Yeme & İçme Yumurtanın en çok hangi halini seviyorsunuz 😌? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yumurtanın en çok hangi halini tüketmeyi seviyorsunuz 🤔😌? Ben en çok çarpılmış halini seviyorum 😌😋. Ya siz 🤔🤭 Güncellemeler+1 yıl Süper soru sormuşum yine 🤭🤪 Güncellemeler+1 yıl Çirpilmis* Yumurtanın en çok hangi halini seviyorsunuz 😌? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben omlet şeklinde daha çok seviyorum aslında haşlama da güzel ama tadı o zaman kötü oluyor bir de beni daha çok uğraştırıyor 0 0 Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yumurtanın çarpılmış hali ne 😃😃 ama ben de o halini seviyorum. 0 2 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Güncelleme de düzelttim 😁 Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Görmemişim kusura bakma 😃😃 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl O çırpılmış olmasın.Son zamanlarda sadece peynirli omlet halini seviyorum. Diğer türlüler midemi bulandırıyor . 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. bol tereyağlı bakır sahanda yanında bahçeden taze koparılmış yeşil soğan biber 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Kayısı kıvamında haşlanmış, zeytinyagı ve baharatlarla yemeyi çok seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Peyniri yağda eritip, maydanozlu omletle karıştırıyorsun offf 0 8 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Evet o da güzel oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz mı yapıcam birazdan🤣 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Kolay gelsin ve afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay zaten🤣tenkyu Yorumla olmazlarainat +1 yıl Bir de doğru yazsan ahahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni mi kıracağız, thank you my dear lady is it suitabble for you or not Yorumla olmazlarainat +1 yıl Benim İngilizce kıt ne dedin orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul çok güzel şiş kebap çok güzel yine gelecek ben dedim🤣 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 859 cevap paylaştı. Bir menemen iki rafadan hali. 0 1 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Menemen 🤩 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Haşlanmış yumurta 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Fark etmez her türlü severim 0 0 Yorumla
KenanPabucc Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl 8 li halini seviyorum askom sfjksdfjk 0 1 Yorumla olmazlarainat +1 yıl O nasıl oluyor 🤔 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yumurtayı hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben omlet şeklinde daha çok seviyorum aslında haşlama da güzel ama tadı o zaman kötü oluyor bir de beni daha çok uğraştırıyor
Yumurtanın çarpılmış hali ne 😃😃 ama ben de o halini seviyorum.
Güncelleme de düzelttim 😁
Görmemişim kusura bakma 😃😃
O çırpılmış olmasın.
Son zamanlarda sadece peynirli omlet halini seviyorum. Diğer türlüler midemi bulandırıyor .
bol tereyağlı bakır sahanda yanında bahçeden taze koparılmış yeşil soğan biber
Kayısı kıvamında haşlanmış, zeytinyagı ve baharatlarla yemeyi çok seviyorum
Peyniri yağda eritip, maydanozlu omletle karıştırıyorsun offf
Evet o da güzel oluyor
Olmaz mı yapıcam birazdan🤣
Kolay gelsin ve afiyet olsun
Kolay zaten🤣tenkyu
Bir de doğru yazsan ahahahah
Seni mi kıracağız, thank you my dear lady is it suitabble for you or not
Benim İngilizce kıt ne dedin orada
İstanbul çok güzel şiş kebap çok güzel yine gelecek ben dedim🤣
Bir menemen iki rafadan hali.