Yeme & İçme Kurutulmuş sebzeleri mi , yoksa difrize konan, sebzelerimi tercih ediyorsunuz? fesfs Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kurultulmus sebzeler ve meyveler daha lezzetli geliyor bana sizce nasil Kurutulmuş sebzeleri mi , yoksa difrize konan, sebzelerimi tercih ediyorsunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Benim için fark etmiyor pek yani ben güzelse ikisini de yerim ama kurutulmuş sebzeler daha iyi olabilir. 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kurutulan şeyler daha leziz mesela biber ve patlıcan bayılırım Hatay usulü zeytinyağlı ve nar ekşili bol sumak ve sarımsaklı kuru dolma 1 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl kurutulmus herzaman daha lezzetlidir. cunku konsantre gibi bi hal alirlar. sularini cekmis ve sadece sebzenin ozu kalmus olur. 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yediğime bakarım bağı beni ilgilendirmez 😀 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl açıkçası herşeyin bir yeri var. örneğin kurutulmuş fasülye lezzetli iken bezelyeyi kurutamazsın gibi 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 16 gü Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Her ikisini de tercih ederim. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Fark etmez bana 1 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Doğal olan tabi ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim için fark etmiyor pek yani ben güzelse ikisini de yerim ama kurutulmuş sebzeler daha iyi olabilir.
Kurutulan şeyler daha leziz mesela biber ve patlıcan bayılırım Hatay usulü zeytinyağlı ve nar ekşili bol sumak ve sarımsaklı kuru dolma
kurutulmus herzaman daha lezzetlidir. cunku konsantre gibi bi hal alirlar. sularini cekmis ve sadece sebzenin ozu kalmus olur.
Ben yediğime bakarım bağı beni ilgilendirmez 😀
açıkçası herşeyin bir yeri var. örneğin kurutulmuş fasülye lezzetli iken bezelyeyi kurutamazsın gibi
Her ikisini de tercih ederim.
taze olan en iyisi
Ben bilmem annem bilir 😬
Fark etmez bana
Difriz ne knk
kurutulmuş
Doğal olan tabi ki