Yeme & İçme Hangi kahve türünü seviyorsunuz? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Biraz acı biraz yumuşak kafi Güncellemeler1 yıl Süper soru 🤓☕ Hangi kahve türünü seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 1 yıl Yeme & İçme konusunda 568 cevap paylaştı. Türk kahvesi favorim, daha sonra mocha geliyor. 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben de biraz acı, biraz yumuşak severim. Ama sütlü kahveyi ağzıma dahi sürmem. Bence kahve sade içilir. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Filtre dışında hepsiMenengicDibekTürk kahvesiCaramel latte MoccaNescafe 3/1 2/1 vs vs 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 1 yıl Sert kahve severim. Yani kahvesi yoğun olacak 1 0 Yorumla
ZankK Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kahve sevmem. 2 senedir içmiyorum :) İçersemde nescafe içerim ama kahveyle aram yok yani 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 540 cevap paylaştı. Espresso, filtre kahve gibi sert kahveleri seviyorum 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Ne süt, ne süt tozu ne de şeker atarım. Hayatım gibi acı olsun derim hep 😊 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şekerli filtre kahve☕. Orta şekerli Türk kahvesi ☕. Sütlü, orta şekerli Türk kahvesi ☕. 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Kahve sevmiyorum. İlla içmem gerekirse yumuşak içim latte tarzı 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 809 cevap paylaştı. FrappeWhite chocolage mochaPumpkin spice latte 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Daha böyle yumuşak sütlü 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 971 cevap paylaştı. Çok nadir o da Türk kahvesi.. orta şekerli 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı. Acı , zehir gibi hatta asfalt kıvamında kahveler 1 0 Yorumla
Bidakkabişeysöylicem Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 47% 1 yıl Şu sıralar soğuk kahve bağımlısı oldum 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Americano ve Türk kahvesi… 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sade filtre kahve , sade Türk kahvesi 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nescafe ve Türk kahvesi hastasıyım 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ben hepsini içiyorum ya 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı. kahve içmem 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 63% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 621 cevap paylaştı. Yumusak 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Naneli Türk kahvesi 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Turk kahvesi 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 60% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Türk kahvesi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,3b cevap paylaştı. Sade nescfae 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Türk kahvesi favorim, daha sonra mocha geliyor.
Ben de biraz acı, biraz yumuşak severim. Ama sütlü kahveyi ağzıma dahi sürmem. Bence kahve sade içilir.
Filtre dışında hepsi
Menengic
Dibek
Türk kahvesi
Caramel latte
Mocca
Nescafe 3/1 2/1 vs vs
Sert kahve severim. Yani kahvesi yoğun olacak
Kahve sevmem. 2 senedir içmiyorum :) İçersemde nescafe içerim ama kahveyle aram yok yani
Espresso, filtre kahve gibi sert kahveleri seviyorum
Ne süt, ne süt tozu ne de şeker atarım. Hayatım gibi acı olsun derim hep 😊
Şekerli filtre kahve☕. Orta şekerli Türk kahvesi ☕. Sütlü, orta şekerli Türk kahvesi ☕.
Kahve sevmiyorum. İlla içmem gerekirse yumuşak içim latte tarzı
Frappe
White chocolage mocha
Pumpkin spice latte
Daha böyle yumuşak sütlü
Dibek kahvesi, Nescafe.
Çok nadir o da Türk kahvesi.. orta şekerli
Acı , zehir gibi hatta asfalt kıvamında kahveler
Şu sıralar soğuk kahve bağımlısı oldum
Filtre, türk kahvesi, americano
Americano ve Türk kahvesi…
Sade filtre kahve , sade Türk kahvesi