Vegan köfteler hangi marketlerde bulunur? Hiçbir markette bulamıyorum 😒

Vegan köfteler hangi marketlerde bulunur? Hiçbir markette bulamıyorum 😒

Sonunda benim gibi vegan köfte arayan birini gördüm. :) Türkiye'de artık herkesin içinden vegan bir kahraman çıkıp marketlerdeki rafları ele geçirdiğini söyleyebilirim. Yavaştan herkes vegan olacak! :D <3
Vegan köfte furyası her geçen gün daha da büyüyor ve marketler bu sebzeli lezzeti kendi raflarına koymaktan geri kalmıyor. Tabii ki bir vegan köfte aşığı olarak, size vegan köfte satan marketleri söyleyeyim.

Hadi birlikte vegan köfte cennetine bir yolculuk yapalım! Vegan köfte bulduğum marketleri yazacağım.
gibi marketlerde bulabilirsiniz.
Sadece büyük marketler değil, aynı zamanda şehirlerin ara sokaklarındaki tatlı, sevimli bakkallarda da bu harika lezzetlere rastlamak mümkün diyebiliriz. Örneğin İstanbul'da çoğu küçük market vegan ürün satıyor. Elinizin altında organik ürünler sunan butik marketleri kontrol edebilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun, sevgiler. <3
Metro'da satılıyor. Yaşadığın ilçedeki şubelere göre de değişebilir tabii. İlgimi çeken bir konu değil ama görmüştüm:)
Teşekkürler 😊
Macro Center marketlerinde görmüştüm
Teşekkürler 😊
Cevap
4Cevap
Migrosta vardır ya da metro da
Migros Jet var bizim eve yakın, orada yok maalesef.. Metro'ya da bakayım, teşekkürler 🤗
Rica ederim 🤗
Migrosa baktın mı? Ayrıca vegan köfte nasıl oluyor. dd
Migros Jet'e baktım, yoktu. Vegan köfte; bitkilerdem elde edilmiş köfte.
Aşağı biri pkkli misin demiş dkssndbdisdisjsdj
Ne alaka
Aynen öyle 🤣 Bomboş kişiler
Migros'ta ve hemen hemen tüm diğer marketlerde var.
Veggy
Migros ve File marketlerde bulunuyor. Sanal marketlerden de alabilirsin.
Allah izin veriyor yiyin diyiyor bu sedan suvler yani şey vegan arkadaşlar yemiyor
bulunduğunuz yerde Metro AVM varsa bulabilrisiniz
Hayır yok. Otobüs mesafesi, teşekkürler 😊
Vegan köfte oksimoron gibi oldu 😄
O tamamen toplumun çoğunluğunun ve senin algın. Köftenin kelime anlamına bakabilirsin.
Gayet normal olan soruma, saldırırca cevap yazarsan elbette gerilirim. Huzursuzluğunu yansıtırsan karşındaki kişi de huzursuz olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?