Diğer Burnu yamuk market kasiyer kız hakkındaki düşünceleriniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor az önce şok matkette burnu yamuk kız vardı. bana düz bakıyordu ve burnu yamuktu. Güncellemeler+1 yıl ne çeşit cins tiplersiniz lan siz? bir kıza burnu yamuk dedim diye linçliyorsunuz shshshsh Burnu yamuk market kasiyer kız hakkındaki düşünceleriniz? Cevapla Market Soruları Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Burnu ameliyatla düzelir ama senin olmayan karakterin ölene kadar düzelmez 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Heyt bee assanım benim. Yorumla cesurol34 +1 yıl Burası Twitter değil haberin olsun yani 1000000 cevap gelse bile hep bu xper de kalacaksın boşuna duyar kasma yani sarzina yazık Yorumla Soran +1 yıl 620 puan 4 xper diyor abi. Yorumla cesurol34 +1 yıl Şimdi 30 sikayet aldın. Yarın xper ikiye düşeceksin Yorumla Soran +1 yıl şikayet etseler ne olacak? doğruyu söylemek suç mu? burnu yamuktu işte ben ne yapayım ahshss Yorumla cesurol34 +1 yıl Sen Allah'la alay ettin.. ne biçim insan yarattın dedin. Geleceğin için oldukça kötü bir yorum Yorumla Soran +1 yıl saçmalama yaa. iki şaka yapalım dedik. Yorumla Soran +1 yıl Üç harf denemesi.mal. Yorumla Soran +1 yıl canım diye kaydetmiyor. bir daha deneyeyim.Ne mal mal şeyler bunlar... Yorumla Soran +1 yıl Sen mal demedin mi demin bana? Yorumla Soran +1 yıl Mal mal şeyler diye? Yorumla Soran +1 yıl Diğerine yazacaktım dur yaa. Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl burnu yamukmu bilmem ama senin karakterinin yamuk oldugu kesin 1 2 Yorumla thesunshine09 +1 yıl aynen öyle adamsın Yorumla Soran +1 yıl Adamsın lan. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne canım canım sorular bunlar. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl sus lan m-a-l. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 IQ KSMKDBWDJBWLDNA Yorumla Soran +1 yıl Senin iq yerin altında. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vasat herif ya Yorumla Soran +1 yıl İlk yorum nedir yaa? Canım sansürü mal mıydı? Sitenin abuk sabuk işleri. Yorumla Soran +1 yıl Aşağıdaki adama gitti yorum yanlışlıkla. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl e yani ne olmuş? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl gözü bana burnu da sağa bakıyordu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burnu ameliyatla düzelir ama senin olmayan karakterin ölene kadar düzelmez
Heyt bee assanım benim.
Burası Twitter değil haberin olsun yani 1000000 cevap gelse bile hep bu xper de kalacaksın boşuna duyar kasma yani sarzina yazık
620 puan 4 xper diyor abi.
Şimdi 30 sikayet aldın. Yarın xper ikiye düşeceksin
şikayet etseler ne olacak? doğruyu söylemek suç mu? burnu yamuktu işte ben ne yapayım ahshss
Sen Allah'la alay ettin.. ne biçim insan yarattın dedin. Geleceğin için oldukça kötü bir yorum
saçmalama yaa. iki şaka yapalım dedik.
Üç harf denemesi.
mal.
canım diye kaydetmiyor. bir daha deneyeyim.
Ne mal mal şeyler bunlar...
Sen mal demedin mi demin bana?
Mal mal şeyler diye?
Diğerine yazacaktım dur yaa.
burnu yamukmu bilmem ama senin karakterinin yamuk oldugu kesin
aynen öyle adamsın
Adamsın lan.
Ne canım canım sorular bunlar.
sus lan m-a-l.
3 IQ KSMKDBWDJBWLDNA
Senin iq yerin altında.
Vasat herif ya
İlk yorum nedir yaa? Canım sansürü mal mıydı? Sitenin abuk sabuk işleri.
Aşağıdaki adama gitti yorum yanlışlıkla.
e yani ne olmuş?
gözü bana burnu da sağa bakıyordu.