Yeme & İçme Bugüne kadar yediğin en güzel dondurma neliydi? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor + Veya nereden almıştın? Güncellemeler+1 yıl Şu soruyu adamına göre süper seçip +2 bile verirler. Bu dediğim yalansa tüm KS üstümden geçsin. 🤣🤣🤣 @KızlarSoruyor deki yalan. Bugüne kadar yediğin en güzel dondurma neliydi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Memleketimde yediğim pepeçuralı dondurmaydı. Siyah üzümden yapılır. Bizim oralarda pepeçura derler. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Benim yediğim en güzel dondurma magnumdu tabi ki de çünkü magnum seviyorum ama açık dondurmaları hiç sevmem yersem de meyveli yerim 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaMagnum badem çok severim. Ama külahta olanlardan işe vişne, limon, bal badem ve kavun mixlemesi karışımı diyebilirim 1 0 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Abim KSÜ deyken Maraş tan getirdiği paketli sade kakaolu ve fıstıklı olandı bugüne dek yediğim en güzel olmaya aday. 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 636 cevap paylaştı. Silano diye bir İtalyan🇮🇹dondurmacı vardı her çeşidi ayrı güzeldi valla ayırt edemeyeceğim. Canım çekti bee🍦🍦 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Antalya 'da Zamora diye bir dondurmacı var canım isterse arada ordan alıyorum. Cidden çok güzel ve kaliteli oluyo. 1 0 Yorumla
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Çeşmede çok güzel yapan bir dondurmacı var oradan alıyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kestaneli 😍 bir Bursalı olarak evet oydu 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kestaneli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Memleketimde yediğim pepeçuralı dondurmaydı. Siyah üzümden yapılır. Bizim oralarda pepeçura derler.
Benim yediğim en güzel dondurma magnumdu tabi ki de çünkü magnum seviyorum ama açık dondurmaları hiç sevmem yersem de meyveli yerim
Merhaba
Magnum badem çok severim. Ama külahta olanlardan işe vişne, limon, bal badem ve kavun mixlemesi karışımı diyebilirim
Abim KSÜ deyken Maraş tan getirdiği paketli sade kakaolu ve fıstıklı olandı bugüne dek yediğim en güzel olmaya aday.
Silano diye bir İtalyan🇮🇹dondurmacı vardı her çeşidi ayrı güzeldi valla ayırt edemeyeceğim.
Canım çekti bee🍦🍦
Antalya 'da Zamora diye bir dondurmacı var canım isterse arada ordan alıyorum. Cidden çok güzel ve kaliteli oluyo.
Çeşmede çok güzel yapan bir dondurmacı var oradan alıyorum
Vişneli limonlu
kestaneli 😍 bir Bursalı olarak evet oydu
Şeftalili dondurma
Oreo.
Hatırlamıyorum.
Kestaneli
damla sakızlı