Yeme & İçme Bunların hepsini tek başıma yer miyim sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Çoğu bitti bile😜O değilde kilolu şişko bir şey oldum bu gidişle evde kalırım ben haha haha😀 Bunların hepsini tek başıma yer miyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yemezsiniz bence 😄, yiyemezsiniz, yememelisiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gel alıcam ben seni yumoş yumoş yatarım koynunda ohhh 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Gobiş var orayı yastık olarak kullan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offff ayağımı da biraz üstüne atmama izin verir misin peki Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Olur Hahahaha Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Hacim ince hamurlu görünüyor bence yersin. 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Afiyet olsun 34 tuzlalı 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Yersin ama mide fesadı da geçirirsin 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Aksine şu an soğuk baklava yiyorum 😁 Yorumla Edameda06 +1 yıl Afiyet olsun 😀 Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl O bardaktan bizde de var 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Ya ne güzel tesadüf Yorumla Gülxxx +1 yıl Ama misafir gelince kullaniyoruz takim bozulmasin diye Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. 😁😁😁mümkün ama bide bunun çıkışı var 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Alışkınım🤭 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hepsini tek başına yiyemezsin bence 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Bitti ki Yorumla primadonna_girl +1 yıl https://youtu.be/RS6NhN8_8ZU Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hahahahah Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. imkansız yiyemezdim iki dilim o da belki 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yersin yenir bende yerim 😂 0 0 Yorumla
NeverBrokeAgainn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Canım çekti harbiden fotoğraf iştah açıyor 😁 0 0 Yorumla
Bidakkabişeysöylicem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Keşke iki dilimde burada olsaydı afiyet olsun 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Olum boğazında kalır bak 😂 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. her türlü yersin 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Öyle oldu valla 😀 Yorumla tt_Escape_tt +1 yıl afiyet olsun kardeşime : ) Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Ben bitirirdim 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yenir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yersin benide üstüne yersin 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yok almayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bize yok mu🥺 0 10 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Buyur gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keske yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ascisiniz sanırım Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet aşçıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel)))) Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotograftakiler cok lezzetli görünüyor Yorumla 34TUZLALI +1 yıl mozarella peynirli Pesto soslu ufak mini pizza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzel afiyet olsun Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yemezsiniz bence 😄, yiyemezsiniz, yememelisiniz
Gel alıcam ben seni yumoş yumoş yatarım koynunda ohhh
Gobiş var orayı yastık olarak kullan
Offff ayağımı da biraz üstüne atmama izin verir misin peki
Olur Hahahaha
Hacim ince hamurlu görünüyor bence yersin.
Afiyet olsun 34 tuzlalı
Teşekkür ederim
Yersin ama mide fesadı da geçirirsin
Aksine şu an soğuk baklava yiyorum 😁
Afiyet olsun 😀
O bardaktan bizde de var
Ya ne güzel tesadüf
Ama misafir gelince kullaniyoruz takim bozulmasin diye
😁😁😁mümkün ama bide bunun çıkışı var
Alışkınım🤭
Hepsini tek başına yiyemezsin bence
Bitti ki