Yeme & İçme Baklavada favoriniz fıstıklı mı, cevizli mi? Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Fistik Fistik Ceviz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Baklavada favoriniz fıstıklı mı, cevizli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Fistikli baklava daha çok seviyorum ben ama benim için fark etmiyor pek yani şerbetli tatlılarla aram yok zaten pek. ama yersem de triliçe yiyorum bazen de bitter çikolata seviyorum 0 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Şu fıstıgı senin üzerine atsalar seni bile yerim knka 😅 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl 😦 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Cevizli ev baklavasını çok severim, aynı zamanda fıstıklı, soğuk baklavayı da. Yani ikisini de ayıramam, ikisini de çok seviyorum. 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Fıstıklı baklava daha güzel damak tadına daha uygun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Baklavanın tadına bakamdım ama denemek isterdm ikisinide deniycm 0 2 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Kesinlikle dene fistikli tavsiye ederim. Yanina dondurma cok yakisiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dondurma varsa ilk iş fıstıklı olacak Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. O yeşil Antep fıstığı candır cann 😊 0 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl İkisini de severim ama fıstık daha ağır basıyor 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Ceviz, beyne benzeyen yapısı ve tadı. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Baklava dediğin armutlu olur 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Fıstıklı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Ceviz 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cevizli seviyorum. 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 444 cevap paylaştı. Fıstıklı 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ceviz 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı. Fıstıklı baklava 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Fistikli baklava daha çok seviyorum ben ama benim için fark etmiyor pek yani şerbetli tatlılarla aram yok zaten pek. ama yersem de triliçe yiyorum bazen de bitter çikolata seviyorum
Şu fıstıgı senin üzerine atsalar seni bile yerim knka 😅
😦
Cevizli ev baklavasını çok severim, aynı zamanda fıstıklı, soğuk baklavayı da. Yani ikisini de ayıramam, ikisini de çok seviyorum.
Fıstıklı baklava daha güzel damak tadına daha uygun
Baklavanın tadına bakamdım ama denemek isterdm ikisinide deniycm
Kesinlikle dene fistikli tavsiye ederim. Yanina dondurma cok yakisiyor
Dondurma varsa ilk iş fıstıklı olacak
O yeşil Antep fıstığı candır cann 😊
Fıstıklı tabi ki de cevizli güzel olmuyor bence sevmiyorum
ceviz bence yakışmıyor, fındık da
Fıstıklı elbette
Cevizli baklava seviyorum
İkisini de severim ama fıstık daha ağır basıyor
Cevizli baklava mı olur ya
Ceviz, beyne benzeyen yapısı ve tadı.