayatınıza. Son adımı sorsam çok mu özel olur, sonuçta yazmamışsınız ama ben çok meraklı bir insanım...
Bu tecrübeyi sevmedim ama sizinle iletişim kurma isteğimi "tekrar üzülürsün" diye reddetmeme sebep oluyor.
Ne zaman isterseniz yazabilirsiniz ayrıca ben okurum djfbdhhffjdhfhs
Yahu ne desem bilemedim, tatlılığın sürekli yazmama neden oluyor. Bunu bir amaç uğruna söylemiyorum, çıkar için de değil, sırf istediğimi yaptırmak için hiç değil ama “son adımı” bu şekilde söyleyemem. Uzun hikaye, detaylı kararlar, geleceğe yönelik atılmak istenen asıl adımlar ve hayatımı üzerine inşa etmeyi planladığım şeyler. Aslında son dediğime bakma; temel, atmak istediğim tüm adımların kilit noktası o.
Böyle anlatınca da dünyayı kurtaracakmışım gibi oldu ama, öyle değil, anlatsam “yorumda da amma büyütmüşsün” dersin. Fakat benim geleceğim de zaten bana ait olan dünyadan ibaret. Dünyayı kurtarmış oluyorum ama küçük bir dünyayı. Hahahah
İnşallah başarabilirsiniz ❤ Söylemeseniz de sorun değil, alınmadım.
Bu benim kişiliğimde asla olmayan bir şey. Empati yeteneğimi kullanmayı fazlasıyla sevdiğim için bu şekilde asla düşünmem de yazmam da. Sizin için fazla önemli anladığım kadarıyla ama ister büyük, ister küçük olsun bu şey her neyse "amma da büyütmüşsün" demem, rahat olun 😅 Herkesin amacı da hayalleri de farklı. Benim için önemli olan şey başkası için bir toz tanesi kadar önemli olmayabilir ama empati yaparsak bunu söylemeyi bırakın düşünmeyiz bile. Kendi dünyanızı kurtarmakla başlıyor her şey. En önemlisi zaten kendi geleceğimizi de dünyamızı da kurtarmak. Ondan sonra çevremizde olanları fark etmemiz daha kolaylaşıyor, tecrübeyle sabit ❤
Müsait olduğumda yazacağım, kusura bakma işteyim de. 🌸❤️
Selam nasılsın
Yeni gördüm. Kolay gelsin 😊
Selam, iyiyim ve düğündeyim jshdjsfkdjgdhjd Siz nasılsınız?
Ben de iyiyim, işten döndükten sonra uyuyakalmışım, yeni uyandım. Hahaha
❤❤❤❤
Yahu gel buradan devam etmeyelim sohbete. Dün sorduğun adımları da aslında anlatabilirdim, fakat umuma açık bir şekilde bunları konuşmayı pek tercih etmiyorum. Bu kısa zamandaki, anonim de olsa devam eden sohbetimiz benim açımdan epey değerli açıkçası. Fakat bu şekilde devam ettikçe hem üzülüyorum hem de ciddiyetimi yitirmeye başlıyorum. :(
Sizi üzmek istemezdim ama hayatımda bir arkadaş olarak bulunmayacak kimseyle, özellikle bu ortamdan biriyle konuşmak istemiyorum maalesef. Özür dilerim. Sizinle ilgili bir durum değil, benim düşüncem... Benim için de çok değerli, teşekkür ederim. İyi günler diliyorum ❤
Ben de iyi günler dilerimmm, hayatta sana başarılar dilerimmm. 🌸😇
Çok teşekkür ederim, size de başarılar ❤
Teşekkür ederim ❤️🌸
Rica ederim ❤