Ketçaplı makarna sevmiyorum aslında ben ketçap sevmem zaten patates dışında. sadece salçalı soslu makarna yiyorum bazen de peynir soslu makarna yemeği çok seviyorum ya da noodle olabilir.
Yapabiliyorsan kendi yaptığın domates sosu daha güzel oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pilava da makarnaya da sıkılmaz hadi bir iki kere makarna da denedim de pilav ne alaka hiç denemedim bilmiyorum makarnaya da hiç gitmiyor ama patatese çok yakışıyor acılı acılı mmmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ketçaplı makarna sevmiyorum aslında ben ketçap sevmem zaten patates dışında. sadece salçalı soslu makarna yiyorum bazen de peynir soslu makarna yemeği çok seviyorum ya da noodle olabilir.
Makarnayı salçalı daha çok seviyom ya , pilav da kuru kuru boğuyor diye ketçap sıkıyorum ajsjd
bir kere nedir bu ketçaplı pilav diye denedim pilavdan soğuyacaktım :/ ama yoğurtlu pilav severim denemeyen denesin 😀
Makarna her şekilde sosla yeniyor ama pilav çok güzel olmamışsa tadı çok iyi olmadığında ketçap büyük kurtarıyo
Ketçap makarna ile güzel oluyor ayrıca mayonez ile tavsiye ederim o da çok güzel oluyor ama pilav ile denemedim ikisinide
ketçaplı pilav hiç yemedim ama ketçap mayonezli makarnayı çok severim
Yapabiliyorsan kendi yaptığın domates sosu daha güzel oluyor.
Pilava da makarnaya da sıkılmaz hadi bir iki kere makarna da denedim de pilav ne alaka hiç denemedim bilmiyorum makarnaya da hiç gitmiyor ama patatese çok yakışıyor acılı acılı mmmm
Makarna tabi kü, pilav nedir...
Ketçaplı makarna
ketçap sevmem
Ketçaplı pilav mııı☹️
İkisi de çok güzel ayrım yapamadım.
Köfte patatesli ve ketçaplı spagetti.
Patates ketçap
Ketçaplı makarna 🍝 karabiberli pilav
Ketçaplı pilav nedir Allah aşkına ya
kız bune
ikisine de sokınmam
Ketçabı sevmiyorum ben aga