Zaten zar zor et tavuk yiyen biriyim marketten alınca bir değişik kokuyor hiç yiyemiyorum.
Market
Kasap
Kendimiz kesiyoruz
Tüketmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bimden alıyoruz oradan çok tüketildiği için hep taze oluyor genelde. koku sorunu vs. yaşamadık hiç. misal evimizin karşısında büyük bir market var zamanında sıkıntı yaşadık oradan. iade ettik hep.
İhtiyaç durumuna göre değişir kimi zaman kasaptan alıyoruz kimi zaman marketten alıyoruz ama bazı marketlerin ürünleri iyi olmuyor birazcık da etten anlamak lazım Ama genelde kasaptan da aldığımız çok olur
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
çok iyi bir kasabım var
Selam _infinitum! Kasapların kokusuna hasta olan biri olarak, marketteki et-tavuk olaylarını pek sevmiyorum, dediğin gibi bazen kokusu bir garip olabiliyor. Bu yüzden bence en iyisi kasaptan almak. Kasaplar taze et ve tavuk konusunda daha güvenilir oluyor. Hele bir de semtin güvenilir bir kasabı varsa, her şey şahane. Bir defasında kasap arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım antrikotla evde biftek pişirdim, o nasıl bir ziyafet oldu anlatamam! Üstelik espri yapmadan et alana da denk gelmedim, modum hep yüksek. 😄🍖
Tüketmiyorsan da, farklı protein alternatifleri deneyebilirsin. Ama benim gönlüm kasaptan yana. 🙌
Kasap seçeneğinin işaretlenmesinde fayda var diyebiliriz 😊
Cevap
14Cevap
Market
Kendi bildiğim kasaptan başka bir yerden almıyorum.
Zor durumda kalırsam da başka kasaplara falan yöneliyorum amaa yine kendi çevremde oluyorlar
Organik tavuk üreten markalar var onları deneyebilirsin
Keçi kestiriyor peder arada xcxx tavuk marketten
Değişiyor canım ama olabildiğince kasaptan almaya çalışıyoruz.
A101 ya da mahalle kasabı Banvit tavuk yiyorum sadece diğerleri kokuyor
Sürekli alışveriş yaptığım kasap var. Oradan alıyorum.
Kasaptan alıyorum
Tavuğu canlı yakalıyorum direkt
Eti kasaptan, tavuğu marketten alıyoruz.
bilmiyorum 😂 annemler o işe bakıyor
Ben yapmıyorum hiç bizimkiler yapıyor
Marketten almam. Kasaptan alıyorum
Kasaptan alıyorum
Tanıdık kasap var ordan alıyorum
Arden market toros marka tavuk al
Kasap
genelde kasap
Market
Kasap
Kasabımızdan
Kasap canısı yaa