Ben bir yurt dışı seyahatimde bir pizza yemiştim. Hem de vejetaryen bir pizzaydı. Tadı hala damağımda. Sizin unutamadığınız bir lezzet var mı?

Ben bir yurt dışı seyahatimde bir pizza yemiştim. Hem de vejetaryen bir pizzaydı. Tadı hala damağımda. Sizin unutamadığınız bir lezzet var mı?
Bi gezi sırasında dağın tepesinde soğukta ayak üstü kuzu şiş yemiştik. Ateşin başında. Pişirip şişten direk ağzımıza atmıştık acayip lezzetli gelmişti
Hepimiz açtık ve denk gelmişti bi evin yanında yapıp satıyorlardı. Hava sisli ve soğuktu montumuz yoktu arabada ne varsa giymiştik çok keyifliydi yaa
Görüş
12Görüş
Makarna çeşitleri ve paçanga böreği
Bizim orada yayla şenlikleri vardi bu yaz bende geziniyodum õyle çadırın birinde bi teyze ayran aşı corbasi yapiodu beni gõrdů yanina cağirip ikram etmek istedini soyledi bana bnde icmistim hic umutmuyorum tadini cok lezzetliydi ellerine sağlik teyzemin☺️☺️
Tavuklu pilav ve pizza yediğimde yeşilçam'daki hafize ana pizzası mükkemmelll ayayy
Birkaç yıl önce böyle bir yılbaşı gecesi anneannem bir yemek yapmıştı o kadar güzeldi ki
Kıbrıs'ta kori soslu tavuk yemiştim normal sıradan bı yemek ama çok çok begwnmistm hala da tadı damagmda
Türkiyedede yapiyolar artik
Bursa'da bir İskender yemiştim. Tadını hala unutmadım.
Spar (avrupada bizim bimin aynisi) markette limonlu bisküvi.
Samsunda bir meyhanede yediğim balık ve Nevşehirde bir restoran da yediğim testi kebabının tadını henüz hiçbir mekanda bulamadım
Yaprak dolması, börek, pizza, mangal
Kendi yaptığım çok acılı tavuk sote ve pilav😆
Eski sevgilimin sarması idi çok iyi yapıyodu
pariste yediğim sebzeli bir tür sufle aşırı iyiydi
Anneannemin yemekleri
Hamburger yemiştim
Babamnemin lahana sarması
İskender
Tavuklu pilav
Gaziantep de küşleme yemiştim süperdi🎈
Ciğer kebabı
Kadın budu ♥️