Yeme & İçme Haşlanmış patates severmisiniz? Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben çok severim.. 🥔Şimdi bunu tuza bandıra bandıra yiyeceğimiyi geceler.. Haşlanmış patates severmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Hayır patates sevmiyorum ben hamburger yanında sadece yerim 1 12 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bende hammurger sevmiyorum,Limon varmış masada limonlu çok lezzetli oluyormuş yeni keşfettim Yorumla Eylulemira +1 yıl Hahaha bilmiyorum ama neden bilmiyorum evde yaptığım da ağız tadı alışkablığı mi ne yaptığım patates ağzımda ekşimiş gibi bir tat bırakıyoe Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Valla bilemem orasını normal patates suyun içinde kaynıyor, senin damak tadın farklı ondandır Yorumla Eylulemira +1 yıl Belki de haşlama da sevmem açıkçası ben patates sevmiyorum Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Közlenmiş patlıcan severmisin, Çok güzel tadı var boş ver hamburgeri domuz eti var diyorlar Yorumla Eylulemira +1 yıl Közlenmiş patlıcan annem babanuc yspıyor çok güzel oluyor ve ben alinazik yapıyorum efsane bir şey Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Közlenmiş patlıcanın içine domates biber falan doğranıyor soğan vs.. Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bu dediğin şey babanuç galiba Yorumla Eylulemira +1 yıl Evet o babanuç Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Ben onu çok seviyorum..Yarın mangalın yanında yapacağız Yorumla Eylulemira +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi bunu göstermeyektin yaa, canım çekti bak, sana afiyet olsun 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Teşekkür ederim bilseydim göstermezdim Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Evet haşlanmış patates severim özellikle kahvaltıda baharatlar ve zeytinyağı eşliğinde oldumu harika oluyor ❤️ 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 453 cevap paylaştı. Evet, salatası enfes oluyor 🤤 1 5 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Evet limonlu yağlı Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Evettt Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Şimdilik haşlanmış patates yiyin buyurun 🥔 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Afiyet olsun 🙂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Patates püresi gibiyse evet 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Ben böyle seviyorumSana püre yaparız.. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevmem
Hayır patates sevmiyorum ben hamburger yanında sadece yerim
Bende hammurger sevmiyorum,
Limon varmış masada limonlu çok lezzetli oluyormuş yeni keşfettim
Hahaha bilmiyorum ama neden bilmiyorum evde yaptığım da ağız tadı alışkablığı mi ne yaptığım patates ağzımda ekşimiş gibi bir tat bırakıyoe
Valla bilemem orasını normal patates suyun içinde kaynıyor, senin damak tadın farklı ondandır
Belki de haşlama da sevmem açıkçası ben patates sevmiyorum
Közlenmiş patlıcan severmisin,
Çok güzel tadı var boş ver hamburgeri domuz eti var diyorlar
Közlenmiş patlıcan annem babanuc yspıyor çok güzel oluyor ve ben alinazik yapıyorum efsane bir şey
Közlenmiş patlıcanın içine domates biber falan doğranıyor soğan vs..
Bu dediğin şey babanuç galiba
Evet o babanuç
Ben onu çok seviyorum..
Yarın mangalın yanında yapacağız
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Şimdi bunu göstermeyektin yaa, canım çekti bak, sana afiyet olsun
Teşekkür ederim bilseydim göstermezdim
Evet haşlanmış patates severim özellikle kahvaltıda baharatlar ve zeytinyağı eşliğinde oldumu harika oluyor ❤️
Evet, salatası enfes oluyor 🤤
Evet limonlu yağlı
Evettt
Şimdilik haşlanmış patates yiyin buyurun 🥔
Teşekkürler ☺️
Afiyet olsun 🙂
Patates püresi gibiyse evet
Ben böyle seviyorum
Sana püre yaparız..
sevmem