Yeme & İçme Hangi kahve çeşidini seviyorsunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Türk, dibek, amerikano, latte, moka vbKahvenizi nasıl alırdınız, orta, sütlü, tuzlu ❤️ Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi kahve çeşidini seviyorsunuz? Hangi kahve çeşidini seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birazkülbirazduman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Filtre ve Türk kahvesi dışındaki çeşitler ikram edilse dahi içmem. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nolur iç Yorumla birazkülbirazduman +1 yıl Ne alaka bebeim Yorumla Soran +1 yıl İçmezsen darılırım Yorumla birazkülbirazduman +1 yıl Yirim Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Allah mesut etsin 😂Orta alırım ben sadece kahve varsa. Yanında ikram varsa sade. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃Çok amin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kahve pek sevmiyorum nadiren içerim. Nescafe veya Türk kahvesi içiyorum. 😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nescafe pratik ama bayıyor beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle sahiden, çok içilmiyor 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kahve sevmiyorum ama ikram edildiği zaman sade tercih ediyorum 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Aa Fatmazel. Yine karşılaştık😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa bildim sizi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yine gizlendin😃devaju oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok süper değilmi amaa siz kim olduğumu biliyorsunuz ama diğerleri bilmiyor 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Göz rengini bile biliyorum 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu nasıl biliyosun ki 🧐 Yorumla Soran +1 yıl E Balıkesirdekiler hep öyle oluyor sanki🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohaaa Balıkesiri nerden biliyosun yaaa 😧😧Ben ne konuştuğumu bilmiyorum sanırım 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Gizli profilini stalkladım😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende bunu anlamıyorum ama olmazkiiii 😬 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 Kendin söylemiştin. Aklımda kalmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz o kadar muhabbet ettik mi ya 😅Daha önce gizli profilimi stalklayan birisi olmuştu o yüzden stalk şeysine inandım valla 😂 Yorumla Soran +1 yıl Baktım da Soru kalkmış😃Gizli profili bile stalklayan bize neler yapmaz 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla öyle😂 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Mocha ve latte surup ilaveli. Türk kahvesi olarakta dibek severim😋 2 0 Yorumla
Ollaluna00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Sade türk kahvesi ve filtre kahve başka çesit icmem 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Türk kahvesi sanırım benim en sevdiğim şeylerden biri özellikle yağmurlu günlerde 1 0 Yorumla
birten34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dibek , Osmanlı, menengiç 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Osmanlıyı bilmiyorum. Baharatlı mı Yorumla birten34 +1 yıl Yani içerigini araştırmadım ama , damla sakızı ve keçiboynuzu falan oluyor, kendinden tatlı Yorumla Soran +1 yıl Hımm. Fena değilmiş😃 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Türk kahvesi ve limonata yaninda 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Soda tamamda limon tuhaf Yorumla flaneurx +1 yıl Limon değil limonata Yorumla Soran +1 yıl Aynı soydan sonuçta Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nescafe sütlü köpüklü dışında kahve içmem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yarısı hava Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Sekerli olan tüm kahveler 1 0 Yorumla
u SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 649 cevap paylaştı. Kahveyi sevmem, çayı severim. 1 0 Yorumla
sasukeeee11 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şey ben starbucks kahvesini daha çok seviyorum o sayılıyor mu 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle tercihim Türk kahvesinden yana. 1 0 Yorumla
doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Annenin yaptığı 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaşıyor mu hala Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Kötü manada demedim gerçekten onlar kahveyi ayrı güzel yapıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Anladım da soru sanaydı😃 Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Orta kahveyi severim Allah'a şükür annemde yaşıyor Rabbim başımızdan eksik etmesin Yorumla Soran +1 yıl Amin afiyet olsun Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Eyvallah kardeşim Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hiçbiri 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çay Yorumla thecutewitch +1 yıl evet çaycıyım onu severim Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 318 cevap paylaştı. turk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Orta mı Yorumla monicavespuccci +1 yıl yes Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Filtre ve Türk kahvesi dışındaki çeşitler ikram edilse dahi içmem.
Nolur iç
Ne alaka bebeim
İçmezsen darılırım
Yirim
Allah mesut etsin 😂
Orta alırım ben sadece kahve varsa. Yanında ikram varsa sade.
😃😃Çok amin
Kahve pek sevmiyorum nadiren içerim. Nescafe veya Türk kahvesi içiyorum. 😊
Nescafe pratik ama bayıyor beni
Evet öyle sahiden, çok içilmiyor 😊
Kahve sevmiyorum ama ikram edildiği zaman sade tercih ediyorum
Aa Fatmazel. Yine karşılaştık😃
Aaa bildim sizi 😂
Yine gizlendin😃devaju oldum
Çok süper değilmi amaa siz kim olduğumu biliyorsunuz ama diğerleri bilmiyor 😂😂
Göz rengini bile biliyorum 😃
Onu nasıl biliyosun ki 🧐
E Balıkesirdekiler hep öyle oluyor sanki🤔
Ohaaa Balıkesiri nerden biliyosun yaaa 😧😧
Ben ne konuştuğumu bilmiyorum sanırım 🙄
Gizli profilini stalkladım😂
Bende bunu anlamıyorum ama olmazkiiii 😬
😃😃 Kendin söylemiştin. Aklımda kalmış
Biz o kadar muhabbet ettik mi ya 😅
Daha önce gizli profilimi stalklayan birisi olmuştu o yüzden stalk şeysine inandım valla 😂
Baktım da Soru kalkmış😃
Gizli profili bile stalklayan bize neler yapmaz 😂
Valla öyle😂
Mocha ve latte surup ilaveli. Türk kahvesi olarakta dibek severim😋
Sade türk kahvesi ve filtre kahve başka çesit icmem
Türk kahvesi sanırım benim en sevdiğim şeylerden biri özellikle yağmurlu günlerde
Dibek , Osmanlı, menengiç
Osmanlıyı bilmiyorum. Baharatlı mı
Yani içerigini araştırmadım ama , damla sakızı ve keçiboynuzu falan oluyor, kendinden tatlı
Hımm. Fena değilmiş😃
Türk kahvesi ve limonata yaninda
Soda tamamda limon tuhaf
Limon değil limonata
Aynı soydan sonuçta
Nescafe sütlü köpüklü dışında kahve içmem
Yarısı hava
Sekerli olan tüm kahveler
Kahve sevmiyorum, içmiyorum
Kahveyi sevmem, çayı severim.
Şey ben starbucks kahvesini daha çok seviyorum o sayılıyor mu
Kesinlikle tercihim Türk kahvesinden yana.
Annenin yaptığı
Yaşıyor mu hala
Kötü manada demedim gerçekten onlar kahveyi ayrı güzel yapıyorlar
Anladım da soru sanaydı😃
Orta kahveyi severim Allah'a şükür annemde yaşıyor Rabbim başımızdan eksik etmesin
Amin afiyet olsun
Eyvallah kardeşim
hiçbiri
Çay
evet çaycıyım onu severim
turk
Orta mı
yes
Sütlü türk kahvesi
Filtre 🙂
Türk kahvesi.
Sade filtre kahve