@adnanx25 Yani tabi var kebapcilar falan ama et vs fark oluyor tabi, tr de biraz daha farkli bide ip ince falan burada bilmiyom hic iskender yemedim normal doner yedim...
Salgami hic sevemiyom iste boyle eksimsi acili kekeremsi bi tadi var gibi hic hosuma gitmiyor yaa tursu suyu gibi kfdjgkjfd yaninda buz gibi cola en iyisi👌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hamburger yemiştim ve triliçe yemiştim bu ikili çok güzeldi bunun dışında kahve ve sigara ikilisini de seviyorum
Valla bir cok sey yedim tabi ama ne bilim iskender en sevdigim yemek galiba ona bayiliyom Şu an olsa gomerdim...
İskender değilde adana dürüm
Dürüm dürüm yerim
Olum gece gece buzdolabi boş karnimi aciktirdiniz mk
Yarın aman bugün sen icin iskender yiycem
yok ben iskender tercih ediyom olsa da gomsek...
Yakinda tr'ye geliyom zaten geri doneseye kadar iskender gomecem...
@adnanx25 Adamsin ye afiyet bal seker olsun...
Sizin orada yokmu iskender göm ya üzüyorsun kral
Göz hakkı
@adnanx25 Yani tabi var kebapcilar falan ama et vs fark oluyor tabi, tr de biraz daha farkli bide ip ince falan burada bilmiyom hic iskender yemedim normal doner yedim...
Umarım sağ sağlim geldiğinde gömersin iskenderini👊 duble gider sana.. affetmek yok👍 o zaman yakın zamanda Tr ye gelmen dileğiyle saglicakla kal kral
@adnanx25 eyvalla reis. Aynen 1 bucuk falan yiyom zaten, 2ye de gecmis olabilirim en son hatirlamiyom ama 1 bucuk yiyom...👊
Yinede adana iyidir yanında şalgam suyu iyi gider acılı
Salgami hic sevemiyom iste boyle eksimsi acili kekeremsi bi tadi var gibi hic hosuma gitmiyor yaa tursu suyu gibi kfdjgkjfd yaninda buz gibi cola en iyisi👌
Olsun yinede şalgam iyidir
zevk meselesi tabi..👍
Yani sanada banada afiyet olsun 👍🏿
Eyvalla reis🤜🤛
Kendine iyi bak 🤝🏿
sende👊
Domates soslu makarna yapmıştım yani yine kendim yine kendim
Anneannemin yemekleri.
Afiyet olsun
Teşekkürler.
Beni hayatımda o kadar çok lezzetli yiyecekleriydim ki hangisi en lezzetliydi karar veremedim
Somon balığı kızartmasıydı
Hangi birini sayacağım ki ben tam yemek düşkünüyim
Peynir soslu sinitzel ama her yerde yenmez Venüs pastanesi
Çiğköftedir.
Ben acılı severim
Evvet.
Ne zaman gidelim yemeye
Bilmem.
Bakarız ayarlama yaparız bayram geçsin
😅pekiii
Uykuluk
Bilmiyorum yemedim